• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ben dünden beridir nasil idrara çıktım anlatamam midemin sisligide biraz indi. Şu tutmusum ben demek ya. Çorba kızlar midemi şişiren çorbaydi. Bir daha yemicem mecbur kalmadikca. Deftere not alıyorum ya ben kontrol ettim çorba 2 gün içince şişirdi. Cumaya kadar tartilmicam şu sisligim tam gitsin. Artı cikarsam motivem düşecek. İnşallah cumaya kadar eksiye duserim. Hedefi tutturmam lazım

Of ya çok gerildim. Ben de şöyle boş boş otururken bu gün Ankaya gideyim diye plan yapacak vakit istiyorum. Hayır gerçekten çok sevdiğim biri gelecek kişi ama burası da 4 çocuklu ev 2 saat önceden haber verilir mi :KK43:
Ya 4 çocuklu ev Anka. Hiç gerilme. Boşver ikramliklarini hazırla evi topla bırak. 2 saat önce haber vermişler olduğu kadar yap

Of ya çok gerildim. Ben de şöyle boş boş otururken bu gün Ankaya gideyim diye plan yapacak vakit istiyorum. Hayır gerçekten çok sevdiğim biri gelecek kişi ama burası da 4 çocuklu ev 2 saat önceden haber verilir mi :KK43:
Bende çok sinirlenirim tek cocuk oldugu halde bide gelen misafirlerimi güzel agirlamak isterim 2saat oncesinde haber verilince hiç bir şey istediğim gibi olmuyo

Sende laf arasında dersin bi gün önce haber verseydin daha iyi olurdu hazirligimi yapardım diye

Of ya çok gerildim. Ben de şöyle boş boş otururken bu gün Ankaya gideyim diye plan yapacak vakit istiyorum. Hayır gerçekten çok sevdiğim biri gelecek kişi ama burası da 4 çocuklu ev 2 saat önceden haber verilir mi :(
Ben en yakınıma bıle 1 gun önceden haber verın dıye tembıhlıyorum bende 1 gun once haber ederım gıdecegım yere. Isterse bısey hazırlamasın haberı olsun

Ben de eskiden son dakika size geliyorum haberinden nefffffret ederdim . Çok takıntılı bir tipim ikramlığım Evim herşeyim hazır olsun isterim . Düşün biri geleceği zaman aklımda ebeveyn banyosu bile temiz olcak :KK70:ikram edeceğim herşey ev yapımı olacak .

Ama baktım insanlar bu huydan vazgeçmiyor ben çok sinir oluyorum kendimi üzüyorum bundan vazgeçtim .

2 saat önce haber veren biri çok samimidir benim evim dağınık olsa da ,
çayın yanında bir tek bisküvi yemek de
onun için sorun değildir diye düşünüyorum hiç kasmıyorum oturacağım yeri bir toplayıp cayı koyuyorum ikramlıkları da o gelince onla yapıyorum 🙂🙂çok rahat oluyo sende dene

Eveet bugun adet oldum ve canım cooookkkkkk tatlı ıstıyor eksı ıstıyor kısır pasta kek goxumun onunden gecıyor kendıme kahve yaptım ıcıyorum. Ikızımın bırı ıkı gundur uyumamak ıcın dırenıyor tam o uyuyor dıgerı uyanıyor hıc ısımı yapamıyorum kaldım oyle..

Ben de eskiden son dakika size geliyorum haberinden nefffffret ederdim . Çok takıntılı bir tipim ikramlığım Evim herşeyim hazır olsun isterim . Düşün biri geleceği zaman aklımda ebeveyn banyosu bile temiz olcak :KK70:ikram edeceğim herşey ev yapımı olacak .

Ama baktım insanlar bu huydan vazgeçmiyor ben çok sinir oluyorum kendimi üzüyorum bundan vazgeçtim .

2 saat önce haber veren biri çok samimidir benim evim dağınık olsa da ,
çayın yanında bir tek bisküvi yemek de
onun için sorun değildir diye düşünüyorum hiç kasmıyorum oturacağım yeri bir toplayıp cayı koyuyorum ikramlıkları da o gelince onla yapıyorum 🙂🙂çok rahat oluyo sende dene
Yenı evlıyken cok takıntı yapmıstım esıme zehır edıyodum gunlerı cok strese gırıyodum. Sımdı 6 yıl ve 3 cocuktan sonra bırazcık daha rahatlastım dıyebılırım aynada parmak ızı olabılır tezgahta bulasık olabılır. Dıye sureklı telkın verıyorum kendıme... yoksa hem kendım uzuluyorum hem esımı. Bı kek yeter kafasına gelırım ınsallah ıkramlıkta da 🙄

Yenı evlıyken cok takıntı yapmıstım esıme zehır edıyodum gunlerı cok strese gırıyodum. Sımdı 6 yıl ve 3 cocuktan sonra bırazcık daha rahatlastım dıyebılırım aynada parmak ızı olabılır tezgahta bulasık olabılır. Dıye sureklı telkın verıyorum kendıme... yoksa hem kendım uzuluyorum hem esımı. Bı kek yeter kafasına gelırım ınsallah ıkramlıkta da 🙄
Ayy ne güzel çocukların kaç yaşındalar canım 🙂

Aynen de öyle valla canımıza yazık
Yerdeki bir parça oyuncak , tezgahtaki yeni su içilen bardak bile benim için sorundu ama boşverdim 🙂
Buzlukta hep bir böreğim oluyo haber gelince çayı koyup ortalığı topluyorum , gelen arkadaşımla da bi kısır yapıp yiyoruz amaaan dünya bu kadar kasılacak biryer değil :KK49:bende yeni öğrendim bunları böyle konuştuğuma bakma:KK70:

Back
X