- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben barbunya yemeği ve bulgur pilav yapmayı düşünüyorum
Anneciğine çok geçmiş olsun bir an önce toparlanır inşallah canım
Coook teşekkür ederimMor Vampirella canım annene şimdiden geçmiş olsun
İnşallah canımHayırlısı olsun güzel haberler verirsin inş haftaya burda❤
Benimkide hoc yardım etmez .Ben kıyma kavurdum domatesli soğanlı biberli sulu yemek gibi . Yayla çorbası ve havuç salatası yaptım ve ayranBende düşünüyorum ne yapsam diye sabah tan beri. Esimde yardimci olmadı sağolsun
Bizimkide ayni bende tavuktan ve etten yaptigimda bayılır
Adam kilo almiyor gece uyumadan süt icer yaninda kek bisküvi fln sinirim bozuluyor
Bide bana diyo senin işinde zor![]()
Nevresimleri yıkadım taktım ,
Barbunya yemeği pırasa pişirdim ,
çamaşır katladım
Yoruldum valla![]()
Ya kızlar benim kollarım ellerim ve yüzüm çok kuruyor,, yüzüm pul pul ellerim testere gibi, Sudan çıkmadığı için oluyor sanırım napmamı önerirsiniz
![]()
Afiyet olsun canımBenimkide hoc yardım etmez .Ben kıyma kavurdum domatesli soğanlı biberli sulu yemek gibi . Yayla çorbası ve havuç salatası yaptım ve ayran
Afiyet olsun canım benim. Ayyy corbaa o çorba nasıl şişirdi benii nirelere gidem ben. Bugün midemin sisi indi şükürBugün yediklerim
Sabah 10:30 sahanda yumurta peynir zeytin 2dilim tb ekmeği yeşil çay
15:00 5 kofte 5 çeri domates bir dilim tb ekmeği
18:45 gibi yarim kase kadar tantuni bi domates
Corba icmiycm onun yerine 2dilim tb ekmeği
Uyumadan yeşil çay
Eki Görüntüle 2555842
Onu bazen ayaklarıma yapıyorum iyi geliyor ama kısa süreli çözüm oluyor sürekli krem sürsem sürülür o dereceyimhepimizin eşi aynı mı yapeki bu kilolu erkekler kimin kocası
benimkine de saat hiç farketmez çay büskivi bayılır bi tepsi baklavı yer ama 67 -68 kilodur kendileri
ay bende mutfağı kırkladım ya çok yoruldum odalara giremedim bugün. İnşallah yarında oturma salonuyla yatak odasını hallederim
Benim yüzüm yağlı da ellerim çok fena aynen dediğin gibi sudan çıkmadığı için maalesef. Krem sürüyorum ama 5 dk geçmeden ellerimi ıslatmam gereken bişey oluyo
Birinde duymuştum yatarken ellerine ayaklarına vazelin sürüp poşet geçirirmiş pamuk gibi oluyomuş o zaman ama hiç denemedim sen bi dene istersen.
Arada yemek metabolizma çalıştırıyor. Perşembe değil nasılsa bence telafi edeceksin canım.Bana söyle kaptanım hatta kız, ne bileyim bi kendime getir.. Sabah tartılacağım ama kesin + göreceğim bugun b*kunu çıkardım desem olurYeğenimi doğum günü vardı orda baya yedim yani hiç kısmadım :/ Kuzenlerimi ablalarımı öyle hep beraber sofrada bulunca sohbet ede ede yedim saçmaladım biliyorum pişman oldum eve yürüyerek döndüm annemler arabayla gelirken ama hemen telafi olmaz..
Annem ameliyat olacak yarın nöbetten sonra bir kaç gün hastanede olacağım sonra da hasta bakıcılık sürecim başlayacak inşalah ameliyat iyi geçer buraya gelmeye çalışırım sık sık izinli olacağım nasıl olsa ama bakalım. Kendi evimizde kalmayacağız bir süre ama tartılmak için perşembe akşamdan eve gelcem ..
Harikasın canım maşallah. Böyle paylaşım yapmaya devam et lütfenPaylaşımımi burdada yapayım dedimEki Görüntüle 2555635
Seni çok iyi anlıyorum. Allah kolaylık versin. Allahtan sevdiğin biriymişOf ya çok gerildim. Ben de şöyle boş boş otururken bu gün Ankaya gideyim diye plan yapacak vakit istiyorum. Hayır gerçekten çok sevdiğim biri gelecek kişi ama burası da 4 çocuklu ev 2 saat önceden haber verilir mi![]()
Ben bu hafta yalnızım ve hiç yemek yapmaya niyetim yokKızlar akşam a ne yemek yapacaksınız