- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımBen dişçide ağzım uyuşuk bekliyorum diş çektircem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımGeçmiş olsun canım![]()
Ellerine sağlık. Bende kendi yemegimi yedim eşim geç gelecek makarna istedi soslu. Onu koydum ocaga. Ben bugun arti çıktım yaa wc sorunum da vardı dün çok yurudum 17 bin küsur du ondan mi bilmiyorum kas şişmiş olabilir. Sok oldum ama arti çıkıncaÖğleden sonra mutfak dolabını sildim buzdolabı sildim mercimek çorbası yaptım pırasa kavurdum yeni oturdum çok yoruldum
Afiyet olsun canım yarını hafif gecirirsen gider o artilar inşEllerine sağlık. Bende kendi yemegimi yedim eşim geç gelecek makarna istedi soslu. Onu koydum ocaga. Ben bugun arti çıktım yaa wc sorunum da vardı dün çok yurudum 17 bin küsur du ondan mi bilmiyorum kas şişmiş olabilir. Sok oldum ama arti çıkınca
Afiyet olsun ben ekmeği kesince öğünlerimde bi süre sonra misliyle artı görüyorumMenum kızlar
Sabah 10.40
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost çay (2 gün ekmek yemicem daha kahvaltı da da)
Akşam 17 de
1 tabak kabak
Salata
2 kasik pilav
Ayran
Su 2 lt
Spor yok
İnşallah canım yaa hemen kabak yaptım bugün. Gider inşallah cumaya kadar yoksa çok kötü olacak benim içinAfiyet olsun canım yarını hafif gecirirsen gider o artilar inş
Benim menuler de tek sıkıntı olan benim gözümde sabah ki tost. O tost ta 2 ye kadar tok tutuyor beni. Artı çıkınca mecbur onuda kesecem. Adet olmadım neredeyse onunda etkisi vardırAfiyet olsun ben ekmeği kesince öğünlerimde bi süre sonra misliyle artı görüyorum
Diyetisyen gittigimde günde 5-6 dilim tb ekmeği hakkim vardı tâbi bu corba pilav olursa dusuyordu
Ekmeğin tb yada diyete uygun bir ekmekae sıkıntı olmaz ki cnm beyaz ekmek yeme yeter. Afiyet olsun güzel menüMenum kızlar
Sabah 10.40
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost çay (2 gün ekmek yemicem daha kahvaltı da da)
Akşam 17 de
1 tabak kabak
Salata
2 kasik pilav
Ayran
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun cnmBugün yediklerim
Sabah 09:00 2dilim tb ekmeğinden az kavurmalı tost yeşil çay
12:45 Bi mandalina
13:30 kizimin makarnasindan 3 kaşık
Bugün canim yemek istemedi onuda ilaç icecegim diye yedim
18:00 gibi bi kase mercimek çorbası bi kase pirasa kavurması 4kasik yogurt düşünüyorum
21:30 gibi yeşil çay bi kayısı olur
Eki Görüntüle 2556858
Beyaz ekmek canım yaaEkmeğin tb yada diyete uygun bir ekmekae sıkıntı olmaz ki cnm beyaz ekmek yeme yeter. Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun cnm
Ozman yeme cnm aynen ben 1tam beyaz ekmekten tostu gömerim midem alır yani ama 2 dilim tam tahıl ekmeğinden tost yaptığımda zor bitiriryorum hemde daha uzun süre tok tutuyor.Beyaz ekmek canım yaa![]()
Tahıllı ekmeği de neden yemiyorum biliyor musun?icinide yemiş oluyoruz ya o yüzden. Beyaz ekmeği nde içini bütün siyiriyorum halbukiOzman yeme cnm aynen ben 1tam beyaz ekmekten tostu gömerim midem alır yani ama 2 dilim tam tahıl ekmeğinden tost yaptığımda zor bitiriryorum hemde daha uzun süre tok tutuyor.
Bu hafta yalnızım ben bol bol tembellik yapıyorum :)İyiyim canım ama yoruldum biraz bu erkekler evde kalmasınsen nasilsin nasıl gidiyor