• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

2 gun once aksam 8 gıbı kapı seslerı duymustum ust katta ben alt katta ev sahıbım oturuyor evde yoklardı. Bugun eve geldıler. Kapılarını acmaya calısmıs hırsızlar. Kapıları zara gormus. Hıcte farketmedık zedelenmelerı. Resmen ben evde tek basımayken merdıven daıresınde hırsız varmıs. Cok cok korktum tedırgın oldum. Ilk kez boyle bıseyle karsılastım bı suru senaryo geldı ya hırsız yukarı cıksaydı napardım... sehrın kotu yuzunu bugun gordum resmen... 4 ay once koyden sehır merkezıne tayın olduk
Bizimde 40 gün önce evi soydular canım. Eşim izindeyken oglani parka goturduk gündüz ogleden sonra eve bir Geldik ki kapı dayalı içerde bomba patlamış sanki. 2 bin lira parayi almışlar o Parayi da evi taşımak için biriktirmistim. Kiraya cikacaktim. Neyse işte polis parmak izi falan hala haber bekliyoruz eldiven taktiysa bulunmaz tabi. Allah yedirmesin boylelerine

Bizimde 40 gün önce evi soydular canım. Eşim izindeyken oglani parka goturduk gündüz ogleden sonra eve bir Geldik ki kapı dayalı içerde bomba patlamış sanki. 2 bin lira parayi almışlar o Parayi da evi taşımak için biriktirmistim. Kiraya cikacaktim. Neyse işte polis parmak izi falan hala haber bekliyoruz eldiven taktiysa bulunmaz tabi. Allah yedirmesin boylelerine
Hiii aman yarabbı ıyı kı evde yokmuşsunuz gelen paraya gelsın.artık tek gıden para olsun demeye basladık ne acı... bunla gecmıs olsun allah beterınden saklasın

Merhaba kızlar
Sabah 9.30
Klasik kahvaltı yaptım
1 haş yumurta
Peynir
Zeytin

Öğlen 13.00
1 bardak süt ve yulaf (hiç sevmedim yulafı öğğ)

Akşam 18.30
1 tabak mercimek çorbası
1 porsiyon hünkar beğendi

Spor leslie 30 dk
Su 1.5 lt

Şaştım canım geçmiyor öksürüğü boğazında enfeksiyon geçmemiş dedi yazdı

Benimde aynı geniz akintisi hiç durmuyo kbb alerji için gece yatarken ilaç verdi bütün gün baş dönmesi yapıyordu bıraktım zaten psikiyatrisin verdiği ilaçlarda eklenince kafamı kaldıramıyordum

Sogan kürü nasıl canım yazarmisin pazartesi okul başlıyor antibiyotik bitince bi hafta sonra yine tekrarlar hasta cocuklardan geçer
Deniyim
Cok gecmis olsun 😔 Kulak enfeksiyonuna uyguladik biz. Sogani kücük parcalara böldük haslanmis sudan gecirip hizlica sonra tulbente sarip kulaklarina koyduk kafaya da sapka. 15 dakika duruyor ama her birbucuk saatte bir tekrarladim üc gün boyunca. Kulak enfeksiyonu gecti. Oksuruk icin doktora girmedim kendiliginden gecsin diye bekledim acikcasi. Ihlamur icirdim balli limonlu bol bol.

Büyük gecmis olsun.

Menü yazmayı unutmuşum

Sabah
Yok

Öğlen
Yulaf kepeği ve süt

Aksam
2 yumurta yağda
Peynir ve zeytin

Su 1.5 lt civarı

Spor yok

Geçmiş olsun canim.

Kızlar ben geldimm annem taburcu oldu eve getirdik şükür iyi. 😊 ben de artık düzensizlikten kurtulmuş oldum bugunden itibaren duzenli ve kacamaksiz menulerle burdayim ne zormus evden ayri olmak
Günaydın canım hadi gözünüz aydin çabucak iyileşir annen inş

Hiii aman yarabbı ıyı kı evde yokmuşsunuz gelen paraya gelsın.artık tek gıden para olsun demeye basladık ne acı... bunla gecmıs olsun allah beterınden saklasın
Amiin canım ya biz evde olsaydık diye günlerce psikolojim bozuldu
Daha 40 gün oldu yeni bide yani. Evin içinde gezemiyordum ilk zaman lar

Back
X