• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Iyi aksamlar kızlar. Sizi takipteyim. Dunden beri baya iyi gidiyorum. Hadi bakalım :emir_bebek:
Harikasın canım hadi sohbete de gel çok özlettin kendini:36:
Afiyet olsun canım
70 dilencini kirarsin ❤önce kendin inanman lazım ben aylarca 84 kiloda kaldım sonra bıraktım diyeti yeniden başladım hemde 86 kiloyla geçen hafta 81.5 ciktim

Uzun sure kaldigim kilolar 84 77 74
8 senedir 60lari göremedim ama bu sefer inanıyorum basaracagim o uzun süre kaldığım kilo direclerinide kırcam🤗🤗
:9: beraber başaracağız :5:
Kizlar iyi aksamlar benim de ilk hedefim 74ü görmek. Yilbasi hedefimi 72 yazmistim ama tarti degisikliginden dolayi 74 oldu. Anka Anka
PC ye oturabilsem değiştiricem inşallah :D

Bizimde 40 gün önce evi soydular canım. Eşim izindeyken oglani parka goturduk gündüz ogleden sonra eve bir Geldik ki kapı dayalı içerde bomba patlamış sanki. 2 bin lira parayi almışlar o Parayi da evi taşımak için biriktirmistim. Kiraya cikacaktim. Neyse işte polis parmak izi falan hala haber bekliyoruz eldiven taktiysa bulunmaz tabi. Allah yedirmesin boylelerine
Oyyy Allah korusun çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin. :( hırsızın girip bişey almasından ziyade evde her yere basması, eşyalarımı ellemesi beni daha çok rahatsız ediyor 🤦‍♀️
Merhaba kızlar
Sabah 9.30
Klasik kahvaltı yaptım
1 haş yumurta
Peynir
Zeytin

Öğlen 13.00
1 bardak süt ve yulaf (hiç sevmedim yulafı öğğ)

Akşam 18.30
1 tabak mercimek çorbası
1 porsiyon hünkar beğendi

Spor leslie 30 dk
Su 1.5 lt
Sütle yulaf yersen sevmezsin tabi o ne öyle saman gibi:D
İçine meyve kuru yemiş tarçın atacaksın :D
Menü yazmayı unutmuşum

Sabah
Yok

Öğlen
Yulaf kepeği ve süt

Aksam
2 yumurta yağda
Peynir ve zeytin

Su 1.5 lt civarı

Spor yok
Az geldi bana aslında acıkmıyor musun. Spor yok yazmıyorduk hiç bişey yapmasak squat jumping jack yapıyorduk ;)
Kızlar ben geldimm annem taburcu oldu eve getirdik şükür iyi. 😊 ben de artık düzensizlikten kurtulmuş oldum bugunden itibaren duzenli ve kacamaksiz menulerle burdayim ne zormus evden ayri olmak
Çok geçmiş olsun canım. Sağlığınıza kavuşun da olur gerisi :36: toparlarsın sen :36:
Amiin canım ya biz evde olsaydık diye günlerce psikolojim bozuldu
Daha 40 gün oldu yeni bide yani. Evin içinde gezemiyordum ilk zaman lar
Allah korusun yaa çok zor bişey gerçekten. :(
Teşekkür ederim hepinize 😊
Bugun perşembe ve kilomla ilgili hicbir fikrim yok .. ultra dikkat etmem lazım gidip ara öğün yapicam
Oyyy ne ara perşembe oldu bu hafta çok hızlı geçti sanki 😳

Bu aralar çocuklar hic uyutmuyor seni :KK43:
Kızım 10 yıldır uyutmuyordu da son zamanlar 3 e katlandı:olamaz: 3 yaşındaki oğlum inanılmaz değişti gece gündüz ağlıyor hiç rahat bırakmıyor:olamaz:
İy günler arkadaşlar. Bu gün Perşembe diyetimize ultra dikkat etmemiz lazım 🤩
Gerçekten Perşembe:olamaz:
Allah kolaylık versin canım.
Sağol canım :36:

20 Kasım Menüm

Kahvaltı 10.30 (misafirlikteydim)
patates kızartması- peynir - yağda yumurta - haşlanmış yumurta- reçel (hepsinden bikaç çatal aldım)
1,5 dilim de beyaz ekmek

Öğle 14.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek

Ara 17.00
1 muz

Ara 18.00
1 minik elma
2 ceviz

Akşam 20.00
4 köfte
1 dolu kase cacık
2 d tahıllı ekmek

Su 2 lt olur
Spor yok bool bol temizlik var spordan etkiliydi bence cam koltuk halı vs silindi :ruh:
Afiyet olsun temizlik yaparken dikkat etmesi zor oluyor sen iyi atlatmışsın yine 😘😘
Kizlar menümü yazayim
Kahvalti 8de bir adet haslanmis yumurta, kahve
Ara sütlü kahve ve kücük bir dilim kek
Öglen 2de bir simit, birkac tatli kasigi tahin pekmez ve cay
Aksam 5te bir kase mercimek corbasi
Tartıldın mı hiç kaç gelecek tahmini merak ediyorum 😃
Hayırlı geceler kızlar 2 3 gundur hesabıma gıremedım ya sorun oldu galıba sımdı ugrastım oldu sukur. Gecmısı gırıs yapmadan takıp ettım. Adet benı kotu etkıledı kacamak yaptım ama artı yok sukur 💃💃💃 Anka Anka kurutma makınan hayırlı olsun bende cok ıstıyorum bana da nasıp olur ınsallah. Hasta ve hastası olanlara acıl sıfalar dılerım ❤
Sağol canım. Yıllardır alsam mı almasam mı derken aldık çok şükür 😅 iki deneme yaptım çok iyi gibi bakalım sen de alırsın inşallah küçük çocuklarla çamaşır gerçekten Sıkıntı. Senin büyük kaç yaşındaydı.
Menu
Sabah 10 da
2 pogaca 😖
Ara 13 gıbı
Sade nescafe
2 kare bıtter
Aksam 16 da
Tavuklu patlıcanlı fılan uydurmasyon fırın yemegı
Spor yok okullar acılınca yuruyus yapmaya baslayacagım ınsallah tekrar
Poğaçayla başlayınca mı sonradan az yedin. Spor yok yazmıyoruz az da olsa minik minik bişeyler yapıyoruz :5:
2 gun once aksam 8 gıbı kapı seslerı duymustum ust katta ben alt katta ev sahıbım oturuyor evde yoklardı. Bugun eve geldıler. Kapılarını acmaya calısmıs hırsızlar. Kapıları zara gormus. Hıcte farketmedık zedelenmelerı. Resmen ben evde tek basımayken merdıven daıresınde hırsız varmıs. Cok cok korktum tedırgın oldum. Ilk kez boyle bıseyle karsılastım bı suru senaryo geldı ya hırsız yukarı cıksaydı napardım... sehrın kotu yuzunu bugun gordum resmen... 4 ay once koyden sehır merkezıne tayın olduk
Allah korusun canım korkar insan tabii:(
Şaştım canım geçmiyor öksürüğü boğazında enfeksiyon geçmemiş dedi yazdı

Benimde aynı geniz akintisi hiç durmuyo kbb alerji için gece yatarken ilaç verdi bütün gün baş dönmesi yapıyordu bıraktım zaten psikiyatrisin verdiği ilaçlarda eklenince kafamı kaldıramıyordum

Sogan kürü nasıl canım yazarmisin pazartesi okul başlıyor antibiyotik bitince bi hafta sonra yine tekrarlar hasta cocuklardan geçer
Deniyim
Tüh yaa. Niye iyileşemiyor bu çocuk :( kaç hafta oldu mahvoldu kuzum :( çok geçmiş olsun:(
Menüm:
Kahvaltı (10.00)
3 kaşık soğan kavurması yumurtalı
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

Akşam (16.00)
1 dilim kek
3 kaşık kereviz salatası
3 kaşık kısır
Çeyrek soğanlı otlu yöresel ekmek
Adım 8 bin
🤨🤨🤨

Oyyy Allah korusun çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin. :KK43: hırsızın girip bişey almasından ziyade evde her yere basması, eşyalarımı ellemesi beni daha çok rahatsız ediyor 🤦‍♀️

Sütle yulaf yersen sevmezsin tabi o ne öyle saman gibi:KK70:
İçine meyve kuru yemiş tarçın atacaksın :KK70:

Az geldi bana aslında acıkmıyor musun. Spor yok yazmıyorduk hiç bişey yapmasak squat jumping jack yapıyorduk :KK66:

Çok geçmiş olsun canım. Sağlığınıza kavuşun da olur gerisi :KK36: toparlarsın sen :KK36:

Allah korusun yaa çok zor bişey gerçekten. :KK43:

Oyyy ne ara perşembe oldu bu hafta çok hızlı geçti sanki 😳

Kızım 10 yıldır uyutmuyordu da son zamanlar 3 e katlandı:olamaz: 3 yaşındaki oğlum inanılmaz değişti gece gündüz ağlıyor hiç rahat bırakmıyor:olamaz:

Gerçekten Perşembe:olamaz:

Sağol canım :KK36:
Aynen öyle canım ben evde gezemiyordum ilk başta. Biz evde de olabilir dik. Allah beterinden korusun. Sok olduk gündüz gözüne nasıl cesarettir yani

Aynen öyle canım ben evde gezemiyordum ilk başta. Biz evde de olabilir dik. Allah beterinden korusun. Sok olduk gündüz gözüne nasıl cesarettir yani
Allah korumuş canım ilk evlendigimiz sene kirada oturuyorduk işteyken kapıyı bayaga zorlamislardi birileri indi birakip kaçmışlar
Demekki şimdi aile binası oldugu için biraz rahatim

Allah korumuş canım ilk evlendigimiz sene kirada oturuyorduk işteyken kapıyı bayaga zorlamislardi birileri indi birakip kaçmışlar
Demekki şimdi aile binası oldugu için biraz rahatim
Öyle canım. Bizimki aile bir arada ona rağmen girdiler. Bizim parka gidiş gelisimiz 45 dk. Evi hallac pamuguna çevirmiş ler. Allah yanlarına koymasin. Sirf bu yüzden zordayim şu an. Hem maddi hem manevi. Yinede Allah beterinden korusun diyorum geldiğimizde karsilasada bilirdik

Afiyet olsun temizlik yaparken dikkat etmesi zor oluyor sen iyi atlatmışsın yine 😘😘

Tartıldın mı hiç kaç gelecek tahmini merak ediyorum 😃

Sağol canım. Yıllardır alsam mı almasam mı derken aldık çok şükür 😅 iki deneme yaptım çok iyi gibi bakalım sen de alırsın inşallah küçük çocuklarla çamaşır gerçekten Sıkıntı. Senin büyük kaç yaşındaydı.

Poğaçayla başlayınca mı sonradan az yedin. Spor yok yazmıyoruz az da olsa minik minik bişeyler yapıyoruz :5:

Allah korusun canım korkar insan tabii:(

Tüh yaa. Niye iyileşemiyor bu çocuk :( kaç hafta oldu mahvoldu kuzum :( çok geçmiş olsun:(

🤨🤨🤨
Haftasonuna kadar mecbur. Evde değiliz. Az yemeye ve erken yemeye çalışıyorum bir de regl oldum.burda tartı da Yok haftaya ancak tartilabilirim sanırım bildirim yapamayacağım yarın

Back
X