- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gittim cumaya tekrar çağırdı. Gelişmemiş yaa.Canım gittinmi doktara
Benim de 6 bin küsür aksam a kadar ne kadar adım atsak o kadar iyiÖğlen yemeğimi yedim uzandım kızımı almaya yürüyerek gittim 6000bin küsur adim atmışım onu 10bine tamamlamam lazım![]()
Gelecek listede ilk 10 u dolduralım inşallah![]()
Banada k...n hap hiç fayda etmemisti iğne büyüttü yumurtalariEvet gittim cumaya tekrar çağırdı. Gelişmemiş yaa.
Ben onu değil başka bir tane kullandım o senin dediğinde 10 mm i bile geçiyordu hiç fayda etmedi bana o. Bilmiyorum zor bir süreç dr lada konuştum biraz sabır sebaat dedi. Zor evet ama kolay birsey yok dedi. Sosyalles dedi.. benim yemege vurmamin kilo almanin sebebi zaten yalnızlık...Banada k...n hap hiç fayda etmemisti iğne büyüttü yumurtalari
Inş cuma günü büyümüş olur
Bende bugün oldum cumaya kadar şişliği gider inş.Bu haftada regl oldum
Fix her Cuma 69 hedefim
Yiyemem ki ben çok kötü tatları onlarınÇocuklar hasta olunca aynen öyle oluyor ankacim keşke makarna yerine evde hazir corba yapsaydın
Hazir corba pek yapmam ancak hasta olursam kendime yaparım sadece
En sevdiğim çorba mercimek digerleriyle pek aram yok
Hazir çorbada ezogelin ve mantar çorbası severim
Annemle aramiz yuruyerek 15dk ama çalışıyor bende çok isterdim evde olmasini
YaaaBende 13. olmuşumbir dahaki listede ilk 10a girerim inşallah
Sorma canim hastalik perisan etti bizi. Bir yandan hasta cocuklarla ugrasiyorum bir yandan annem gariban o da hastalandi. Yasi da varKimsenin sesi çıkmıyor kaçamak yapmayın hayallerinizi unutmayın
mavimli bacim nerelerdesin
kız nerde cevizli sucuk görsem aklıma sen geliyorsun
![]()
Ben ise falan gidemedim ama buraya girecek vaktim de yok yarin da cok onemli bir sunumum var halimi görseniz acirsiniz vallaAaaa benim canlarım ciğlerim kuzularım nerelerdesiniz![]()
Çok geçmiş olsun yaa herkes birden hasta olunca zorSorma canim hastalik perisan etti bizi. Bir yandan hasta cocuklarla ugrasiyorum bir yandan annem gariban o da hastalandi. Yasi da var
Cevizli sucuk mu dedi biri![]()
Rabbim kolaylık versin inşallah canım.Ben ise falan gidemedim ama buraya girecek vaktim de yok yarin da cok onemli bir sunumum var halimi görseniz acirsiniz valla![]()
Kaptanimm evde yenmeyen incirler vardi kimse yemiyo ben de incir uyutmasi yaptim bi kucuk kase yiyebilir miyim? Icinde sadece kuru incir ve süt var.Aaaa benim canlarım ciğlerim kuzularım nerelerdesiniz![]()
Cok gecmis olsun mevsim hastaligina yakalandik hepimizDokuluyorum kızlargrip oluyorum. Bogazim kulagim başım bütün kafam ağrıyor
bugün gayet temiz beslendim kızlar çok şükür