- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Buradayım kaptanın. Öğretmenler günü etkinliği hafta sonuydu derken yoğundumAaaa benim canlarım ciğlerim kuzularım nerelerdesiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradayım kaptanın. Öğretmenler günü etkinliği hafta sonuydu derken yoğundumAaaa benim canlarım ciğlerim kuzularım nerelerdesiniz![]()
İyidir canım. Sen nasılsınİyi günler arkadaşlar nasılsınız bugün
Geçmiş olsun canımGÜnahdın kızlar
Yine sabahı zor ettik. Kızım da hastalandı. Eşimle büyük oğlum kaldı hastalanmayan.antibiyotik başladık bebek hariç. Kocaman hap vermiş bana nasıl yutacaksam boğazlarım şiş zaten suyu zor içiyorum
![]()
Geçmiş olsun canım yaSorma canim hastalik perisan etti bizi. Bir yandan hasta cocuklarla ugrasiyorum bir yandan annem gariban o da hastalandi. Yasi da var
Cevizli sucuk mu dedi biri![]()
Aynen öyle canım yaa agzimin içi zehir gibiKaptanimm evde yenmeyen incirler vardi kimse yemiyo ben de incir uyutmasi yaptim bi kucuk kase yiyebilir miyim? Icinde sadece kuru incir ve süt var.
Cok gecmis olsun mevsim hastaligina yakalandik hepimiz
Ben de iyiyim. Biraz yoğunum. Diyet nasıl gidiyorİyidir canım. Sen nasılsın
Yok daha neler
Diyet iyi çok şükür canım. Spor yapamıyorumBen de iyiyim. Biraz yoğunum. Diyet nasıl gidiyor
Zaman ayirabilsek spora çok iyi olacak. kilo verdiriyor bundan ziyade sıkılaştırıyor. Ben trambolin aldım bakalım ziplayacakmiyimDiyet iyi çok şükür canım. Spor yapamıyorum![]()
Gider bnceBende bugün oldum cumaya kadar şişliği gider inş.
Bugun mısafırım vardı. Oglen uyuyamadılar sımdı sızdılar sukur. Sagol canım cok zor hemde guzel emek olmadan yemek olmuyor. Bu genc yasımda 3 bebe zor.. 10 sene sonrasını dusunup rahatlıyorumAyy bende hep kendi kendime nazar değdiririmmaşallah kocaman olmuşlar. İkiz annelerine Saygım sonsuZ . Allah yardımcınız olsun.
![]()
Cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın bende cok korkuyorumhasta olmaktanGÜnahdın kızlar
Yine sabahı zor ettik. Kızım da hastalandı. Eşimle büyük oğlum kaldı hastalanmayan.antibiyotik başladık bebek hariç. Kocaman hap vermiş bana nasıl yutacaksam boğazlarım şiş zaten suyu zor içiyorum
![]()
Allah kolaylık versın hepımıze 80 kıloyken daha halsızdım -7 olunca daha bı enerjık oldum ruhsal durumumda duzeldı sankı. Aslında kendı kendımıze zarar verıyoruzEvet Kızlar ilk hedefim 6 aralıkta 86.9 olmak. Sonra da yılbaşında 85 altında olmak istiyorum. İlk hedefimi gerçekleştirdikten sonra Yılbaşı hedefimi kesinlrştiricem. Ayy çok mutluyum
Bence ye seker yok ıncır sut sadece gayet guzelKaptanimm evde yenmeyen incirler vardi kimse yemiyo ben de incir uyutmasi yaptim bi kucuk kase yiyebilir miyim? Icinde sadece kuru incir ve süt var.
Cok gecmis olsun mevsim hastaligina yakalandik hepimiz