- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnm,Günaydın kızlar dünkü menüm:
Sabah kahvaltı yok
Öğlen 13.00
2 muz
1 bardak ayran
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorba
4 köfte
1 kaşık fırında patates
Salata
Spor: 8 bin adım
SU 1 lt olmuştur sanırım çok içemedim
Ay demeyin öyle hafta sonu neler yedim nelerMakarnayla poğaça bu menüye yakışmamış
Az da olsa bu kilo verdirmez sabit kalırsın kendimden biliyorum
Bi dilim borek yesem o hafta sabit kalıyorum
Genelde karbonhidrat hakkımı cuma günü bi öğünde yiyorum
Haklısın canım bir şey diyemiyorum. Evde olduğum sürece aslında dediğin gibiyim ama işteyken yapamıyorum onuGünaydın cnm,
Kahvaltıyı atlamışsın. Bildiğim kadarıyla kahvaltı atlanınca metabolizma hızı düşüyor. Bu da kilo vermemizi olumsuz etkiliyor. Çünkü vücut yağ bağlıyor bu süre içinde. Bi de aralarda bi şeyler yesen de ana öğünleri azaltsan iyi olur bence.
Afiyet olsun canım ❤cumaya eksi olarak dönecek bir menu
Afiyet olsun canım lor kavurması çok güzel tok tutuyor bizim memleketten çökelek geldi tavada kavurup yiyiynce çok tok tutuyor
Hem kabak tatlisi hem patetes salatası
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım cumaya bol eksi getirsin ❤
Güle güle kullan canım ❤
Menün süper canım afiyet olsun
Saatler unutulmuş kaptan özellikle saat istiyo
Ahh lahmacuna bayılırım afiyet olsun ❤
Günaydın hazırımGünaydın 12. Takımmmm.Herkes hazır mı? Muhteşem bir salı bizi bekliyor. Diyet spor eğlence
![]()
cnm başlarda ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Ama sonra kahvaltının önemini fark edince bazı şeyleri evde hazırlayıp getirmeye başladım. Zamanı gelince müsait bi yere çekilip yiyorum. Önceleri garipsedi bazılarıHaklısın canım bir şey diyemiyorum. Evde olduğum sürece aslında dediğin gibiyim ama işteyken yapamıyorum onu![]()
Günaydın 12. Takımmmm.Herkes hazır mı? Muhteşem bir salı bizi bekliyor. Diyet spor eğlence
![]()
Evet evet bu hafta harika olsun hadi.Süperrrrrr herkes bu haftaya bomba gibi geliyor![]()
Harikasın her gün 10 bin tamamliyorsunBugün yediklerim
Sabah 09:00 sucuklu yumurta peynir zeytin 2dilim tb ekmeği yeşil
11:00 yeşil çay
14:00 bi kase nohut yemeği 5 kaşık yogurt
16:30 bi küçük muz
18:45 bi kase etli nohut yemeği (hepsini yiyemedim 3kasik kaldi) bi kase yağsız tuzsuz salata bi bardak ayran
21:30 gibi yeşil çay iki ceviz
Eki Görüntüle 2558942
Öğlen çok yemem olmana rağmen akşam dengelemissin süperSabah : 07:50
2 yumurtalı omlet
1 KK peynir
5 zeytin
2 ince dilim ekmek
Ara 2 kaşık kavurma
Öğlen 15:00
1 kaşık makarna salatası
1 küçük ev yapımı poğaça
Akşam 19:30
1 kase çorba
1 tavuk but
1 dilim ekmek
Ara 21:30
Mandalina 1 adet
Suyu biraz arttirmalisinMenüm
Kahvaltı (7.30)
1 yum. İle omlet
Domates yeşillik
Öğlen(12.30)
1 kase kabak yemeği
Yoğurt
Akşam(18.30)
2 kaşık mercimek çorbası
3 kaşık patates kavurması
Su 1 lt
Adım 5 bin
Senden her cuma korkuyoruzGünaydın kızlar. Bugünde mükemmel hissediyorum kendimi maşallah
Cuma günü korkun benden.![]()
Kahvaltı is yerinde olduğun için eksik sanırım. Onun için küçük kaplarla kahvaltini is yerine götürsen ya da daha erken kalkıp yapsan çok güzel olur ve tabi suyu az içmişsinGünaydın kızlar dünkü menüm:
Sabah kahvaltı yok
Öğlen 13.00
2 muz
1 bardak ayran
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorba
4 köfte
1 kaşık fırında patates
Salata
Spor: 8 bin adım
SU 1 lt olmuştur sanırım çok içemedim
Ya laf aramızda takımdakileri gaza getirir miyim düşüncesiyle böyle yazıyorumHarikasın her gün 10 bin tamamliyorsun
Öğlen çok yemem olmana rağmen akşam dengelemissin süper
Suyu biraz arttirmalisin
Senden her cuma korkuyoruz
Kahvaltı is yerinde olduğun için eksik sanırım. Onun için küçük kaplarla kahvaltini is yerine götürsen ya da daha erken kalkıp yapsan çok güzel olur ve tabi suyu az içmişsin![]()
Getiriyorsunuz daa menülerini de güzelYa laf aramızda takımdakileri gaza getirir miyim düşüncesiyle böyle yazıyorum![]()