• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam.kizlar nasılsınız
Ben pek.iyi değilim regl oldum midem bulanıyor gece hiç uyuyamadım çok uykusuzum ve misafirim gelecek birazdan.
Vs vs .
Canım hiçbirşey istemiyor kahvaltıda sadece 2 has. Yumurta yedim
Ben de reglim ve faranjitim cok sinir bozucu ayni anda..
Günaydın kızlarrr :KK54:
Günaydınn öğle olduu öğle tünaydın olsun bari 😂

cnm başlarda ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Ama sonra kahvaltının önemini fark edince bazı şeyleri evde hazırlayıp getirmeye başladım. Zamanı gelince müsait bi yere çekilip yiyorum. Önceleri garipsedi bazıları:sinirli:; ama, şimdi normalleşti. Hatta benim gibi yapan 1-2 kız daha var.
Doğru haklısın ya, bir arkadaşıma sordum akşamdan haşlasan olur dedi. (Kendisi gıda müh) Ben de öyle yapmaya çalışayım. Hazırlamak bir şey değil de benim kız aşırı yoruyor gece koltukta uyuya kalmışım. 12.30 da uyuyor resmen. Bir de üstüne defalarca uyanıyor. Tabi geç uyuduğu için. Sabah da 5dk hazırlanıp çıkıyoruz evden. Enerji bulamıyorum fenalardayım anlayacağın :D
Kahvaltı is yerinde olduğun için eksik sanırım. Onun için küçük kaplarla kahvaltini is yerine götürsen ya da daha erken kalkıp yapsan çok güzel olur ve tabi suyu az içmişsin 😊
Yukarıda elifcige de yazdım, yapmaya çalışacağım o şekilde yoksa böyle 100 gram 100 gram 10 yıla veririm :D Suyu unuttum dün nedense...

Selam kızlar. Ben daha kötüledim sürekli istifra ediyorum başım dönüyor. Eşim de hastalandı. Kızım ilaçlarını içmedi iyice kötüledi iğne verdiler. Bu hafta böyle oldu aktif olamıyorum inanın evde çok kötü her şey:KK43: kusura bakmayın nolur. :KK43:
Dert etme canım kendine ve çocuklara iyi bak çok geçmiş olsun

Bende çok hastayım ve şehir dışından misafirim gelecek ev darmaduman 🤷🏻‍♀️

Selam kızlar. Ben daha kötüledim sürekli istifra ediyorum başım dönüyor. Eşim de hastalandı. Kızım ilaçlarını içmedi iyice kötüledi iğne verdiler. Bu hafta böyle oldu aktif olamıyorum inanın evde çok kötü her şey:( kusura bakmayın nolur. :(
Sen burayı düşünme cnm biz bu hafta çok motiveyiz cumaya yüzünü kara çıkarmayız inş sen iyileşmeye bak 😊

Selam kızlar. Ben daha kötüledim sürekli istifra ediyorum başım dönüyor. Eşim de hastalandı. Kızım ilaçlarını içmedi iyice kötüledi iğne verdiler. Bu hafta böyle oldu aktif olamıyorum inanın evde çok kötü her şey:KK43: kusura bakmayın nolur. :KK43:
Merak etme kaptanım sen iyi ol önce 😊

Geçmiş olsun kaptanım, Allah şifa versin

Doğru haklısın ya, bir arkadaşıma sordum akşamdan haşlasan olur dedi. (Kendisi gıda müh) Ben de öyle yapmaya çalışayım. Hazırlamak bir şey değil de benim kız aşırı yoruyor gece koltukta uyuya kalmışım. 12.30 da uyuyor resmen. Bir de üstüne defalarca uyanıyor. Tabi geç uyuduğu için. Sabah da 5dk hazırlanıp çıkıyoruz evden. Enerji bulamıyorum fenalardayım anlayacağın :KK70:

Yukarıda elifcige de yazdım, yapmaya çalışacağım o şekilde yoksa böyle 100 gram 100 gram 10 yıla veririm :KK70: Suyu unuttum dün nedense...
Haklısın cnm. Daha bende ne eş ne de çocuk olmadığından , anlayamıyorum tam olarak sizi. Allah kolaylık versin.
En iyisi ben şimdiden zayıflayayım. anlaşılan doğumdan sonra zor bu işler.

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce ailecek iyi olursunuz.

Haklısın cnm. Daha bende ne eş ne de çocuk olmadığından , anlayamıyorum tam olarak sizi. Allah kolaylık versin.
En iyisi ben şimdiden zayıflayayım. anlaşılan doğumdan sonra zor bu işler.
Ahaha iyi fikir bence de, çocuk olduktan sonra tam olarak istediğin her şeyi yapamıyorsun. Bir de hamilelikte kilo alma lütfen :D

Biz buradayız canım merak etme siz iyi olun yeter ki:KK43:

Ahaha iyi fikir bence de, çocuk olduktan sonra tam olarak istediğin her şeyi yapamıyorsun. Bir de hamilelikte kilo alma lütfen :KK70:

ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım 40ım çıktığında 3-4 kilosu kalmıştı. Bi dahaki hamileliğimde dikkat edecem kilo almicam dedim ama hamile kaldım 4 ayda 7 kilo aldım:olamaz: bebeği aldırmak zorunda kalınca kilolar üstümde kaldı tabi şimdi o 7 kiloyu vermeye uğraşıyorum:işsiz:

Ahaha iyi fikir bence de, çocuk olduktan sonra tam olarak istediğin her şeyi yapamıyorsun. Bir de hamilelikte kilo alma lütfen :KK70:
ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım 40ım çıktığında 3-4 kilosu kalmıştı. Bi dahaki hamileliğimde dikkat edecem kilo almicam dedim ama hamile kaldım 4 ayda 7 kilo aldım:olamaz: bebeği aldırmak zorunda kalınca kilolar üstümde kaldı tabi şimdi o 7 kiloyu vermeye uğraşıyorum:işsiz:
Hamilelikte kilo alma kişiden kişiye değişiyor galiba. Ablam 55 kiloyla başlamıştı, doğumundan 1 hafta önce 76 civarındaydı. Yeğenim 4,5 yaşında . Ablam şu aralar 60 civarında. Bende de öyle olur galiba.

Hamilelikte kilo alma kişiden kişiye değişiyor galiba. Ablam 55 kiloyla başlamıştı, doğumundan 1 hafta önce 76 civarındaydı. Yeğenim 4,5 yaşında . Ablam şu aralar 60 civarında. Bende de öyle olur galiba.
Ben hamileliğimde aldıklarımı 40 ım çıkmadan veririm. Sonra bi başlarım almaya 2 şer 2 şer 😅 emzirme zorluyor beni

Selam kızlar. Ben daha kötüledim sürekli istifra ediyorum başım dönüyor. Eşim de hastalandı. Kızım ilaçlarını içmedi iyice kötüledi iğne verdiler. Bu hafta böyle oldu aktif olamıyorum inanın evde çok kötü her şey:( kusura bakmayın nolur. :(
Acil sifalar dilerim 😔

Back
X