Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Sonunda düz 64'ü gördüm![]()
Günaydın Kızlar. Bugün süper bir gün.
Geçen cuma: 89.9
Bu cuma: 87.4
Fark: 2.5
Yüzde: 2.78
Çok şükür allahım. Ne zamandır 87leei görmeye çalışıyordum. Bugün gördüm şükür.
gulenyuzumsunsen
madamhd kızlar çok şükür çok şişirmemiş karnabahar ve brokoli
Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 80.5
Bu hafta 80
Giden 500gr
79 haftaya kaldı ☹
Hepinize tebrikler kızlarGünaydın herkese Yine ilk kg bildirimi yapan ben olayım. 7 de kalkıyorum. Ve kahvaltı öncesi tartılıyorum. Malum geçen haftalarda 500gr aldım. Bunları yapa dönüşmeden verdiğimi düşünüyorum. Bu hafta da 200 artı vermişim son bildirimimde 62.5 tu şuanda 62.300 buraya göre 200 gr vermişim. Ama toplamda aldığım kg ile birlikte 700 karışık oldu biraz![]()
Bende wc için evde yürüyorum , 16 kilo ateşli ve nazlı oğlum kucağımdaBen ne yapıyorum daha fazla eksi görmek için yürüyüşümü yapıyorum![]()
Günaydın kızlar
Günaydın Kızlar. Bugün süper bir gün.
gulenyuzumsunsen
Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 80.5
Bu hafta 80
Giden 500gr
79 haftaya kaldı ☹
Tebrikler hepinizeGünaydın herkese Yine ilk kg bildirimi yapan ben olayım. 7 de kalkıyorum. Ve kahvaltı öncesi tartılıyorum. Malum geçen haftalarda 500gr aldım. Bunları yapa dönüşmeden verdiğimi düşünüyorum. Bu hafta da 200 artı vermişim son bildirimimde 62.5 tu şuanda 62.300 buraya göre 200 gr vermişim. Ama toplamda aldığım kg ile birlikte 700 karışık oldu biraz![]()
Ayy harikasın beebeeeeemmmGünaydın Kızlar. Bugün süper bir gün.
gulenyuzumsunsen
TebriklerKılo veren herkeslerı tebrık ederımıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır
![]()
Tebrikler cnm hayalimdeki kilodasın ☺Günaydın kızlar
Bencede süper bir gün olmuş . Maşallah ya 1 haftada nasıl gidiyor bukadar süpersin valla metobalizman hızlı çalışıyor bellikiGünaydın Kızlar. Bugün süper bir gün.
gulenyuzumsunsen
500 gr çok iyi cnm haftaya 79 kesin geliyor tebrik ederimGünaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 80.5
Bu hafta 80
Giden 500gr
79 haftaya kaldı ☹
Tebrik ederim cnm geçen hafta aldığın kiloyu vermek içinde uğraştın bende aynı durumdaydım bizim işimiz daha zordu bu hafta çok şükür ki verdikGünaydın herkese Yine ilk kg bildirimi yapan ben olayım. 7 de kalkıyorum. Ve kahvaltı öncesi tartılıyorum. Malum geçen haftalarda 500gr aldım. Bunları yapa dönüşmeden verdiğimi düşünüyorum. Bu hafta da 200 artı vermişim son bildirimimde 62.5 tu şuanda 62.300 buraya göre 200 gr vermişim. Ama toplamda aldığım kg ile birlikte 700 karışık oldu biraz![]()
Tebrik ederim cnmGünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 72.3
Fark 0.7
% 0.96
500 gram süper eksilen 100 gram bile candır tebrik ederim cnmKılo veren herkeslerı tebrık ederımıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır
![]()
Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar
Kilo veren herekesi tebrik ediyorum,harikasınız
Sabah tartıldım. 60,6 çıktım. Çok sevinemedim ama bu kadar aç kalmayla bu kiloyu verebiliyorsam daha da bi şey yapamam artık. Bu hafta proteini çok ihmal ettim, karbonhidrat sabahları hariç yoktu neredeyse. Hafta boyu sebze , salata yedim neredeyse.
60,9/60,6/0,3/0,5
Aç kalınca ben de veremiyorum aç kalmamak lazımAysh kızlar ben 69 görürüm derken 70,8 geldim yine. Dün aç kaldım resmen. WC sorunum da yok. Reglim yakın ve antibiyotik kullanıyorum. Onlar bu kadar etkiler mi ki![]()
yapmamış canım yapmamış. Kaç gündür 88.0dım. Şükür 87lere inebildim.Brokoli karnabahar
Bakliyatlar
Ödem yapabiliyor , diyette yenebilir ama listede olanlar cuma ve hafta sonu tüketirse tartıya olumsuz etki etmemesi için daha iyi olur canım doğru söylüyorsun ..
suukaa sende yapmaz inşallah diyelim
![]()
Gayet güzel canım tebrikler
woouuwww maşallah![]()
Erken tartıldın biraz daha beklesen 79 görürdün bence
Her eksi candır![]()
teşekkür ederim kızlarHepinize tebrikler kızlar
Harikasınız![]()
çok saol canım valla nasıl mutluyum anlatamam.Ayy harikasın beebeeeeemmm![]()
![]()