• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar

Kilo veren herekesi tebrik ediyorum,:KK36: harikasınız:KK200:

Sabah tartıldım. 60,6 çıktım. Çok sevinemedim ama bu kadar aç kalmayla bu kiloyu verebiliyorsam daha da bi şey yapamam artık. Bu hafta proteini çok ihmal ettim, karbonhidrat sabahları hariç yoktu neredeyse.

60,9/60,6/0,3/0,5
Tebrıkler bende ıkızlerden once 20 kg yı verıp 60 da takılmıstım 59.9 u goremedım sonrada pes etmıstım ıcımde yara oldu 😂😂 sen oyle yapma

Kılo veren herkeslerı tebrık ederım 💃😛 ıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır 😖🙄
gayet güzel canım 🙂
Aysh kızlar ben 69 görürüm derken 70,8 geldim yine. Dün aç kaldım resmen. WC sorunum da yok. Reglim yakın ve antibiyotik kullanıyorum. Onlar bu kadar etkiler mi ki 🙄
Regl antibiyotik geçen hafta beni artı çıkarmıştı 2 kilo canım ediyor gerçekten de

Ya arkadaslar ben yemeyı cok sevıyorum yuruyus yapınca yesemde kılo verırım. Hava sogudu yuruyemıyorum. Keske yuruyus bandım olsaydı evde 😐
Kesinlikle Leslie yapmayı Öneririm canım .
Leslie 1 le başla
Ona alışınca 2 ye geç. Öyle öyle 5 e kadar videolar var . Bölgesel olarak da sıkılaştırıyor

Leslie 1 le başla
Ona alışınca 2 ye geç. Öyle öyle 5 e kadar videolar var . Bölgesel olarak da sıkılaştırıyor
Bencede Leslie yapmalısın canım. Süper kilo verdiriyor. Ben yapıyordum bir ara. Şimdi bıraktım birkaç gündür. Tekrar başlıcam

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 73.0
Bu hafta 72.3
Fark 0.7
% 0.96
Kılo veren herkeslerı tebrık ederım 💃😛 ıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır 😖🙄
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 86 (900 gram artı çıkmıştım)
Bu hafta: 84.5
Aradaki fark: 1.5
Kilo almadan önceki kilona göre aradaki fark: 600 gram
Günaydın kızlar :KK68:
Anka Anka canım kilom 74.5

Harikasınız kızlar:KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar
Sonunda düz 64'ü gördüm :dua:
Tebrik ederim canım :9:
Günaydın Kızlar. Bugün süper bir gün.
Geçen cuma: 89.9
Bu cuma: 87.4
Fark: 2.5
Yüzde: 2.78

Çok şükür allahım. Ne zamandır 87leei görmeye çalışıyordum. Bugün gördüm şükür.
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen madamhd madamhd kızlar çok şükür çok şişirmemiş karnabahar ve brokoli
Harikaaaaa :halay: tebrik ederim canım emeklerine sağlık:9:

Günaydın hayırlı cumalar 💕
Gecen hafta 80.5
Bu hafta 80
Giden 500gr
79 haftaya kaldı ☹
Gayet güzel canım eksi gelmen yeter bize 😍

Günaydın herkese Yine ilk kg bildirimi yapan ben olayım. 7 de kalkıyorum. Ve kahvaltı öncesi tartılıyorum. Malum geçen haftalarda 500gr aldım. Bunları yapa dönüşmeden verdiğimi düşünüyorum. Bu hafta da 200 artı vermişim son bildirimimde 62.5 tu şuanda 62.300 buraya göre 200 gr vermişim. Ama toplamda aldığım kg ile birlikte 700 karışık oldu biraz 😄🙈🙈
62,3 tamam :-)
Tebrik ederim eksiye geçmişsin :9:
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 73.0
Bu hafta 72.3
Fark 0.7
% 0.96
Süper :9:
Bende wc için evde yürüyorum , 16 kilo ateşli ve nazlı oğlum kucağımda :olamaz:
Oyyy kolay gelsin.
Güzel canım tebrik ederim :9:
Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar

Sabah tartıldım. 60,6 çıktım. Çok sevinemedim ama bu kadar aç kalmayla bu kiloyu verebiliyorsam daha da bi şey yapamam artık. Bu hafta proteini çok ihmal ettim, karbonhidrat sabahları hariç yoktu neredeyse.

60,9/60,6/0,3/0,5
Demek ki aç kalmamak lazım ben de aç kaldım 800 gr geldi bu gün :D
Günaydın kızlar :KK68:
Anka Anka canım kilom 74.5
600 gr gayet güzel canım :9:
Aç kalınca ben de veremiyorum aç kalmamak lazım
Bilmiyorum ki canım ya dün 70,1 geldim. Bu gün 70,8 😥
Günaydın. Regl etkiliyor bence. Bide uykun sıkıntılı ya. O da etkiler
Galiba. Gece uyumadım yine 😥
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.4

%1.10
Çok güzel canım. Listedesin artık :9: ben giremedim :(
Ya arkadaslar ben yemeyı cok sevıyorum yuruyus yapınca yesemde kılo verırım. Hava sogudu yuruyemıyorum. Keske yuruyus bandım olsaydı evde 😐
Hepimiz yemeyi seviyoruz canım yoksa burda işimiz ne ama nefsimize hakim olmayı öğreneceğiz. Sadece sporla olmaz. :(
gayet güzel canım 🙂

Regl antibiyotik geçen hafta beni artı çıkarmıştı 2 kilo canım ediyor gerçekten de
Bilmiyorum canım ya çok moralim bozuldu. 9 kasımda 69 olurum diyordum. 29 kasım oldu hala olamadım:D
Bu hafta simit makarna çok yedim zaten iddalı değildim ama dün 70,1 görüp bu gün 70,8 görmek canımı sıktı.

Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar

60,9/60,6/0,3/0,5

İdeal kilona yakınsın canım sona geldin az gitmesi normal bence gittiği sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum:KK66: Ayrıca aç kalarak kilo vermeye karşıyım normal yeme düzenine dönünce çok çabuk kilo alınıyor

Aysh kızlar ben 69 görürüm derken 70,8 geldim yine. Dün aç kaldım resmen. WC sorunum da yok. Reglim yakın ve antibiyotik kullanıyorum. Onlar bu kadar etkiler mi ki 🙄

69a fazla mı takıldın acaba psikolojik mi olmuyor ki:KK64: 68 görecem diye odaklan bence:p

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.4

%1.10

gayet iyi canım tebrikler:KK9::KK9::KK9:

Koşu bandımı aldığıma o kadar memnunum ki bence kilo problemi olan herkese lazım. Ama tek çare değil tabiki leslie yap bence de sporu ihmal etme:KK19:

Kilo bildirimi

Geçen hafta = 83,6
Güncel = 82,1 :halay:
Fark = 1,5 😍
Yüzde = 1,79

72721064-873F-42E8-B002-565A5AD0209A.webp

Ben sabit çıktım reglim bugün son günü. Wc çıkamadım az sonra çıkarsa yeniden tartilcam Sabiti çünkü 😐
Bu hafta beraber başlayalım mı 🤗
Çok iyi olur. Beni gaza getirecek biri olursa çok ii motive oluyorum 😊
Yarın evime geçiyorum leslieye ben de katılırim😊

Çok iyi olur. Beni gaza getirecek biri olursa çok ii motive oluyorum 😊
hergün en az 15 dk yapalım bu hafta :super:
Tebrik ederim canım :KK9:

Harikaaaaa :halay: tebrik ederim canım emeklerine sağlık:KK9:

Gayet güzel canım eksi gelmen yeter bize 😍

62,3 tamam :-)
Tebrik ederim eksiye geçmişsin :KK9:

Süper :KK9:

Oyyy kolay gelsin.

Güzel canım tebrik ederim :KK9:

Demek ki aç kalmamak lazım ben de aç kaldım 800 gr geldi bu gün :KK70:

600 gr gayet güzel canım :KK9:

Bilmiyorum ki canım ya dün 70,1 geldim. Bu gün 70,8 😥

Galiba. Gece uyumadım yine 😥

Çok güzel canım. Listedesin artık :KK9: ben giremedim :KK43:

Hepimiz yemeyi seviyoruz canım yoksa burda işimiz ne ama nefsimize hakim olmayı öğreneceğiz. Sadece sporla olmaz. :KK43:

Bilmiyorum canım ya çok moralim bozuldu. 9 kasımda 69 olurum diyordum. 29 kasım oldu hala olamadım:KK70:
Bu hafta simit makarna çok yedim zaten iddalı değildim ama dün 70,1 görüp bu gün 70,8 görmek canımı sıktı.
moralini bozma düzelir inşallah beraber girelim listeye demiştik bekleyeyim istersen öbür haftaya kadar canım 🙂
Kilo bildirimi

Geçen hafta = 83,6
Güncel = 82,1 :halay:
Fark = 1,5 😍
Yüzde = 1,79

Eki Görüntüle 2559921
harikasın canım maşallah 🙂
Ben sabit çıktım reglim bugün son günü. Wc çıkamadım az sonra çıkarsa yeniden tartilcam Sabiti çünkü 😐

Yarın evime geçiyorum leslieye ben de katılırim😊
Soralım sürekli birbirimize , Leslie yapmadan yatmak yok bu hafta :KK71:

Leslie 1 le başla
Bencede Leslie yapmalısın canım. Süper kilo verdiriyor. Ben yapıyordum bir ara. Şimdi bıraktım birkaç gündür. Tekrar başlıcam
Leslıe Yaptım zamanında onla verdım baya kılo sımdı 3 cocukla depresyona gırdım galıba kaldıramıyorum
İdeal kilona yakınsın canım sona geldin az gitmesi normal bence gittiği sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum:KK66: Ayrıca aç kalarak kilo vermeye karşıyım normal yeme düzenine dönünce çok çabuk kilo alınıyor

69a fazla mı takıldın acaba psikolojik mi olmuyor ki:KK64: 68 görecem diye odaklan bence:p

gayet iyi canım tebrikler:KK9::KK9::KK9:

Koşu bandımı aldığıma o kadar memnunum ki bence kilo problemi olan herkese lazım. Ama tek çare değil tabiki leslie yap bence de sporu ihmal etme:KK19:
2. Ellerı bıle 700 800 cok heveslenıyorum bende bu ıstah varken daha coook dıyetlere gırerım

Back
X