• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim ben akademisyenim üniversitede calisiyorum. Sabah erken 8 gibi evden cikip iki cocugumu krese birakiyorum ordan dil kursuna gidiyorum ordan cikip hemen üniversiteye gidiyorum öglen yemegi aram yok yolda ayaküstü yemek zorundayim. Aksam üniversiteden cikip krese kosuyorum cocuklari alip 6 gibi eve geliyorum. Asiri yorgun oluyorum yemek yapip oturuyoruz sofraya sonra oyun banyo uyku derken cocuklarla uyuyakaliyorum cogu zaman, bir sonraki gün gene ayni.
Benim diyetisyenimin ayarladığı liste. Öğleyim tost yerine sandviç yersin sen. Fikir olsun diye ekliyorum 💞

Eklentiler

• FED4E34A-D45E-4F02-8093-3236A7A9A3FB.webp
    FED4E34A-D45E-4F02-8093-3236A7A9A3FB.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar çok afedersiniz

Geçen hafta 71.9
Bu hafta 70.8
Fark 1.1
Yüzde 1.53

Harika bir sonuç:KK9:

Canim ben akademisyenim üniversitede calisiyorum. Sabah erken 8 gibi evden cikip iki cocugumu krese birakiyorum ordan dil kursuna gidiyorum ordan cikip hemen üniversiteye gidiyorum öglen yemegi aram yok yolda ayaküstü yemek zorundayim. Aksam üniversiteden cikip krese kosuyorum cocuklari alip 6 gibi eve geliyorum. Asiri yorgun oluyorum yemek yapip oturuyoruz sofraya sonra oyun banyo uyku derken cocuklarla uyuyakaliyorum cogu zaman, bir sonraki gün gene ayni.

Anladım Allah kolaylık versin. Bu dil kursu ne zaman bitecek ondan sonra en azından yemek yeme vaktin olur

Kahvaltı 11:00
3 yk menemen
5 halka sucuk 1 yumurtayla
5 zeytin
2 lokma ekmek

14:30 1 yk nohut yemeği
1 yk pirinç pilavı
1 bardak ayran

16:00 1 bardak çay 1 kurabiye

2 lt su
Çocuklardan kalan yemekleri yedim ondan 1 er kaşık oldu . Çok koşturmacalı bir gündü ,şimdi oturabildim yerime yorgunluktan yemek yiyecek halim kalmadı 🙂

Dün eksi çıkmak için sadece elma falan yemiştim açtım onun için kahvaltı biraz fazla oldu farkındayım 🙂daha güzel olacak inşallah bu hafta Anka’yla rakibim :süslü:

Pazartesi tartısı için oylama
Zorunlu olsun diyenler evet zorunlu olmasın diyenler hayır yazsın

Elifcig93 Elifcig93 Evet
@MorVampirella hayır
mavimli mavimli
Su perisi86 Su perisi86
@aslihancngz Evet
cemrenil cemrenil
madamhd madamhd Hayır
Z zeyas
Sarayca Sarayca hayır
@asliayetevet
suukaa suukaa evet
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen evet
wendy wendy evet
Anka Anka - hayır
B Baharyagmuru35 Hayır
soffty soffty Hayır
ada81 ada81
@SuSKuNKuS Hayır
Bence toparlanmak ve kendini görmek için güzel bi yöntem oluyor, kendini bilen hafta sonu tutuyor zaten ama sonucu görmek lazım ki cuma güzel sonuçlar gelsin.

Benimde aklım kaldı davet eden yokmu
gel ben yapayım sana :kk77:
Yağlama deme ankacıgım kızıyor atcak bızı gruptan gızlı gızlı konusalım bu konuyu :deli:
Anka adından dolayı kızıyordur ya ☺️Yoksa o herşeye kızmaz biliyormuymuş acaba konuştunuz mu hiç 🙂sayısını abartmazsan olur bence :sus:

Yine de kaptanla konuşalım tabi yakmasın çıramızı arkasından iş çevirdik şimdi :KK70:

Bi de kızlar ben emziriyorum ve kaptan dahil bissürü emziren anne var içimizde, nolur cısları açık açık yazmayalım 🙈

hafta sonu cozutan olunca benim de bozasım geliyor, beni düşünün yemeyin nolur :)
Benimde çok canım istiyor yahu. Ama incecik olunca yicem diyerek durduruyorum kendimi 😊

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11
3 yumurta ile boş acılı Kuvırcık salata

Ara14.00
Yarım kase süt ile mısır gevreği

Akşam17.00
2 adet avucum kadar et
5 adet mantar
1 bardak ayran

Spor 8000 adım 》》 120 puan
@aslihancngz
@Su perisi86