• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka Anka su temizlik linkini gonderebilir misin Ben de oy vereyim bakarsin tutar 😉

Hadi bakalım kaç numaralara verdiğini yaz özelden yazarım tutmuş tutmamış 😅😅

Hadi bakalım kaç numaralara verdiğini yaz özelden yazarım tutmuş tutmamış 😅😅
Kullandım bende özelden aticam şimdi bakalım tutmuşmu😃

Kızlarrrr bugün hiç beklemediğim bir şey oldu. İş arkadaşlarım doğum günümü kutladılar. Birde pasta kestiler malum. Ve yemek zorunda kaldım. 😭😭😭 kaç aydır görüşmüyorduk. Yemesem çok ayıp olacaktı. 😭😭 akşam yemicem artık. 😭😭😭

Kızlarrrr bugün hiç beklemediğim bir şey oldu. İş arkadaşlarım doğum günümü kutladılar. Birde pasta kestiler malum. Ve yemek zorunda kaldım. 😭😭😭 kaç aydır görüşmüyorduk. Yemesem çok ayıp olacaktı. 😭😭 akşam yemicem artık. 😭😭😭
Olsun canım böyle şeyler hep olacak. Akşam hiç yememek yerine sebze yemeği yoğurt şeklinde yiyebilirsin ekmeksiz.

Sağlıklı beslenmek ac kalmak demek değildir güzel şeylerden vazgeçmek sayılmaz 😊öğlen yemeğim 20191218_165754.webp

Doğum günün kutlu olsun canım yarın sabah ac karna spor yapmaya çalış ya da ip atla hoca söyledi banada bugün bozarsan ertesi sabah ac karna cardio yap dedi . Akşam da protein beslen acıkırsın hiçbirşey yemezsen

Back
X