Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar
Off kahvaltıda simit yedimo kadar bana almayın dayanamıyorum diyorum yine gidip alıyorlar. Pazar günleri 10:30 da sıcak sıcak çıkıyor bi getiriyorlar eve her yer simit kokuyor
aldırmayacağım bi daha 65 olana kadar ev halkına da yasak
![]()

Nolcak böyle ya sen veriyorsun yine ben veremiyorum da yine kaçamak yapıyorumBenim de kahvaltıda misafirim vardı serbest yedim valla![]()
Soğukta ne pikniği yahuGünaydın kızlar pikniğe gidiyorum Allah yardımcım olsunKarbonhidrat yemeyecrğim inşallah

Yok kaptanım kaçırmam bugün. Köye gidiyoruz ev var ama piknik diyoruz biz onaSoğukta ne pikniği yahuben burnumu çıkaramıyorum dışarı
![]()
Dün kotanı doldurdun bence yeter![]()
MaalesefAnka oyumu kullandım, tutturdum mu baksana bi:)))
Haayyy tühhhMaalesef![]()
Bende öyle tahmındw bulundum bakalım tuttumuSenin en küçük oğlan değil miydioradan yürümüştüm
Yarından itibaren şekersiz 21 gün diyetine başlayacağım. Bugün yiyeyim deBu hafta artık şekerli yemesen mi canım ya![]()
Hayır yaa sakınnnn bak saçını çekerim seninYarından itibaren şekersiz 21 gün diyetine başlayacağım. Bugün yiyeyim deben de insülin direnci de çıkıyor diyetle ilaca ihtiyaç duymadan atlatıyorum bu diyetle yine zamanıngeldi sanırım

BakayımBende öyle tahmındw bulundum bakalım tuttumu
Evet senin oy bendeBende öyle tahmındw bulundum bakalım tuttumu