• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Uyumak mıydı o bilmiyorum ki uyumaya uyumaya uykunun nasıl olduğunu da unutmuşum:D
Bence iyi olmuş. Benim büyük sabah erken kalkıyor ya. Dün ortalığı birbirine katmış. Eşime oyun odasına kilitle kendinizi sonra da sen uyu dedim.

Kızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorum 🤭Kaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım 🤭 açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle 🤭
Ohhh afiyet olsun. Uyku da iyi olmuş. Arada gerekiyor 🤣

süpersin canım maşallah 🧿

Evet bu hafta hepimiz eksi geleceğiz. Hafta sonum o kadar kötü geçti ki bende ne yedim bilmiyorum. Ve benimde sonuç 1 kilo fazlam var. Ama yerleşik kilo olmadığı için rahat ol. Çok çok dikkat edersek eksiye geçeriz. Etraf için bişey diyemiyorum. Şu an eşimde diyet yapıyor o yüzden biraz rahatım ben.

Tüm gün hastanedeydim ben 😔 allah düşürmesin gerçekten 😑 çok yoruldum ama diyetisyenimin verdiği listeye tam uydum.
👏👏
Uyabilmene çok sevindim, listeyle daha sağlıklı verirsin inşallah :dua:
Neyse haftasonu kaçamaklarını unutalım gitsin o zaman, eksi gelmeye odaklanalım.
Kızlar tadı şahane oldu, Anka Anka canım diyetisyenim bu hafta senin tarifi haftada 2 kez ye diye önerdi, 5 kş yoğurt, 4 kş haşlanmış yeşil mercimek, baharat yeşillik. Ben kuru domates koydum içine, yanında da canım acı istedi. Metabolizma hızlansın diye yedim 😂 akşam tarifi hanımlar, deneyin bayılacaksınız.
Çok güzel gözüküyor, afiyet olsun. Ben de deneyeyim bir gün.
Kızlar öğleyin canım inanılmaz sarımsaklı yoğurt çekti. Sarımsağı fazla abartmışım galiba. Tansiyonun düştü. Odaya kilitledim çocuklarla kendimi halının üzerinde uyudum sanırım naptığımı bilmiyorum 🤭Kaç kere üzerime çıktılar ısırdılar kıpırdayacak halim yok. Noldu öyle anlamadım 🤭 açıldı biraz çok şükür şimdi gözüm daha da yemem tövbe o neydi öyle 🤭
:KK57: Nasıl oldu o öyle yaaa

Neyse haftasonu kaçamaklarını unutalım gitsin o zaman, eksi gelmeye odaklanalım.

Evet unutalım canım. Yarın süper zayıflayacağız. Hem benim geçmem gereken bir rakibim var. @gülenyuzumsunsen 🤣🤣🤣

Kizlar şimdi soda icsem midem daha fazla sisermi
15:40da yedim
Normalde iyi geliyorsa iç canım. Bana hiç iyi gelmiyor soda.
Ayyy canım ya arada kitle uyu bende yapıyorum uykumu alamayinca tek cocukla oda savaş alanına dönüyor
Seni dusunemedim :KK70: :KK70:
Kız kollarım morarmış ısırdılar bir sürü üstüme çıktılar durdular. Ne uyuması kalkamadım sadece. Ama sarımsaklı yoğurdu onlara mı yedirsem akşam diye düşünüyorum şu an :deli:

Valla hiç anlamadım ben de bi kahve içeyim şekersiz kafam kazan gibi bi tuhaf

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen süper bir haftaya hazır mısın canım?
ben bu hafta sonu kuru fasulye karnabahar yedim , bugün de mercimek köftesi yedim artıdayım biraz canım sıkıldı benim de ama ödemdir inşallah geçer
500 ip atladım, koşarak da 6000 adım attım. Kızlar ya sabah artı geldim yazmıştım, kaç geldiğimi de yazayım. İçimde kalmasın, sizinle de paylaşayım. 64,5 geldim. Cuma tartısında 62,9'dum resmen. Kendime yaptığım kötülük. Cuma gününe kadar hem 1,6 kg vereceğim sonra da eksiye geçmeye çabalayacağım. Bakalım nasıl olacak.

Cidden mehter takımı stiline devam yani. Her ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam, sözler de versem tutamıyorum. Çevre desteği de hiç yok, belki bahane ama hafta sonu cidden eşimle cebelleşiyoruz. Dün gece illa künefe, katmer alalım yiyelim diye tutturdu. Neyse ki onu atlattım ama biraz da o destek olsa, etrafımdaki insanlar filan daha kolay olacak :KK43:

Kendi iradesizliğim en büyük düşmanım ama onun farkındayım :KK43: Neyse sizi de şişirmeyeyim. Bu hafta gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen 'e söz verdik hepimiz eksi geleceğiz. Ben de elimden geleni yapacağım bu konuda.
İnşallah canım

Dene canım beğeneceğine eminim.

Bende iki bisiklet süreyim bari. Tlcde bu ben miyim de bi kadın var, trafik kazasında eşini çocuklarını ve karnındaki bebeğini kaybetmiş, allahım ne büyük acı 😞

Günaydın arkadaşlarım 🤩🌞🌞🌞
Bomba gibi geri döndüm. Diyetisyen listeme tam uyacağım. Diyetimde şeker yok. O yüzden eşimle şekersiz 21 güne başladık. Kafamı karıştıran diyetimde gece 22.30da bir meyve var. Yesem mi yemesem mi?
Şu an artıyım. Zaten tahmin ediyordum. Ama çok motiveyim. Birazdan oğlumu kontrole hastaneye götüreceğim. Bogazımda kötü. Küçüğümde grip başlangıcı. Allahım hepimizi korusun.

Diyetisyen sana kaçta yattığını sormuştur sanırım son ara öğün yatmadan iki saat önce olacak canım. Ben genelde 21-21.30 gibi yapıyorum o ara öğünü.

500 ip atladım, koşarak da 6000 adım attım. Kızlar ya sabah artı geldim yazmıştım, kaç geldiğimi de yazayım. İçimde kalmasın, sizinle de paylaşayım. 64,5 geldim. Cuma tartısında 62,9'dum resmen. Kendime yaptığım kötülük. Cuma gününe kadar hem 1,6 kg vereceğim sonra da eksiye geçmeye çabalayacağım. Bakalım nasıl olacak.

Cidden mehter takımı stiline devam yani. Her ne kadar kendimi motive etmeye çalışsam, sözler de versem tutamıyorum. Çevre desteği de hiç yok, belki bahane ama hafta sonu cidden eşimle cebelleşiyoruz. Dün gece illa künefe, katmer alalım yiyelim diye tutturdu. Neyse ki onu atlattım ama biraz da o destek olsa, etrafımdaki insanlar filan daha kolay olacak :KK43:

Kendi iradesizliğim en büyük düşmanım ama onun farkındayım :KK43: Neyse sizi de şişirmeyeyim. Bu hafta gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen 'e söz verdik hepimiz eksi geleceğiz. Ben de elimden geleni yapacağım bu konuda.

Çevre gerçekten etkili bende gittiğim her yerde yemek zorunda kalıyorum:KK51: ama çok şükür ki eşim yemek konusunda bişey demez hatta yememi istemez çünkü o da zayıflamamı istiyor 😂

Takım resmen terkedildi. Huuuu toplanın gariii nerdesiniz bakın aktif üyeler alırım :KK70:

Ay bugün bende gelemedim hiç. Evde olmak çok dengemi bozdu ya. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum sabah da geç kalkıyoruz. Bugün 10.30 gibi kalktık. Kahvaltı hazırladım sonra arkadaşlar aradı gel lahmacun yiyelim diye bi daha hazırlan çık sonra gel çocuğu uyut yemek yap mutfağı topla vs işte gün bitti

Kendini dinlenmiş hissettiysen arada yap bunu:KK53:

Kızlar ya koltuk takimi ve masa sandalyemi yeniledim bu hafta gelecek.hspsi evi de taşımak istiyoruz ama bir türlü ev bulamadm . Tam buldum 3 gün önce paylaşmışlar tutulmuş çok.uzuldum istediğim gibi güzel.evler benim.mahallemde 2500 . 1500 verebilirim ama evler çok pahalı 1500 lük evler dam gibi . O kdr pahalılı ki oturduğum yer bulamıyorum eşyalar bidaha taşınmış olacak kötü olacak direk yeni eve gelsin istemiştim ev de bulamıyorum. Evimden hiç memnun degilim

Back
X