• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tabi benim de bir kız kardeşim var, çocukluğumuz harika geçti. Bilmediği şeyin eksikliğini çekmez belki de diyorum ama eşim ailem hep ikinciyi de yapalımm hatta 3.yü modundalar. Benim de deli sorular :KK70: Yani tek çocuk yapıp özel okullarda okutmak mı yoksa iki yapıp normal yaşam standartları sunmak mı...

Tabi canım evlat sevilmez mi sonuçta :KK200: Neyse ikisi büyüyünce rahatlarsın... Şimdi de çok gezilmiyor ki.. Bende tek var ama :KK70: Aynı dertler.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Valla 2. Çocuk kararı çok zor bir karar

Gözünü kapatıp yapacan ikinciyi çok düşününce mantıklı gelmiyor :KK70:

Dün kızımla pazara markete falan gittik. Ya mikrop kaptı ya da üşüttü akşamdan beri ateşi var gece de nöbetteydim tabi. Ayy babası kılıklı hastayken de ayrı bir nazlı :confused:
Geçmiş olsun benim kizimda aynı babası bu konuda 🤦‍♀️

Kızlar,
Bu yoğunluk yılbaşı haftası da devam edecek galiba.
En azından dün akşama mesai ye gerek kalmadı. Umarım bugün de gerek kalmaz.
Fırsatım varken menümü paylaşayım
08:00
1 fincan sütlü Kahve
10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 2-3 tk lor peyniri, 3-4 çeri domates, 8-10 zeytin
11:30
1 Fincan Yeşil çay
15:00
1 Mandalina
17:00
2-3 gün kurusu, 2 ceviz, 3-5 badem
20:00
Pırasa, salata
Türk Kahvesi
21:30
1 Fincan Yeşil çay

Gün boyu 2,5 lt su
Spor; bu yoğunlukta aklıma bile getiremiyorum :KK35:

Kusura bakmayın kızlar, hiç gelemiyorum. yani sayfa bilgisayarda sürekli açık aslında ama bakamıyorum bile. Şu yoğunluk bitsin daha aktif olurum umarım.
Su perisi86 Su perisi86
G gunesli gunler

etiketler garip oldu sanki

Biz de eşimle aramızda saklamıştık. Kardiyoloji kontrolünden sonra kapandığını öğrendiğimiz zaman söylemiştik. İlk öğrendiğimde ben de aşırı üzülmüştüm hamile iken ama sonra rahatladım unuttum bile doğana kadar. Doğduğunda hastanede ilk kontrolünde üfürüm var demişlerdi. Dört aylıkken kardiyolog baktı sıkıntı yok, kapanmış dedi. Kimseye söylemediğimiz iyi oldu çünkü gereksiz bir dram oluyor sanki böyle şeyler yayılınca.
Benım büyük kızımda da vardı ufuruk krndılığinjen kapandı çok şükür

Ben ise gidiyorum kizlar sakin gecerse gelirim aksam :) yesil cayimi almayi unuttum iceyim diyordum ne zamandir icmiyorum sunu aliskanlik edinemedim bi türlü

20191225_163305.webp 20191225_163221.webp bugünden bunlar da sadece 5 6 kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum 😭

İyi akşamlar arkadaşlar daha önce dukan diyeti yapan var mı ? Geçen Anka bi liste paylaşmıştı ilgimi çekmişti bir haftada 7 kg veren bile vardı. Bugün bir arkadaşımla konuştum o da dukana başlamış daha önce 3 ayda 28 kg vermiş. Tabi kilosu çokken. Acaba biz de mi yapsak takımca ne dersiniz ?

İyi akşamlar arkadaşlar daha önce dukan diyeti yapan var mı ? Geçen Anka bi liste paylaşmıştı ilgimi çekmişti bir haftada 7 kg veren bile vardı. Bugün bir arkadaşımla konuştum o da dukana başlamış daha önce 3 ayda 28 kg vermiş. Tabi kilosu çokken. Acaba biz de mi yapsak takımca ne dersiniz ?
Canım ben dukan yaptım çok güzel ve çok hızlı verdim ama ürik asit yüksek çıktı kanımda ödem oldu baya.hatta MuMu85 MuMu85 kankiyle yapmıştık😬 sene 2011 olması lazım.
2019 oldu biz hala diyet topiklerindeyiz :D hey gidi heyy :D

Back
X