• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay ne çok yazasım varmış. Haaa bide Kızlar acaba cidden pazartesi tartısı mı yapsak? 10. Takım yapıyooooo 😍😍😍

Kızlar bugün listeye gireli 2 ay bitti. 2 ayda 8.5 kilo vermişim. Bu başta Anka Anka cığımın sonra da hepinizin sayesinde. Hepinize çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰
Bu gün ay sonu dimi bakalım kim kaç kilo vermiş bu ay
Ben baya yerimde sayıyorum yaa hızlanırım inşallah 🙈

Evet bende bunu dusundum daha iyi oluyor haftasonu insan kacirmiyor
Bir ara oyladık hayır çıktı canım. Ama frenler bence. Hep haftasonundan kaybediyoruz. Sanıyoruz ki hafta sonu yemesek öleceğiz.

Ocak ayında kim kaç kilo verdi listemiz aşağıda kızlar. Ayın birincisi suukaa suukaa oldu :sampiyon:
Tebrik ederim :sampiyon:

Eklentiler

• 89183F7C-F63D-4518-9955-EBB1603C68CA.webp
    89183F7C-F63D-4518-9955-EBB1603C68CA.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 35
Yaa ben çıktım diye mi ne güzel hedefler koyup birlikte hareket etmeye başladınız, ben miymişim meğer takımı çökerten 😅😅😅
Canim zaman zaman takımlar durgunlasir motivasyon duser bir sure sonra yine hareketlenir ( bende bunu yeni ogrendim 4.takimim 🤣). Beklemek takimdaki birey olarak takimi hareketlendirmeye calismak lazim ..
Olsun gel yine bireysel olarak devam edersin maksat kilo vermek degilmi aman kilo alma

Back
X