Yok ya ne yazik olacak.Koprunun ustunden cok sular akmis.Evet konu sahibi yanaşıyor ama adamın yaptıklarını, söylediklerini normal bulamıyorum.
Aradan 12 yıl geçmiş o zaman yaşanan şeyler hala bu kadar tazeyse ve her fırsatta bunları tekrarlıyorsa
bana tuhaf geliyor. Ben de adamın kararının değişmeyeceğini düşünüyorum ama içinde ukde kalmış
hislerini bu kadar yoğun anlatması bana bunu düşündürdü.
Bakış açıcı farklılığı tabi herkesin düşüncesi başka olabilir ama başından beri okuduklarımdan sonra
bu adamın konu sahibine olan sözlerini, reddediş şeklini ve yazdığı mesajları ne alaka canım hiçbir şey
hissetmiyor bitmiş gitmiş artık diyemiyorum. Ama sonlarının da olmayacağı belli..
Bence burda yazık olan eğer evlenirse gerçekten diğer kıza olacak..
Boşandığım için mi evlenmez benimle
Yok ya ne yazik olacak.Koprunun ustunden cok sular akmis.
Yok ya ne yazik olacak.Koprunun ustunden cok sular akmis.
Aynen.Aynen. Hele evlensinler aynı yatağa girsinler sonradan karısından sıkılıp yine konu sahibine sarabilir ama ilk 1 sene telefonundan bile engelleyebilir konu sahibini
Zamanla onu da sever asik olur ,dur daha yeni.Bir begeni var ki dusunuyor onu.Simdi sadece konu sahibi aklini karistirmis gibi olduAllah korusun ama benim sevgilim kendine aşık olduğunu ilan eden bir kadını reddederken;
23 yaşında genç bir kız söz konusu, eğer ben onu boyle terk edip yüzüstü bırakırsam cok buyuk travma yaşatırım. dese kesinlikle beni sevmediğine emin olurum.
O yüzden yazık diyorum.
Aynen. Hele evlensinler aynı yatağa girsinler sonradan karısından sıkılıp yine konu sahibine sarabilir ama ilk 1 sene telefonundan bile engelleyebilir konu sahibini
Bu normal gibi artik herkes boyleİyi de zaten olay bu.. Benim açımdan şu an yaptığı da sevgilisine ihanet zaten.
İyi de zaten olay bu.. Benim açımdan şu an yaptığı da sevgilisine ihanet zaten.
Adam konu sahibine sarmıyor ki, konu sahibi yazdıkça ben seni o zamanlar çok sevdim ama artık değiştim, o zamanlar deliydim şimdi değil diyor. Bir şekilde sepetlemeye çalışıyor işte. Ya hangi aşık erkek başka kadın için o çok masum falan der, git uzman yardımı al der. İlla yakamdan düş mü desin, polise taciz şikayetinde mi bulunsun.
İşi oturmuş ama nasıl oturmuş, baba parasıyla oturmuş, tek başına bir şey yapamaz oEh sen vakti zamanında eski kocanla onu karşılaştırmışsın, işi oturmuş, karakteri oturmuş vs demiş kocanı seçmişsin. O da şimdi onunla seni karşılaştırdı ve onu seçti. Egon yaran aldı tabi ama seçimler seçimler...Belki seneler sonra o da bu seçiminden dolayı pişman olacak ama iş işten geçecek, köprünün altından çok sular akmış olacak.
Tek başına bir şey yapamayacağını düşündüğünüz kişi için neden tekrar bir şans vermeyi düşündünüz ilginç doğrusu....İşi oturmuş ama nasıl oturmuş, baba parasıyla oturmuş, tek başına bir şey yapamaz o
Tek başına bir şey yapamayacağını düşündüğünüz kişi için neden tekrar bir şans vermeyi düşündünüz ilginç doğrusu....
Ben yanlış anladım sanırımEski kocası için söylüyor sanırım.
Ben zaten adamın konu sahibiyle beraber olmama kararında net olduğunu söylüyorum.
Bunda sorun yok artık olmaz istemiyorum demiş benim kasdettiğim daha önceki mesajlarımda uzunca yazdım.
Ee ne oldu şimdi adam kötü oldu yine demi gömdün hemen bırak artık şu adamı hayatında başka biri var yahu bunu anlamak çok zor olmasa gerek ne bekliyorsun ki adam çiçekle kapına mi gelecekti doğum günün diye sen zamanında bırakıp gitmişin 12 sene geçmiş şimdi başka biri var bırak artık bu işin peşiniİşi oturmuş ama nasıl oturmuş, baba parasıyla oturmuş, tek başına bir şey yapamaz o
Bugün doğum günüm, sosyal medyasında fotoğraf paylşamış 23'lük çıtırıyla, annesi gelinim demiş, doğum günümde içim yanıyor, pek mutlular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?