12 yıl once

Yok ya ne yazik olacak.Koprunun ustunden cok sular akmis.

Boşandığım için mi evlenmez benimle

Bence bunun da etkisi var adamın daha önceki söylediklerinden bunu düşündüm ama bunun dışında
olanları asla sindiremeyecek ve kabullenemeyecek artık büyüsü bozuldu, kırıldı yapıştırsak
tutmaz diyor. Sen değiştin ben değiştim diyor.

Aynen. Hele evlensinler aynı yatağa girsinler sonradan karısından sıkılıp yine konu sahibine sarabilir ama ilk 1 sene telefonundan bile engelleyebilir konu sahibini

Allah korusun ama benim sevgilim kendine aşık olduğunu ilan eden bir kadını reddederken;
23 yaşında genç bir kız söz konusu, eğer ben onu boyle terk edip yüzüstü bırakırsam cok buyuk travma yaşatırım. dese kesinlikle beni sevmediğine emin olurum.

O yüzden yazık diyorum.

Zamanla onu da sever asik olur ,dur daha yeni.Bir begeni var ki dusunuyor onu.Simdi sadece konu sahibi aklini karistirmis gibi oldu

İyi de zaten olay bu.. Benim açımdan şu an yaptığı da sevgilisine ihanet zaten.

Adam konu sahibine sarmıyor ki, konu sahibi yazdıkça ben seni o zamanlar çok sevdim ama artık değiştim, o zamanlar deliydim şimdi değil diyor. Bir şekilde sepetlemeye çalışıyor işte. Ya hangi aşık erkek başka kadın için o çok masum falan der, git uzman yardımı al der. İlla yakamdan düş mü desin, polise taciz şikayetinde mi bulunsun.

Valla benimki iki ayda baskasini sevdi yerime.O kim daha dun ben vardim dedigimde birakamam seviyorum onu dedi.O konusmadan iki ay oncesinde benden ayrildigi izdirapti.Cok sevmisti.Ki gercekten masumca sevdigini hissediyordum
Konu sahibi 12yildan bahsediyor.Hem de baskasini bencil sebepler yuzunden tercih ederek.Okadar normal ki yerinde olmamasi.

Ben zaten adamın konu sahibiyle beraber olmama kararında net olduğunu söylüyorum.
Bunda sorun yok artık olmaz istemiyorum demiş benim kasdettiğim daha önceki mesajlarımda uzunca yazdım.

Bugün doğum günüm, sosyal medyasında fotoğraf paylşamış 23'lük çıtırıyla, annesi gelinim demiş, doğum günümde içim yanıyor, pek mutlular.

Eh sen vakti zamanında eski kocanla onu karşılaştırmışsın, işi oturmuş, karakteri oturmuş vs demiş kocanı seçmişsin. O da şimdi onunla seni karşılaştırdı ve onu seçti. Egon yaran aldı tabi ama seçimler seçimler...Belki seneler sonra o da bu seçiminden dolayı pişman olacak ama iş işten geçecek, köprünün altından çok sular akmış olacak.

İşi oturmuş ama nasıl oturmuş, baba parasıyla oturmuş, tek başına bir şey yapamaz o

Ben zaten adamın konu sahibiyle beraber olmama kararında net olduğunu söylüyorum.
Bunda sorun yok artık olmaz istemiyorum demiş benim kasdettiğim daha önceki mesajlarımda uzunca yazdım.

Yani erkek aşkı genelde fasa fiso aslında

Şartlar kime uygunsa onu seçiyorlar ille de sevdiğimle evleneyim gibi dertleri yok çoğunun

Kültürüme uysun ,işi olsun, memur olsun, annem sevsin vb kafalarına uygun gördğklerinde bu olsun işte diyip evleniyorlar

Yemek yapan temizlik yapan biri olsun yeter işte. Evliliğe de aşka da kadınlar kadar anlam yüklemiyorlar

Bu adaml ve nisanlisi kizla ilgili yazdigin her seye de ayrica katiliyorum. Sacmalik yani, evlenecek adam bu sekil mi davranir???

İşi oturmuş ama nasıl oturmuş, baba parasıyla oturmuş, tek başına bir şey yapamaz o
Ee ne oldu şimdi adam kötü oldu yine demi gömdün hemen bırak artık şu adamı hayatında başka biri var yahu bunu anlamak çok zor olmasa gerek ne bekliyorsun ki adam çiçekle kapına mi gelecekti doğum günün diye sen zamanında bırakıp gitmişin 12 sene geçmiş şimdi başka biri var bırak artık bu işin peşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…