12 yıl önceki eski sevgiliyle görüşmek ve cinsellik ?

haklısınız. duygusal bakıyoruz her şeye. şey de diyemiyorum ben duygusallık arıyorum karşılıklı falan da diyemiyorum ona yavşadığımı falan dusunmesin diye.
Siz bunu bile diyemiyorsunuz ama o cinselliğe konuyu getiriyor engelleyin gitsin şu yavsak herifi ya.
Ya anlıyorum sizi ben de bosansam eski sevgilim arasa bı boşluğa düşer acaba hala seviliyor muyum diye düşünürüm. Sonuçta duygusal bosluktasiniz. Ama bu herif gerçekten niyetini çok belli ediyor. Çok yavsak. Gidin bir fuckbadye verin ama buna vermeyin pplkkjgff

Ay ben bu konuya çok üzüldüm ve çok empati yaptım şu an. Benim de böyle bir eski sevgilim var. Ve şu yasadiklarinizi yaşasam kahrolurum. Aklımda güzel anılarla kal hoşçakal yazar engellerim sanırım . Çok üzücü . Romantik bir insandan yıllar içinde yavsak iğrenç birine dönüşmüş ne acı....

Bence cinsellikten konismasi size asik olmadigi/askinin canlanmadigi anlamina gelmez. Sonucta siz de asik oldugunuz kisiyi hayal ederken onunla öpüsmek bile aklinizdan gecmiyor mu ? Onunla kahve iciyor olmanin hayalini mi kuruyorsunuz? En romantik fransiz ask siirleri bile hem cinsellik artulqmak üzerine. Verlaine, Baudelaire... Asik olmayan kimse siir yazmaz bence cok tatli ve romantik. Görüsün.

Seks cinsellik

İçine kuşku girmiş bir kere. Sizi huzursuz eden bir ilişkiniz var şu an. Ben görüşmemeniz taraftarıyım. Kötü ayrılmamış olmanız ya da eskiden çok sevmeniz o kişinin de size karşı aynı şeyler beslediğini göstermez. Cinselliği her erkek düşünür görüştüğü kadınla ama ikide bir lafı geçiyorsa sıkıntı.

Adam sizinle geleceği olmadığını biliyor, hedefi cinsellik, ne yapsam kar hesabında. Açık kapı bırakırsanız bir iki haftalık izni için kapınızda dikiliverir. Küçük çocuğunuza yazık. Böyle bir ortamda birakmayin lütfen.

haklısınız çer çöp tip tam bi tanımı galiba
Bir Demet Tiyatro'da Saldıray abi vardı. Sürekli lafı sevişmeye getiriyordu,o geldi aklıma okurken konuyu.
Pişman olacaksanız sonradan,hiç görüşmeyin bence.
Yok bir kerelikte olsa yaşarım,denerim bende istiyorum diyorsanız bilemem ama aynı frekansta olduğunuzu düşünmüyorum ben.

Adamdaki takintiya bak. Sırf sevişmek için binlerce km yapacak. Kafaya koymuş. Sonrası malum. Evlenmeyecek tek seferlik bir şey yaşayıp diyecek.

Her kadın anlar kim ne istiyor yahu neye kafanız karışıyor onca yıl görüşme boşanınca değerli ol adam için hey yavrum hey cinsellik olsun kırk yılda bir arar sizi aha yazıyorum buraya.
Kaç sevgilisi vardır daha.Bunlar birde dönüşümlü partnerler bulurlar. Biri red ederse ötekini arar yoklar.

onu işte birlikte olmak için resmen kullandı . çok büyük terbiyesizlik ve işin kurnazlığı

Bence çok iğrenç çocukla sizi ortada bırakırmış o zaman 2 bebek durun kenar da tüm sorumluluk siz de. Oh.
Niyeti ciddi insan bu tür beklentisi varsa evlenmekte ister.
Öylesine cinsellik yaşanabilir derdim ama adam hiç güvenilir değil ne istedigi de belli değil acı çektirir gibi sizde de bağlanan bir tip var bence. Kesinlikle sevgi bağı ararsınız yanıtlardan belli.

Yahuu niye bu kadar uzun online konuşuyorsunuz ki zaten dolandırıcı, organ mafyası olmadığını bildiğiniz birisi. Geldiğin zaman bir yemek yeriz diyeceksin, adam harekete geçecek. Yuzyuze de niyetini anlayacaksın. Onlinenin mi yoksa adamin yavsakligindan bilmek zor. Online yazım dili olduğu için çok kolay cinsellige kayabiliyor. Yuzyuze görüşmeden kimseyle online cinsellik konularına getirmeyin konuyu.

Herif sadece çocuk yaparım demiş evlenirim dememiş ki. Bi soyadı bi de kuru nafaka ile baba oluyorlar zaten, her sorumluluk yine kadının üstünde.
Aynen adamın niyeti evlilik dışı çocuk. Adam çocuktan girerim olaya yatağa atarım diye düşünüyor ama o yalanı bile beceremiyor evlilik olmadan çocuğu hangi kadın kabul eder ki tam salyalı sapık işte. Birde bu gidişle evlenemicem sen benden çocuk yapar mısın diyor ya tam böyle küfürleri edeceksin sonra engeli basacaksın.

Düzgün birine aşık olun bu tipler niye? kızınıza baba olsun maddi olarak da doyursun biraz büyük biri seçin erkekler çocuktur
mantıklı olun bu adami boşverin sizi kullanacak siz de kullanmak istiyorsanız davet edin umitlenmeyin yani.

yani onu diyemiyorum herkesle konusabilir kız arkadası da olabilir benimle de konusuyor diye dusunuyorum
E siz zaten baştan kabul etmişsiniz durumunuzu ama cinselliğe yanaşmıyorsunuz adamda tuhaf bakıyordur size. Hem neyin ne olduğunun farkında hem niyetli hemde naz yapıyo diye düşünür yani kim olsa

Siz ne istediğinüzü bilmiyorsunuz. Madem durumu bu şekilde kabullenmişsiniz neyin soruşturmasındasınız burda anlamadım gidin yatın tek gecelik yada uzun süreli fckbdlik

evet en azından görmek istiyorum yalan söyleyemem ama bi kahve bi yemek yemek gibi.
Bunun devamı gelir ben size diyeyim o adımı atacaksaniz ona göre atın.
Konuyu ne yapıp edip cinselliğe getiren adam benim gözümde abazadir ergendir.
Akımı gelecekse de akışa bırakılır kadın isterse açar mevzuyu ne adap biliyor ne yol yordam.
Sizin de canınız sıkılmış bı tiple vakit harcıyorsunuz.
Ayrıca niye ayrılmıştıniz ?
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demişler ya ne gerek var .

Benden çocuk yapar mısın nasıl bir fantazi . Bu adam kaç yasında. Aslında kadını etkilemenin bin bir türlü yolu var ama benden çocuk yapar misin dediği anda soğurum galiba. Çok ergence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…