Siz bunu bile diyemiyorsunuz ama o cinselliğe konuyu getiriyor engelleyin gitsin şu yavsak herifi ya.haklısınız. duygusal bakıyoruz her şeye. şey de diyemiyorum ben duygusallık arıyorum karşılıklı falan da diyemiyorum ona yavşadığımı falan dusunmesin diye.
Ay ben bu konuya çok üzüldüm ve çok empati yaptım şu an. Benim de böyle bir eski sevgilim var. Ve şu yasadiklarinizi yaşasam kahrolurum. Aklımda güzel anılarla kal hoşçakal yazar engellerim sanırım . Çok üzücü . Romantik bir insandan yıllar içinde yavsak iğrenç birine dönüşmüş ne acı....çağırdı zaten yanına da ben kızımı bırakıp asla bi yere gidemem oyle soyledım.karşılıklı aşıktık unıversittede ikimizde çok seviyorduk birbirimizi hala konusrken soyluyor senı çok sevmiştim falan diye. 2 defter şiir yazmış bana hediye etmişti.işte anlamadığım normal konuşalım yani neden hemen cinsellik. bir de 12 snee sonra duygusal bir şey yokkken bana cinsellik tuhaf geliyor sırf eskı gunlerın hatrına
Bence cinsellikten konismasi size asik olmadigi/askinin canlanmadigi anlamina gelmez. Sonucta siz de asik oldugunuz kisiyi hayal ederken onunla öpüsmek bile aklinizdan gecmiyor mu ? Onunla kahve iciyor olmanin hayalini mi kuruyorsunuz? En romantik fransiz ask siirleri bile hem cinsellik artulqmak üzerine. Verlaine, Baudelaire... Asik olmayan kimse siir yazmaz bence cok tatli ve romantik. Görüsün.çağırdı zaten yanına da ben kızımı bırakıp asla bi yere gidemem oyle soyledım.karşılıklı aşıktık unıversittede ikimizde çok seviyorduk birbirimizi hala konusrken soyluyor senı çok sevmiştim falan diye. 2 defter şiir yazmış bana hediye etmişti.işte anlamadığım normal konuşalım yani neden hemen cinsellik. bir de 12 snee sonra duygusal bir şey yokkken bana cinsellik tuhaf geliyor sırf eskı gunlerın hatrına
Seks cinsellikMerhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
Bir Demet Tiyatro'da Saldıray abi vardı. Sürekli lafı sevişmeye getiriyordu,o geldi aklıma okurken konuyu.haklısınız çer çöp tip tam bi tanımı galiba
onu işte birlikte olmak için resmen kullandı . çok büyük terbiyesizlik ve işin kurnazlığı
Aynen adamın niyeti evlilik dışı çocuk. Adam çocuktan girerim olaya yatağa atarım diye düşünüyor ama o yalanı bile beceremiyor evlilik olmadan çocuğu hangi kadın kabul eder ki tam salyalı sapık işte. Birde bu gidişle evlenemicem sen benden çocuk yapar mısın diyor ya tam böyle küfürleri edeceksin sonra engeli basacaksın.Herif sadece çocuk yaparım demiş evlenirim dememiş ki. Bi soyadı bi de kuru nafaka ile baba oluyorlar zaten, her sorumluluk yine kadının üstünde.
O kadar yolu bir kahve içmek için mi gelecek sanıyorsunuz? Çok iyimser yaklaşıyorsunuz olaya. Çocuğunuz olmasa belki deneyin derdik ama sizin önceliğiniz çocuğunuz olmalı.evet en azından görmek istiyorum yalan söyleyemem ama bi kahve bi yemek yemek gibi.
E siz zaten baştan kabul etmişsiniz durumunuzu ama cinselliğe yanaşmıyorsunuz adamda tuhaf bakıyordur size. Hem neyin ne olduğunun farkında hem niyetli hemde naz yapıyo diye düşünür yani kim olsayani onu diyemiyorum herkesle konusabilir kız arkadası da olabilir benimle de konusuyor diye dusunuyorum
Buyurun iştezaten sevgili gibi konuşmuyoruz laylay konuşuyroruz
Bunun devamı gelir ben size diyeyim o adımı atacaksaniz ona göre atın.evet en azından görmek istiyorum yalan söyleyemem ama bi kahve bi yemek yemek gibi.
Benden çocuk yapar mısın nasıl bir fantaziMerhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?