12 yıl önceki eski sevgiliyle görüşmek ve cinsellik ?

Bariz belli cinsellik için gelmek istiyor bence görüşmeyi bitirin size saygısı olan bir insan her konuyu cinselliğe getirmez ama tek amacı cinsellik olunca getiriyor işte bide kızınız var ve onu düşünmelisiniz dertsiz başınıza dert almayın belki size tehditler savuracak belki korkutacak istediği herşeyi yaptıracak. Ne kadar ilk aşkınız olursa olsun insanları tanıyamazsınız güvenmeyin kimseye kızınız için

Bence yol verin gitsin.Sizi kullanmak istiyor ne yazık ki.Duygu olmadığının sizde darkındasınız.Geldiği kahveydi yemekti derken yok sende kalabilir miyim olayına girer bu iş çok iyi yere gitmez haberiniz olsun.

Ne kadar itici bir tip
Geçmiş geçmişte kalsın,siz bu adamın amacını görmüyor musunuz?
Boşanmışsınız ne güzel,bundan sonra düzgün insan olmasına ekstra dikkat etmeniz gerekli.Sizin isteklerinizle de örtüşmüyor,10 yıl önceki halini silin kafanızdan.

haklısınız. duygusal bakıyoruz her şeye. şey de diyemiyorum ben duygusallık arıyorum karşılıklı falan da diyemiyorum ona yavşadığımı falan dusunmesin diye.
Bence bunu soylemekten korktugunuz icin daha degersiz oluyorsunuz gozunde. Kendine guvenen kadin catir catir soyler ben bir iliskide once bunu ariyorum digeri guven oturunca gelir diye. Yine dersiniz bunu senin icin ozel olarak istiyor degilim bundan sonraki iliskim kim olursa olsun bu boyle olacak cunku ben boyle istiyorum diyebilmelisiniz. Ipleri elinize alin. Onun oyununu degil sizin oyununuzu ve oyununuzun kurallarini kabul ederse gorusun. Kabul etmedigi belli cumleler kursa bile, sizi sevmedigini soylese bile siz net sekilde sekilde ben bunu istiyorum ben bunu ariyorum demekten cekinmeyin. Bunlari soylemekten korkan kadinlarin hepsi sonunda fckbdy turu iliskilerde erkegin oyuncagi olarak buldular kendilerini.

sanırım 10 yıl önceki halinde kaldım ama aradan çok sular geçmiş çok haklısınız

işte bunu dersem hani eski sevgilim ya bir de hala onu sevdiğimi,istediğimi falan düşünür ona yanaşıyormuşum gibi düşünür diye diyemiyorum oysa dedikleriniz doğru ben bunu istiyorum,arıyorum demeliyim

aynı bu duygulardayım o kör kütük aşık olduğum ve olduğunu düşündüğüm adam bu tipe dönüşmüş maalesef.

Benden çocuk yapar mısın nasıl bir fantazi . Bu adam kaç yasında. Aslında kadını etkilemenin bin bir türlü yolu var ama benden çocuk yapar misin dediği anda soğurum galiba. Çok ergence
evet çok kötüydü çocuk istemek sırf o iş için rezilce.37 yasında .

İçine kuşku girmiş bir kere. Sizi huzursuz eden bir ilişkiniz var şu an. aynen öyle dediğiniz gibi. laf 2 de 1 geliyor

evet saygı olur geçmiş günlere hani vefa olur falan ama hiçbiri yok. aklında sadece seks var

ben getirmiyorum aksine kapatıyorum ama adam getiriyor yazmıyorum cvp vermiyorum falan yazıyor video atıyor ordan burdan

Yani konu sahibi bile bunu düşünmüyor belliki duygusal boşlukta ve bu aşağılık durumu bile kabul edebilecek sınırda

yani onu diyemiyorum herkesle konusabilir kız arkadası da olabilir benimle de konusuyor diye dusunuyorum

Baksanıza yazdığına herkesle konuşabilir kız arkadaşı da olabilir diye kendi söylüyor ve buna rağmen böyle bir adamla görüşmekte ısrar ediyor. Ve kendide kız arkadaşı olan veya başkalarıylada konuşan adamla duygusallık yaşama peşinde

Ay Allah akıl fikir versin.

Ay kusucam adam gördü evlenip ayrılmış tamam dedi şerefsiz

ben normal bir şekilde konuşma taraftarıydım fakat bu sekilde her konu buna gelince kendimi geri çekmeye başladım. e tabi ne yapabilirim kız arkadası da olabilir konusabilir ne diyeyim yani. ben bu sekilde ilişki istiyorum da diyemedım kendisiyle sevgili olmak istediğimi sanar diye. bundan sonra daha net sınırlar çizeceğim

Hanımefendi ilişki yaşamadığınız aranızda bir şey olmayan kimseyle cinsellik konuşulmaz!!

O zaman önünüze gelen her arkadaşınızla yada herkesle apartman görevlisiylede cinsellik konuşun. Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamadım!

Normal arkadaşlar normal konuşur! İşi cinselliğe getiren birine normal arkadaş diyemezsin zaten konuyu ilişkiye getiren o! Siz niye bunları söylemekten çekinesiniz ki!! Adam bu konuşara girmemiş olsaydı her normal iki arkadaş gibi bir sohbetiniz olsaydı ve sizin duygularınız olsaydı bu dediğiniz o zaman kabul edilir normal olurdu söyleyememenizi anlardık!!

Rica ederim öğretmen olduğunuza inanmak dahi istemiyorum lütfen konuda fake olsun

Yorumun alnı olsa da öpsem. Birde adam bu rahatlığı nerden buluyor seksüel konuşmayı kastediyorum bence gayet hoşlanıyor ve izin veriyor konu sahibi zaten ama kendini de ağırdan almak istiyor kimse kusura bakmasın. Erkekler bunu pek yemez.
Bir arkadaşım diyor bı öylesine konuşuyoruz diyor bir eskiden hoşlanıyordum falan bu yaşta ne istediğini bilmemekte cok yorucu ya bir erkek olsam tak bırakırım ne istediğini bilmeyen ağırdan satmaya çalışan bir kadını. Kadın olarak da erkeği çekmem açıkçası ne olduğumuz belli olacak laçka şekilde ne öyle hem arkadaş hem cinsellik konuşcak hemde başka sevgilisi olabilir ya dicem olduu keserim o adamı

ben getirmiyorum aksine kapatıyorum ama adam getiriyor yazmıyorum cvp vermiyorum falan yazıyor video atıyor ordan burdan
Konuşmayı kesin. Hem eski flört şimdi hiiic hoşunuza da gitmeyebilir. Değişiyoruz malum. Uzun süreli de normal de olsa yuzyuze gelmeden online konuşmayın. Klavye demek gevşeklik demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…