Bariz belli cinsellik için gelmek istiyor bence görüşmeyi bitirin size saygısı olan bir insan her konuyu cinselliğe getirmez ama tek amacı cinsellik olunca getiriyor işte bide kızınız var ve onu düşünmelisiniz dertsiz başınıza dert almayın belki size tehditler savuracak belki korkutacak istediği herşeyi yaptıracak. Ne kadar ilk aşkınız olursa olsun insanları tanıyamazsınız güvenmeyin kimseye kızınız içinMerhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
Bence yol verin gitsin.Sizi kullanmak istiyor ne yazık ki.Duygu olmadığının sizde darkındasınız.Geldiği kahveydi yemekti derken yok sende kalabilir miyim olayına girer bu iş çok iyi yere gitmez haberiniz olsun.Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
Bence bunu soylemekten korktugunuz icin daha degersiz oluyorsunuz gozunde. Kendine guvenen kadin catir catir soyler ben bir iliskide once bunu ariyorum digeri guven oturunca gelir diye. Yine dersiniz bunu senin icin ozel olarak istiyor degilim bundan sonraki iliskim kim olursa olsun bu boyle olacak cunku ben boyle istiyorum diyebilmelisiniz. Ipleri elinize alin. Onun oyununu degil sizin oyununuzu ve oyununuzun kurallarini kabul ederse gorusun. Kabul etmedigi belli cumleler kursa bile, sizi sevmedigini soylese bile siz net sekilde sekilde ben bunu istiyorum ben bunu ariyorum demekten cekinmeyin. Bunlari soylemekten korkan kadinlarin hepsi sonunda fckbdy turu iliskilerde erkegin oyuncagi olarak buldular kendilerini.haklısınız. duygusal bakıyoruz her şeye. şey de diyemiyorum ben duygusallık arıyorum karşılıklı falan da diyemiyorum ona yavşadığımı falan dusunmesin diye.
sanırım 10 yıl önceki halinde kaldım ama aradan çok sular geçmiş çok haklısınızNe kadar itici bir tip
Geçmiş geçmişte kalsın,siz bu adamın amacını görmüyor musunuz?
Boşanmışsınız ne güzel,bundan sonra düzgün insan olmasına ekstra dikkat etmeniz gerekli.Sizin isteklerinizle de örtüşmüyor,10 yıl önceki halini silin kafanızdan.
işte bunu dersem hani eski sevgilim ya bir de hala onu sevdiğimi,istediğimi falan düşünür ona yanaşıyormuşum gibi düşünür diye diyemiyorum oysa dedikleriniz doğru ben bunu istiyorum,arıyorum demeliyimBence bunu soylemekten korktugunuz icin daha degersiz oluyorsunuz gozunde. Kendine guvenen kadin catir catir soyler ben bir iliskide once bunu ariyorum digeri guven oturunca gelir diye. Yine dersiniz bunu senin icin ozel olarak istiyor degilim bundan sonraki iliskim kim olursa olsun bu boyle olacak cunku ben boyle istiyorum diyebilmelisiniz. Ipleri elinize alin. Onun oyununu degil sizin oyununuzu ve oyununuzun kurallarini kabul ederse gorusun. Kabul etmedigi belli cumleler kursa bile, sizi sevmedigini soylese bile siz net sekilde sekilde ben bunu istiyorum ben bunu ariyorum demekten cekinmeyin. Bunlari soylemekten korkan kadinlarin hepsi sonunda fckbdy turu iliskilerde erkegin oyuncagi olarak buldular kendilerini.
aynı bu duygulardayım o kör kütük aşık olduğum ve olduğunu düşündüğüm adam bu tipe dönüşmüş maalesef.Ay ben bu konuya çok üzüldüm ve çok empati yaptım şu an. Benim de böyle bir eski sevgilim var. Ve şu yasadiklarinizi yaşasam kahrolurum. Aklımda güzel anılarla kal hoşçakal yazar engellerim sanırım . Çok üzücü . Romantik bir insandan yıllar içinde yavsak iğrenç birine dönüşmüş ne acı....
evet çok kötüydü çocuk istemek sırf o iş için rezilce.37 yasında .Benden çocuk yapar mısın nasıl bir fantazi. Bu adam kaç yasında. Aslında kadını etkilemenin bin bir türlü yolu var ama benden çocuk yapar misin dediği anda soğurum galiba. Çok ergence
yok evlenmemiş öyle bir şey ki sevgilisi bile olmamış ama çok kızla yatmış öyle söylüyorO hiç evlenmemiş mi?
Adam net olarak evlenmek istemediğini zaten söylemiş burada tercih sizin evlilik düşünüyorsanız uzak durun
asla fake değil asla. atıp tutmayın ya insan gibi kibar olunca fake mi oluyorFAKE KONU bu daha 3.sayfalarda anladım son mesajlarda da aynı tarzda sakin safça yanıt veriyor konuyu uzatıyor
İçine kuşku girmiş bir kere. Sizi huzursuz eden bir ilişkiniz var şu an. aynen öyle dediğiniz gibi. laf 2 de 1 geliyorİçine kuşku girmiş bir kere. Sizi huzursuz eden bir ilişkiniz var şu an. Ben görüşmemeniz taraftarıyım. Kötü ayrılmamış olmanız ya da eskiden çok sevmeniz o kişinin de size karşı aynı şeyler beslediğini göstermez. Cinselliği her erkek düşünür görüştüğü kadınla ama ikide bir lafı geçiyorsa sıkıntı.
evet saygı olur geçmiş günlere hani vefa olur falan ama hiçbiri yok. aklında sadece seks varBariz belli cinsellik için gelmek istiyor bence görüşmeyi bitirin size saygısı olan bir insan her konuyu cinselliğe getirmez ama tek amacı cinsellik olunca getiriyor işte bide kızınız var ve onu düşünmelisiniz dertsiz başınıza dert almayın belki size tehditler savuracak belki korkutacak istediği herşeyi yaptıracak. Ne kadar ilk aşkınız olursa olsun insanları tanıyamazsınız güvenmeyin kimseye kızınız için
ben getirmiyorum aksine kapatıyorum ama adam getiriyor yazmıyorum cvp vermiyorum falan yazıyor video atıyor ordan burdanYahuu niye bu kadar uzun online konuşuyorsunuz ki zaten dolandırıcı, organ mafyası olmadığını bildiğiniz birisi. Geldiğin zaman bir yemek yeriz diyeceksin, adam harekete geçecek. Yuzyuze de niyetini anlayacaksın. Onlinenin mi yoksa adamin yavsakligindan bilmek zor. Online yazım dili olduğu için çok kolay cinsellige kayabiliyor. Yuzyuze görüşmeden kimseyle online cinsellik konularına getirmeyin konuyu.
Yani konu sahibi bile bunu düşünmüyor belliki duygusal boşlukta ve bu aşağılık durumu bile kabul edebilecek sınırdaBence bunu soylemekten korktugunuz icin daha degersiz oluyorsunuz gozunde. Kendine guvenen kadin catir catir soyler ben bir iliskide once bunu ariyorum digeri guven oturunca gelir diye. Yine dersiniz bunu senin icin ozel olarak istiyor degilim bundan sonraki iliskim kim olursa olsun bu boyle olacak cunku ben boyle istiyorum diyebilmelisiniz. Ipleri elinize alin. Onun oyununu degil sizin oyununuzu ve oyununuzun kurallarini kabul ederse gorusun. Kabul etmedigi belli cumleler kursa bile, sizi sevmedigini soylese bile siz net sekilde sekilde ben bunu istiyorum ben bunu ariyorum demekten cekinmeyin. Bunlari soylemekten korkan kadinlarin hepsi sonunda fckbdy turu iliskilerde erkegin oyuncagi olarak buldular kendilerini.
yani onu diyemiyorum herkesle konusabilir kız arkadası da olabilir benimle de konusuyor diye dusunuyorum
ben normal bir şekilde konuşma taraftarıydım fakat bu sekilde her konu buna gelince kendimi geri çekmeye başladım. e tabi ne yapabilirim kız arkadası da olabilir konusabilir ne diyeyim yani. ben bu sekilde ilişki istiyorum da diyemedım kendisiyle sevgili olmak istediğimi sanar diye. bundan sonra daha net sınırlar çizeceğimYani konu sahibi bile bunu düşünmüyor belliki duygusal boşlukta ve bu aşağılık durumu bile kabul edebilecek sınırda
Baksanıza yazdığına herkesle konuşabilir kız arkadaşı da olabilir diye kendi söylüyor ve buna rağmen böyle bir adamla görüşmekte ısrar ediyor. Ve kendide kız arkadaşı olan veya başkalarıylada konuşan adamla duygusallık yaşama peşinde
Ay Allah akıl fikir versin.
Hanımefendi ilişki yaşamadığınız aranızda bir şey olmayan kimseyle cinsellik konuşulmaz!!ben normal bir şekilde konuşma taraftarıydım fakat bu sekilde her konu buna gelince kendimi geri çekmeye başladım. e tabi ne yapabilirim kız arkadası da olabilir konusabilir ne diyeyim yani. ben bu sekilde ilişki istiyorum da diyemedım kendisiyle sevgili olmak istediğimi sanar diye. bundan sonra daha net sınırlar çizeceğim
Hanımefendi ilişki yaşamadığınız aranızda bir şey olmayan kimseyle cinsellik konuşulmaz!!
O zaman önünüze gelen her arkadaşınızla yada herkesle apartman görevlisiylede cinsellik konuşun. Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamadım!
Normql arkadaşlar normal konuşur! İşi cinselliğe getiren birine bormal arkadaş diyemezsin zqten konuyu ilişkiye getiren o! Siz niye bunları söylemekten çekinesiniz ki!! Adam bu konuşara girmemiş olsaydı her normal iki arkadaş gibü bir sohbetiniz olsaydı ve sizin duygularınız olsaydı bu dediğiniz o zqmn kabul edilir normql olurdu söyleyememenizi anlardık!!
Rica ederim öğretmen olduğunuza inanmak dahi istemiyorum lütfen konuda fake olsun
evet saygı olur geçmiş günlere hani vefa olur falan ama hiçbiri yok. aklında sadece seks var
Konuşmayı kesin. Hem eski flört şimdi hiiic hoşunuza da gitmeyebilir. Değişiyoruz malum. Uzun süreli de normal de olsa yuzyuze gelmeden online konuşmayın. Klavye demek gevşeklik demek.ben getirmiyorum aksine kapatıyorum ama adam getiriyor yazmıyorum cvp vermiyorum falan yazıyor video atıyor ordan burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?