Adam sırf cinsellik için gelecek bellikiMerhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
Sizle yapmak istiyor. Buna mecbur bırakmak için de uzunca bir yol gelmeyi planlıyor.boylece sizin de adam onca yol geldi huzursuzluk cikartmayayim psikolojisine girmenizi umuyor. Ayrıca oyle küçük yerde doğuda filansa kötü anilabilir. Öyle olmasa bile her acidan tüm konu buraya geliyorsa çok abaza değil mi yayani evet ama bu zamanda erkekler yeterki seks yapmak istesin her türlü yapar die dusunuyorum
Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
5 senede bu adamın mal olduğunu nasıl anlamadınız?hayır tabiki baya bi tepki gösterdim kendi pisliği iiçin çocuk kullanmak bile ne kadar tuhaf. ama işte kadınların hassas noktası ya çocuk belki ordan kandırırım diyor
5 derken5 senede bu adamın mal olduğunu nasıl anlamadınız?
kendisi yanına çağırdı falan tabi ama öyle bir şey mümkün değil. evet görünüşe bakılırsa baya abazaSizle yapmak istiyor. Buna mecbur bırakmak için de uzunca bir yol gelmeyi planlıyor.boylece sizin de adam onca yol geldi huzursuzluk cikartmayayim psikolojisine girmenizi umuyor. Ayrıca oyle küçük yerde doğuda filansa kötü anilabilir. Öyle olmasa bile her acidan tüm konu buraya geliyorsa çok abaza değil mi ya
kalmıyor da sonuçta bir şey yaşanmış bitmiş eklemiş neden normal konuşursun falan ok de işte dönüp dolaşıp konu geliyor ve canım skılıyorbence seks için gelecek gibi duruyor. Yani yıllar geçmiş aradan evlenmiş boşanmışsınız, duygulardan geriye pek birşey kalmaz diye düşünüyorum.
kalmıyor da sonuçta bir şey yaşanmış bitmiş eklemiş neden normal konuşursun falan ok de işte dönüp dolaşıp konu geliyor ve canım skılıyor
Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı
Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ? Siz ona bildiğin zarf atıyorsun ama cinsellik olan hafızı azdır çünkü sevse size önem verip cinselligi düşünmez kalbi kirli olan bir kişi temiz düşünmez bi kadını cinsellik adına sevilmeli iki dk zevk için size hayal kırıklığına ugratcak emin olun
Katılıyorum umursamayacaksanız bu insandan beklentiniz yoksa yaşayabilirsiniz. Ama sanırım siz hoşlanıyorsunuz ve ilişki beklentiniz vardı o yüzden hiç bulaşmamanız daha iyi gibi. Çocuk isteme olayı da tamamen sizi cinselliğe ikna etmek için saçmalamış. Sanki karşısında liseli kız var da kandırmaya çalışıyorYani ben bunu kullanılmak olarak düşünmüyorum. Sende istiyorsan ve duygusal bi beklentin yoksa yaşayabilirsin. Sonuçta sende zevk alacaksın bu ilişkiden. Mesela bende evlilik düşünmüyorum ama güvendiğim sevdiğim bi insan olursa cinsellik yaşamak isterim.
Evet şimdi de konunun ortalarını okudum ve evet hiç de önyargılı değilmişim çünkü ne yapıp edip konu cinselliğe geliyormuş yav bas engeli be kardeşim bu adamın duygu falan yaşamak istediği yok bak hele bir de diyor ki benden çocuğun olsun ister misin "ahhh 4üzlerimiz olsun sevgilim" deyip basardım engeli cinsellik için önden duygusalı da basıyor ki hatun kabul etsin.Önyargılı olmak istemiyorum ama şimdi başlığı okudum sonra da ilk satırları okudum dedim ki yahu bu adam yıllar sonra unutamamış da aşkı alevlenmiş mesaj mı atmış he he canım inandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?