12 yıl önceki eski sevgiliyle görüşmek ve cinsellik ?

Adam sırf cinsellik için gelecek belliki

yani evet ama bu zamanda erkekler yeterki seks yapmak istesin her türlü yapar die dusunuyorum
Sizle yapmak istiyor. Buna mecbur bırakmak için de uzunca bir yol gelmeyi planlıyor.boylece sizin de adam onca yol geldi huzursuzluk cikartmayayim psikolojisine girmenizi umuyor. Ayrıca oyle küçük yerde doğuda filansa kötü anilabilir. Öyle olmasa bile her acidan tüm konu buraya geliyorsa çok abaza değil mi ya

bence seks için gelecek gibi duruyor. Yani yıllar geçmiş aradan evlenmiş boşanmışsınız, duygulardan geriye pek birşey kalmaz diye düşünüyorum.

kendisi yanına çağırdı falan tabi ama öyle bir şey mümkün değil. evet görünüşe bakılırsa baya abaza

bence seks için gelecek gibi duruyor. Yani yıllar geçmiş aradan evlenmiş boşanmışsınız, duygulardan geriye pek birşey kalmaz diye düşünüyorum.
kalmıyor da sonuçta bir şey yaşanmış bitmiş eklemiş neden normal konuşursun falan ok de işte dönüp dolaşıp konu geliyor ve canım skılıyor

kalmıyor da sonuçta bir şey yaşanmış bitmiş eklemiş neden normal konuşursun falan ok de işte dönüp dolaşıp konu geliyor ve canım skılıyor

Onu istediğiniz birine dönüştüremezsiniz ya günü birlik yaşarsınız ya da böyle üzülürsünüz. Hayatında hiçbir kadına değer vermemiş o yaşa kadar ne bekliyorsunuz cidden ya tabi ki konu oralara gelcek gündelik bilimsel konuşcak hali yok

Allahım sen kızlarımızı böyle ahlaksız erkeklerden koru, evlenirim boşanırımne demek bir kadının hayatını ne kolay mahvediyorlar bak mesela adam sen boşandığın için rahat seks yapmak için geliyor el altında sürekli kolay lokma, cocuklusun birde adam senle evlenir mi sence her lafı sekse bağlayan bir şerefsiz sadece, evleneceği kızda büyük ihtimalle küçük gözü açılmamış ailesinin onayladığı biri olur,,,, not, boşanmış cocuklular yanlış anlamasın lütfen ama erkeklerin cogu böyle,, adam olup gerçekten sevip evlenen de var

İlişkilerde önce flort edilir, sevgili olunur, sonra karsilikli riza varsa cinsellik yasanir. Adam kendini saklamiyor. Kisaca benden bisey bekleme, evlilige bakis acim bosanma uzerine kurulu, cocuk sahibi olmak istiyorum, cocuk yaparsak uzakta olsun onada sen bakarsın, ben sadece cinsellik arayisindayim diye bangir bangir bagiriyor. Elle tutulur hicbir yanı yok.

yapamamış içinde kalmış gibi geldi bana hazır fırsat bu fırsat uhdesini giderecek

ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?

Amacı ne mi ? Sizi sevesi(!) var.

Siz ona bildiğin zarf atıyorsun ama cinsellik olan hafızı azdır çünkü sevse size önem verip cinselligi düşünmez kalbi kirli olan bir kişi temiz düşünmez bi kadını cinsellik adına sevilmeli iki dk zevk için size hayal kırıklığına ugratcak emin olun

Katılıyorum umursamayacaksanız bu insandan beklentiniz yoksa yaşayabilirsiniz. Ama sanırım siz hoşlanıyorsunuz ve ilişki beklentiniz vardı o yüzden hiç bulaşmamanız daha iyi gibi. Çocuk isteme olayı da tamamen sizi cinselliğe ikna etmek için saçmalamış. Sanki karşısında liseli kız var da kandırmaya çalışıyor

Aşk evliligi denemissiniz duygu yogunluklu hareket etmişsiniz olmamış şimdi yine aynı hatayı yapmayın duygularınıza kapılmayın mantıklı davranın ki bu adam sizi sul olduğunuz için cinsellik yaşanacak kadın olarak görüyor sorumluluk yok yani

Önyargılı olmak istemiyorum ama şimdi başlığı okudum sonra da ilk satırları okudum dedim ki yahu bu adam yıllar sonra unutamamış da aşkı alevlenmiş mesaj mı atmış he he canım inandım.

Önyargılı olmak istemiyorum ama şimdi başlığı okudum sonra da ilk satırları okudum dedim ki yahu bu adam yıllar sonra unutamamış da aşkı alevlenmiş mesaj mı atmış he he canım inandım.
Evet şimdi de konunun ortalarını okudum ve evet hiç de önyargılı değilmişim çünkü ne yapıp edip konu cinselliğe geliyormuş yav bas engeli be kardeşim bu adamın duygu falan yaşamak istediği yok bak hele bir de diyor ki benden çocuğun olsun ister misin "ahhh 4üzlerimiz olsun sevgilim" deyip basardım engeli cinsellik için önden duygusalı da basıyor ki hatun kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…