12 yıllık evlilik ve ihanet

12 yıllık bir evlilik yada birliktelik farketmez.
İnsanın hayatı tepetaklak olur.
Kolay değil.Duyguların karışık,güven duygun gitmiş bitmiş çok zor gerçekten.
Eşini hala sevdiğin belli belki oda seni seviyor.Sana değer veriyor vermese hadi tamam boşanalım der gider piyasa kadın dolu .
Bence biraz ayrı kalın düşünün taşının
Uzun birlikteliklerde bu tip şeyler oluyor gerçekçi olmak lazım .
Eşin masum değil yanlış anlama adam gerçekten çok kötü birşey yapmış geri alamaz şimdi.
Ama seviyorsan ikinci bir şansı vermeye değer bence
Sen bakma burda atıp tutuyor kadınlar başlarına gelse öyle olmuyor ama.
Benim aldatıldığımı görünce bırak ondan adam olmaz diyen arkadaşım ben bıraktıktan sonra kendi sevgilisi defalarca aldattı ve affetti şok olmuştum.
Ben senin iyiliğin için konuşuyorum
canım emin ol gaza gelme.
Yazdıklarınızı anlıyorum, insanın kendi kararını kendi vermesi lazım. Yıllarca hissettiğim sevgi bir anda yok olmuyor ama ben mantıkla hareket edersem kalbim de takip eder diye inanmak istiyorum. Ayrı kalmak bana iyi geliyor daha mantıklı düşünüyorum. Gülriz Sururi’nin çok sevdiğim anı kitaplarını hatırlıyorum. Eşinin aldatmalarına dayanamayıp severken boşanmıştı. 10-15 yıl ayrı kalıp tekrar evlenmişlerdi. Bence en iyi ihtimal böyle bir şey olurdu, o da ihtimal varsa.

Çok yakın olmadığım bir tanıdığım da şuan aynı durumda
Galiba evliliklerinde 17. Senesindeler.
Bir çocukları var çok kez aldatmış koca kişisi.en son aldatmasın da çok aşık olmuş.kesinlikle boşanma konusunu açtırmadı karısına.ayni evde yabancı gibi yaşıyorlar.durumlarini tüm mahalle,aileler,arkadaşlar,herkes biliyor.once çocuk küçük diye bahaneler buldu şimdi çocuk evlenecek yasa geldi nerdeyse hala bı şekilde ayrilmadilar.
Bu arada çok aşık olduğu kisiylede halen birlikteymis.9 senedir beraberler yani.
Ben kadını çok uyardım maddi gücü var istese şuan bosanabilir.koca kişisini evden gönderebilir.daha rahat ve huzurlu yaşar ama bu şekilde devam ediyor.

Sizde böyle devam etmeyin bence.kendinize bu işkenceyi yaşatmayin.gercekten ben o arkadaşı gordukce çok üzülüyorum.kadin gerçekten kendini yıprattı,yaşlandı,hastalandı ama bunu göremiyor.sizde bunları yaşayın istemem.
Böyle kadınları okudukça çok sinirleniyorum maddi gücü olmasına rağmen nasıl boşamaz öyle bir kocayı ? Müstahak oluyor bazılarına

Konuyu bilenler bilir nedense aklıma direk "Gokcenkatun" konusu geldi.sanki farkedilmemek için biraz değistirilmis hali
Dünyada aldatılan sadece gökçen mi? Aldatılma hemen hemen her kadının başına gelebilen bir şey. Bu kadar da şüpheci olmayın.

Gökçen madem kocanı affettin bize de bi haber etseydin ya biz orada senin sağlığından can güvenliğinden endişe ettik. Hani senin için sabahlara kadar uyumayan derdini derdi bilen insanlar vardı. Kısa bi mesaj yazıp ben eşimi affettim kusura bakmayın kafam karışsın istemiyorum o yüzden gidiyorum... Vs bişeyler deseydin de bizde mesaj kutusunda her bildirim çıktığında umutla senin güzel haberini bekliyor olmasaydık.
Konu sahibi Gökçen değilsen üstüne alınma o kiim dersen aynı süreçten geçmiş biri. İlla ki geziyordur bu sitede görsün istedim

Yazdıklarınızı anlıyorum, insanın kendi kararını kendi vermesi lazım. Yıllarca hissettiğim sevgi bir anda yok olmuyor ama ben mantıkla hareket edersem kalbim de takip eder diye inanmak istiyorum. Ayrı kalmak bana iyi geliyor daha mantıklı düşünüyorum. Gülriz Sururi’nin çok sevdiğim anı kitaplarını hatırlıyorum. Eşinin aldatmalarına dayanamayıp severken boşanmıştı. 10-15 yıl ayrı kalıp tekrar evlenmişlerdi. Bence en iyi ihtimal böyle bir şey olurdu, o da ihtimal varsa.
Sen eşini seviyorsun diye ben yapıcı olmaya çalışıyorum .
Bugün fevri bir hareket yapıp boşanırsın sonra üzülebilirsin .Bunu demek istedim affet yada affetme senin bileceğin iş.
Diyelim boşandın adam gitti buldu birini evlendi mutsuz olur musun?Pişman olur musun?Bunları düşün.
Bu senin hayatın .Senin evliliğin.
Severken ayrılmak çok acı.Şu an empati yapıyorum sana.
insanlar ayrıl boşan ben olsam çekmem gurursuz olma deyip gazlıyor .Peki kendileri 12 yıllık bir evliliği bir çırpıda silip atarmıydı ?
Adam pişman olmasa ben ayrılmak istiyorum dese bende boşan derdim ama burda adam seni istiyor .Bence biraz düşün diyorum.Umarım en doğru kararı verirsin.

Gökçen madem kocanı affettin bize de bi haber etseydin ya biz orada senin sağlığından can güvenliğinden endişe ettik. Hani senin için sabahlara kadar uyumayan derdini derdi bilen insanlar vardı. Kısa bi mesaj yazıp ben eşimi affettim kusura bakmayın kafam karışsın istemiyorum o yüzden gidiyorum... Vs bişeyler deseydin de bizde mesaj kutusunda her bildirim çıktığında umutla senin güzel haberini bekliyor olmasaydık.
Konu sahibi Gökçen değilsen üstüne alınma o kiim dersen aynı süreçten geçmiş biri. İlla ki geziyordur bu sitede görsün istedim
Reis bi sakin ol ya.

bunca sene sonra aldatmasında tetikleyici unsur ölüm. Geçen psikoloğa gittim. İnsanlar 2 çeşittir dedi. ReAktif ve proaktif. Reaktif insanlar sürekli bahane üretirmiş ve karşılaştıkları zorluklarla baş edemezmiş. Proaktif insanlar ise zorluklarla daha güçlenir, bunları kendini yetiştirmek için kullanırmış. Bizim olaylarımızda olduğu gibi eşlerimiz ölüm korkusu yüzünden daha farklı yollara gitti, belki kaçtı. Proaktif bir insan olsaydı geriye ailem, karım kaldı deyip daha bağlanırdı.
Neyse, netice itibariyle ölüm bir gerçek ve hepimiz ölümlü canlılarız. Bu hayatın tekrarı yok. Bize değer vermeyen bir erkekle harcayacak vaktimiz ve enerjimiz olmamalı. Sorduğunuz için teşekkür ederim. Şu an mutluyum Allah’a şükür. O kötü günler çok geride kaldı. Sizin içinde aynısını temenni ederim 🙏🏻
Valla Nihal hanım, bunu öğrendiğim iyi oldu benim ex in reaktif olduğunu biliyordum da tanımın bu olduğunu bilmiyordum.
Ve bende hayatım boyunca hep proaktif olmusum😊
Tanımlar ile bilmek güzel...

Mutlu olmanıza bende çok mutlu oldum. Daha da güzel günler görün 🙏🏿

Y yesil cay güçlü bi kadın olduğunuzu sezinliyorum.
... Bu da geçer ya hu..... Diyorum.

Lütfen 🙏🏿 kendinizi seçin... Kendi mutluluğunuzu, gelecek güzel günlerinizi seçin.

Çok geçmiş olsun. Bildiğim tek şey, aldatan bir daha aldatır. Bu karakter, kişilik meselesidir. Arkanıza bakmadan kaçın

Vefasız, çok doğru. Zor zamanımda yaptıkları affedilmez. Yani affetme konusunda yanılıyorsunuz, çünkü dediğim gibi iç huzurum çok önemli, o olmadan yaşanmaz. Konuyu çok uzatmadan aktardım, ama bu terbiyesizliği niye yaptı diye haftalar aylarca düşündüm. Durumu neden zorladığını da anlamıyorum gerçekten o yüzden sizlere de sordum, gerçi onun cevabını bilsem bile sonuçları değiştirmeyecek.
Ben söyleyeyim.
Eve gelince sıcak yemek, çamaşırlarını evini temizleyen bir kadın.
Belki sadece ekstra seks.
Benim babam defalarca annemi aldattı. Kocanızda aynı babamdaki pişkinliği gördüm.
Anneme ben aşık oldum diye ağladığını biliyorum. Annem affetmedim dese de her defasında artık bitti diye sineye çekti. Hiç boşanmayı düşünmedi.
Hatta bir kere annemi inandırmak için kadın öldü diyip annemden teselli beklemişliği var. 😒 Hani artık o kadın yok hayatımda diyerek daha rahat görüşmek için.
Öyle iğrenç erkekler var. Sonuç 10 küsür yıl boyunca iki kadını idare eden bir adam.
Biri evde hizmetçi biri sosyal hayatında eğlencesindeki metresi.
Annemin payına düşen kirli donunu yıkayıp ütüsünü yapmak yemeğini eksik etmemekle geçen yitip giden bir ömür.
Diğer kadına düşen parasını yiyip tatiller, eğlenceler, hediyelerle yaşamak, "tam kavuşamadığı", nankör hastalığın kara sevdasını alıp götürmesi ve 3 günlük arkasından dökülen göz yaşı...
Babama son nefesini verene kadar annem baktı., 🤮 keşke diğer kadına postalasaydı.
Hasta yatağında yatarken annem dört dönerken babam metresine "merak etme aşkım bana iyi bakıyorlar" diye mesajlar atmış.
Beni sinirlendiren babam öldü, bu mesajlar falan ortaya çıktı annm hala babam için ağlamaya devam etti.
Annemi çok seviyorum ama maalesef böyle gurursuz ve garip duygusallığını gördüğümde tiksinme geliyor.
Böyle kadınlara ayar oluyorum. 😒
Neyse annem gibi olmayın diyorum ve çekiliyorum.

12 yıllık bir evlilik yada birliktelik farketmez.
İnsanın hayatı tepetaklak olur.
Kolay değil.Duyguların karışık,güven duygun gitmiş bitmiş çok zor gerçekten.
Eşini hala sevdiğin belli belki oda seni seviyor.Sana değer veriyor vermese hadi tamam boşanalım der gider piyasa kadın dolu .
Bence biraz ayrı kalın düşünün taşının
Uzun birlikteliklerde bu tip şeyler oluyor gerçekçi olmak lazım .
Eşin masum değil yanlış anlama adam gerçekten çok kötü birşey yapmış geri alamaz şimdi.
Ama seviyorsan ikinci bir şansı vermeye değer bence
Sen bakma burda atıp tutuyor kadınlar başlarına gelse öyle olmuyor ama.
Benim aldatıldığımı görünce bırak ondan adam olmaz diyen arkadaşım ben bıraktıktan sonra kendi sevgilisi defalarca aldattı ve affetti şok olmuştum.
Ben senin iyiliğin için konuşuyorum
canım emin ol gaza gelme.
Defalarca aldatıldı ve affetti de ne oldu o arkadasınıza??
Mutlu mu sanıyorsunuz? Hayatını mahvetmiş.!!

Sizde sanırım pişmansınız sizi aldatan karaktersizi hemen bıraktığınız için 🤔

Ne ilginç.... Adama hayatını yasaması için belirli süre mühlet vermis gibi.. 😅
O da yasamıs, coşmus, eğlenmiş.. Sonra umduğunu bulamamıs dikiş tutturamamış gelmis geri o hanımefendi ile evlenmiş. O da kabul etmis.
Allahım sen koru yarabbim 🤭

Ya bi kadın kendisine bunu neden yapar aklım almıyor.....

Çok kötü bir örnek bu. Siz de bu örneği bi an evvel unutun bence....

Bu hikayede pişman adam yok, daha iyi okuyun. Af dileyen adam yok, neyi affetsin konu sahibi? Bakmayın, erkekler daha çok korkuyor boşanmaktan hele ki aldattılar diye. Alay malzemelesi oluyorlar toplum tarafından.
Defalarca aldatıldı ve affetti de ne oldu o arkadasınıza??
Mutlu mu sanıyorsunuz? Hayatını mahvetmiş.!!

Sizde sanırım pişmansınız sizi aldatan karaktersizi hemen bıraktığınız için 🤔
Pişman değilim aslında.
Sadece mutlu değilim .
Bilmiyorum karışık duygular
Ben evli değildim zaten
Bir kez de başıma gelmedi
Bir çok kez erkek arkadaşlarım tarafından aldatıldım
Farklı kişiler yani
Aldatılmanın nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum

Pişman değilim aslında.
Sadece mutlu değilim .
Bilmiyorum karışık duygular
Ben evli değildim zaten
Bir kez de başıma gelmedi
Bir çok kez erkek arkadaşlarım tarafından aldatıldım
Farklı kişiler yani
Aldatılmanın nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum
O zaman bu kişiler hep birbirlerine benzer karakterler olsa gerek...
Hep aynı tip karlatere sahip insanlar ile birlşktesinz büyük ihtimal.
Bunun üzeirne bence düşünün ÇÜ Kü zincir bir yerde kırılmamış. Kırmanız gerekiyor bence artık

O zaman bu kişiler hep birbirlerine benzer karakterler olsa gerek...
Hep aynı tip karlatere sahip insanlar ile birlşktesinz büyük ihtimal.
Bunun üzeirne bence düşünün ÇÜ Kü zincir bir yerde kırılmamış. Kırmanız gerekiyor bence artık
Evet haklısınız
Bilemiyorum fazla iddialı tiplerle oluyorum belki gerçi öyle olmasa da sonuç bu olabiliyor bazen.
Erkeklere hiç güvenmiyorum bu konuda.

Sen eşini seviyorsun diye ben yapıcı olmaya çalışıyorum .
Bugün fevri bir hareket yapıp boşanırsın sonra üzülebilirsin .Bunu demek istedim affet yada affetme senin bileceğin iş.
Diyelim boşandın adam gitti buldu birini evlendi mutsuz olur musun?Pişman olur musun?Bunları düşün.
Bu senin hayatın .Senin evliliğin.
Severken ayrılmak çok acı.Şu an empati yapıyorum sana.
insanlar ayrıl boşan ben olsam çekmem gurursuz olma deyip gazlıyor .Peki kendileri 12 yıllık bir evliliği bir çırpıda silip atarmıydı ?
Adam pişman olmasa ben ayrılmak istiyorum dese bende boşan derdim ama burda adam seni istiyor .Bence biraz düşün diyorum.Umarım en doğru kararı verirsin.
Yanılıyor olabilirim ama aldatmalarda eşlerinden severek ayrılan pek çok kadın vardır diye düşünüyorum. Boşanmak istememe sebebini bilmiyorum belki pişman olacağından korkuyordur, belki para paylaşmak istemiyordur ama bir mal mülk de yok yani. Hatta çok hastalığı olan yaşı ilerlemiş amcasının tek mirasçısı da kendisi, amcası bu konuyu kendisine açmıştı. Durumu iyi olan bir insan. Para derdinde olsaydı Allah gecinden versin amcasına bir şey olmadan boşanmak isterdi. Yani nerden baksam sebebi anlamıyorum. Sorguluyorum ama önemli de değil aslında bu sebepler.

Back
X