• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

120 günde devri alem

kimyayas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
699
441
123
Merhaba kendime bir plan yaptım ve başlıkta yazdığı gibi 120 günlük zayiflama sürecim 6 gün önce başladı.5 yıl önce kendi başıma bir senede 23 kilo vermiştim, şimdi yine başladıgim yerdeyim hamilelik emzirme derken yine zirvedeyim:sopa:ama bu defa diyetisyenle zayıflamaya çalışıyorum. Yıllardır kafa yormaktan bıktım bu beslenme işine bu defada drum uğraşsın beni zayıflatmak için dedim.pazartesi cuma tartı günüm, druma göre ayda çok rahat 3-4kilo veririz diyor , tek başıma yapinca da ilk ay 5-6kilo veriyorum ama sonraki aylar metabolizma yavaşlıyor 2 -3kilo derken azalta azalta 3 yaşındaki çocuk kadar yemek yemek zorunda kalıyorum zayıflamak için. Tabi böyle hayat devam edemiyor kilolar hooop birer birer geliyor İşte bakalım dr ne yapacak bu durumda merak ediyorum.iste böyle gün gün paylaşımlar da görüşürüz :KK9:

Bu saat oldu ancak boş kalabildim malum bebeğim çok zamanımı alıyor, yarın tartı günüm geçen hafta 86.3 çıkmıştım 83 lerde görmek istiyorum ama iki gündür börek yapmıştim kaçırdım biraz .84 de olur yani. Zaten ilk hafta ödem midir nedir 2 kilo rahat gidiyor.tam uygulayamasamda diyetisyen 1800 kalorili bir liste verdi çat pat onu uyguluyorum iki hafta sonra gel demisti bakalım artık 3 haftaya cikarabilirim adetim yaklaşıyor şiş oluyorum o zaman rahatlayincada gidebilirim

Bir haftanın sonunda tartı 84.2 yi gösteriyor.fena değil yedi gün bitti -2.1 gitti. Bu hafta diyette 7.30 -8 gihi olması gereken kahvaltı 10-11 e sarkti haliyle öğünlerim karmaşık oldu bazen öğlen yemeğini atladım bazen ikindi ara öğününü hangi gun nasıl yaptım şimdi hatırlamıyorum bile.hem tatil hemde yatılı misafirim var düzensizlik ondan, son 3 gün iş başı yapınca daha düzenli olacak inşallah.

Günaydın Günlüğüm bu sabah itibariyle 83.3 kiloyum 10 gün yedim içtim bir haftadır tekrar toparliyorum, sonuçtan memnunum çünkü başlamak bitirmenin yarısı, az da olsa sürekli olsun zayıflamam, başkaları gibi aynı kiloda kalamiyorum ben sürekli kilom artıyor 87 ye dayanıyor, o yüzden diyet yada sağlıklı beslenme hayatımda hep olacak hedef bu ay sonunda 80 hatta 79 u görebilmek, sabah azıcık umutlandim geçen haftaki kilomu yazmayayim ama çoktu bir haftada 83 leri görmek sürpriz oldu

Bu arada ben diyetisyeni bıraktım şimdilik tabi mart sonuna kadar kendim ilerlemeyi düşünüyorum kilo vermem çok yavaşlarsa elimdeki bütün kozları oynayacam spor akşam öğünde çorba salata ile geçiştirmek gibi daha da olmazsa online diyetisyen desteği alicam biriyle görüştük aylık 300 lira cok ama o gün gelince tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum. Benim gittiğim dr düz bir liste verdi benimde bildiğim işte öğlen protein aksam sebze bana püf noktası lazım yağ yakimini artırıcı, tatlı krizini atlatacagim vs

Bu arada ben diyetisyeni bıraktım şimdilik tabi mart sonuna kadar kendim ilerlemeyi düşünüyorum kilo vermem çok yavaşlarsa elimdeki bütün kozları oynayacam spor akşam öğünde çorba salata ile geçiştirmek gibi daha da olmazsa online diyetisyen desteği alicam biriyle görüştük aylık 300 lira cok ama o gün gelince tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum. Benim gittiğim dr düz bir liste verdi benimde bildiğim işte öğlen protein aksam sebze bana püf noktası lazım yağ yakimini artırıcı, tatlı krizini atlatacagim vs
Karatay :sampiyon:

Günaydın günlüğüm çok güzel güneşli bir güne uyandım.benim minnak tatil falan anlamıyor 7 de kalktım, 9 gibi kahvaltı hala çay keyfi yapıyorum yalnız, adetim bugün bitiyor az ödem var sanki cuma pirinç lapasi yapacaktim ama bağırsak düzenimi bozar diye yapmadım belki yarın sabah ve öğlen yaparım aksamda çorba. Beslenme duzenim güzel şimdilik istediğim gibi gidiyor iki haftalık olarak düşündüğüm beslenme düzeninin bir haftası gitti.bu hafta 1 kilonun altında zayiflarsam liste değişecek yoksa küçük değişikliklerle devam.vücudu şaşırtan beslenme gerekiyor alışılmadık şeyler gerekiyor metabolizmayı hizlandirmak için mesela sabah acı biber yemek bende bağırsak hareketini artiriyor hala spor yapmıyorum. Önceki zayiflamamda günde 2 saat yürüyüşe başlamıştım tabi bir ay sonra bu iki saat yetmedi dahada artması gerekti olan bacaklarima oldu varis çıktı o yüzden sporu mart 15 den sonra veya nisanda zayiflamam durduğu anda devreye sokucam.walla bildiğin bizans oyunu yapıyorum vücuduma diyette olduğumu anlamasın yoksunluk cekmesin diye çatliyorum

Yarın tartı günü pek bir heyecanlıyım 82 olduysam bari , bu arada 13 hafta yani 91 gün kalmış benim kafamdaki hedefe ulasmama ramazan ayınına kadar süre vermiştim kendime, kesin bir hedef yok ama ilk hedef seksenin altina düşmek sonra 75 e doksan günün sonunda yetmişi görmek istiyorum aslında. Biraz yavaş kilo verdiğimi düşünürsek yetmişbeşin altında olur

günlüğüm bu sabah itibariyle 82,9 kg çıktım.aslında bağırsak problemi yaşıyorum tartılmayacaktım ama gözümü kararttım sonuçda hiç fena değil.Sık tartılmak ve bu durumdayken tartılmak motivasyonu düşürüyor bende eksileri görmeyince pes edebiliyorum ama bu gün sonuç güzel olunca moralliyim.Hazırladığım listeye bu haftada devam ama beni kabız eden şeyi ortadan kaldırmam lazım. sırf bu yüzden lapa bile yapmadım.bu gün sebze ve çorba ağırlıklı beslenicem bağırsaklarımı rahatlatmak için. bu arada haftaya hedef 81.5 in altına düşmek .çalışmalar başlasın

gelsin tartı günüm 81.5 kg çıktım evet yavaş gidiyor ama sporsuz ve fazla kaçamaklı .bu haftada spor yok lesli yapıcam.geçen hafta lesli 1 yaptım 3-4 gün yetersiz tabi .bu hafta da hazırladığım programa harfi harfine uyup haftaya şok yapıcam.sonrada yürüyüş başlasın kafamda deli sorular hadi by

Güncel kilom 81.00 beslenme planım için kararsızlıklar yaşadım. Bu gün beni çok heyecanlandıran merve bilge Atalay in 28 gün diyetine başladım. İlk defa bir liste için iki gündür içim içime sığmadı.trt diyanette Şubat ayı içinde her hafta liste vermiş bende onları izledim ikna oldum bu sabah başladım.şimdilik güzel ilk hafta vücudu şaşırtan bir beslenme var gercekten de benim hic yapmadığım yemedigim şeyler var.sabah musli akşam sebzeli yumurta omlet akşam ara öğünde marul falan birde detoks suyu var tabi .pazartesi ve cuma tartilicam sonuçları gorucez.ama çok fazla kabızlık çekiyorum çörek otu yağı aldım ama kullanmayı unutuyorum işe yarayacak mı bilemiyorum

28 gün diyetinde 2 günüm ve sabahtan beri kafam ağrıyor ve galiba açlıktan. Öğlene kadar açtim oglen biraz doydum şimdi sütlü kahve ve meyve yiyecem.anlamadigim sabah bu kadar aç kalıp öğleden sonra ve akşam müthiş tok bırakan bir liste.detoks suyunuda bugün icemedim midem bulandı döktüm lavaboya, arada limonlu su içerim artik.kahvaltıda musli olayında değişiklik yapıp çorba içicem arada da süt ve salatalik yemeyi düşünüyorum yarın. Yine halsizlik baş ağrısı olursa pazartesi 2.hafta listesine geçerim diye planladim

Back
X