• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

120 günde devri alem

Ben eylüldü galiba 80 e düşmüştüm ama bu kış nerdeyse her gün hamur işi yapınca kilolar tırmanışa geçti yine, hayat biter diyet bitmez

Ben eylüldü galiba 80 e düşmüştüm ama bu kış nerdeyse her gün hamur işi yapınca kilolar tırmanışa geçti yine, hayat biter diyet bitmez
Ayy bende 3ayim heba oldu ev aldim tasin falan hastalikti vs ggelen giden cok oldu diyet yapamadim hep mücadele ettim almamak icin en son 74kg dustumdu ahh ahh sindi 65 tim ama yeniden sukur basladimm

Ya bende tekrar başladım kendi kendime baya günlüğe yazar gibi takılıyorum

Ayy bende 3ayim heba oldu ev aldim tasin falan hastalikti vs ggelen giden cok oldu diyet yapamadim hep mücadele ettim almamak icin en son 74kg dustumdu ahh ahh sindi 65 tim ama yeniden sukur basladimm
Hayırlı olsun evinde ramazana kadar 65 rahat rahat olursun yaza da 58

Hatirlamiyorum ama 80- 79 kg dusmustum en son bugun tartildim76,5kg yum en azindan yarim kg gitti ben cuma yarismalarina katildim beni cok motive ettiler simdi yeniden ayaga kalkma zamani

Ya bende tekrar başladım kendi kendime baya günlüğe yazar gibi takılıyorum
Cok.iyi olmus en azindan yazarak dogruyu yanlisi farkina varirsin
Hayırlı olsun evinde ramazana kadar 65 rahat rahat olursun yaza da 58

Sağolasın canim rabbim olmayanlarada daha iyisini nasip etsin
Ins biran once kurtulmak istiyorum bu kg lardan ve tup bebegimi yaptiririm ins..o zamanaca hic olmasa maddi yondende toparlaniriz önce zayiflayim rikse atmak istemiyorum. .

Hatirlamiyorum ama 80- 79 kg dusmustum en son bugun tartildim76,5kg yum en azindan yarim kg gitti ben cuma yarismalarina katildim beni cok motive ettiler simdi yeniden ayaga kalkma zamani
Beni gruplar pek sarmadi birileri çıkıp ay ben bugün çok cozuttum yedim içtim deyince motivasyonum yerle bir o yüzden diyet başarı öyküleri beni çok pis gaza getiriyor

Beni gruplar pek sarmadi birileri çıkıp ay ben bugün çok cozuttum yedim içtim deyince motivasyonum yerle bir o yüzden diyet başarı öyküleri beni çok pis gaza getiriyor

Cok.iyi olmus en azindan yazarak dogruyu yanlisi farkina varirsin

Sağolasın canim rabbim olmayanlarada daha iyisini nasip etsin
Ins biran once kurtulmak istiyorum bu kg lardan ve tup bebegimi yaptiririm ins..o zamanaca hic olmasa maddi yondende toparlaniriz önce zayiflayim rikse atmak istemiyorum. .
İnşallah Rabbim gönlüne göreversin tüp bebekte yaş kilodan daha önemli yalnız çok vakit kaybetme benim 80 kiloyla tüp bebeği olan arkadaşlarım var

Evet oyle durumlar vardi ama kaptanimiz musade etmiyor ve ceza var :)) spor gibim bende aylardir korudum kg eve gelen giden yuzunden mecburluktan bari 74-73kg oluyum bu ay sonuna kadar çok zor kg veren biriyim zaten..

İnşallah Rabbim gönlüne göreversin tüp bebekte yaş kilodan daha önemli yalnız çok vakit kaybetme benim 80 kiloyla tüp bebeği olan arkadaşlarım var
Ben iki tup bebegide 80 kg yaptirdim olmadi ve 10 yil arada ilkkez 7..li rakami gordum ins 6 goruyum tup bebege sindi bayagi borçluyum hrm kg luyum kg verim hemen giderim hem iki tup bebek ten sonra 1yil olsun vucudum ancak atti zehrii

Back
X