• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

120 günde devri alem

Yarın tartı günüm bu hafta metabolizma şaşırtan bir diyet yaptım öylesine etkili ki adetim bile gecikti o yüzden bugün listemi değiştiriyorum sabah normal kahvaltı öğlen protein akşam etli sebze aralarda var tabiki en gec 20.30 da yeme işi bitiyor.bağırsak problemi yaşamazsam yarın tartilirim yoksa pazartesi görüşürüz

Eweeet 80.1 kiloyum bir haftalık şaşırtan diyet ile 900 gram gitti buna da şükür sporsuz pazartesi den itibaren spora başlıyorum inşallah. Yürüyüş yapmak lazım ama hava soğuk eve eliptik alabilirim bakalım

Gelsin bildirim 79.9 kg çıktım, tam bıçak sırtı ama bunu görmek bile motive etti beni, bu hafta spor baslayacak bakalım nasıl olur.10 haftam var ve vermek istedigim de bir 10 kilo.bu metabolizma ile zor ama gittiği kadar gitsin 72-73 de olur.walla rüya gibi hayal etmek bu yola girmek başlamış olmak en güzeli, yedikce pişmanlık duymak mutsuz olmak en kötüsü, insan kilo veremesede almaması doğru şekilde beslenmeye çalışması bile güzel geliyor artık bana

Pazartesi tartı sonucum 79.5 cuma tartı sonucunu begenmeyince iki gün motivasyon düştü ve yedim içtim dünde dengelemeye çalıştim pirinç lapasi ile yani iki ileri bir geri derken -400 gr ile bir hafta daha bitti, geriye kaldı 9 hafta gitmesi gereken de 9.5 kilo .gerçekçi olmak gerekirse ve geçen hafta yarım kilo bile veremedigimi düşünürsek bir mucize lazim bana. Birde yakın küçük hedefler koymak lazım ulaştıkça motive eder insanı, ilk hedef 75 in altına düşmek 80 in altına nasıl dusulduyse bu kiloya da ulaşılabilir, bu hafta kuru baklagil yok hatta önümüzdeki 3 hafta mervimek çorba var bu gurupdan sadece, ayrıca bu hafta öğlenleri baklagil yedim ve kilo veremedim, öğlen peynirli salata çorba aksamda et salata yoğurt var son ara yok ama 8 gibi süt içerim ben akşam yemeğini erjen yiyorum bebiste emince metabolizma çalışsın

Ewwwet abuk sabuk bir diyet uygulamaya çalıştım bir aydır giden 1 kilo ve adet göremedim geçen ay bir haftadır tatlı krizim tavan yaptı. Dün çok şükür adet oldum bugün hatta bu hafta toparlanmaya çalışıyorum.şok diyetmis vücudu şaşırtan diyetmis aman ha az yiyin vücut oyuncak değil benim 1 ayım gitti sağlıgimi da bozdu.en kısa yol bildiğin yol deyip hadi Bismillah

Pazartesi unuttum sevgili günlük bildirim yapmayi 78.0:KK49: kiloyum mutluluktan üç gündür yerimde duramıyorum, nerdeyse 2.5 kilo ödem varmış vücudum da regl olunca gitti çok şükür, o kadar dikka etmeme rağmen kilo eksilmeyince motivasyonum düşüyor, ümitsizlige kapiliyor insan, tekrar yemeğe basliyorsun cuma günleri tartildigimda bunu yaşadım gecen ay hafta sonu bıraktım kendimi, bundan sonra pazartesi tartilicam sadece hafta sonu daha gayretli oluyor insan, bu arada şunun bunun diyetini uygulamiyorum artık kendim günlük belirliyorum

Sevgili günlügüm en son 4 ay önce uğramışım buralara daha çok instegramdayim motivasyon amaçlı
Gelelim asıl mevzuya yoktum diye diyet rafa kalkmadi tam tersi daha ciddi devam etti diyetisyen eşliğinde an itibariyle 66.2 kiloyum pazartesiye 65 hayal ediyorum şu bir ay daha devam kaç giderse artık 62 olur 60 olur sonra korumaya gecicem inşallah. Bu günlere gelmek hayaldi benim için ama karar vermek ve doğru yolda ilerlemek çok onemliymis birde kendi kendine iki ileri bir geri gitmektense sana uygun bir liste ile zayıflamak çok daha kolaymis yaşamış görmüş olduk

Sevgili günlügüm en son 4 ay önce uğramışım buralara daha çok instegramdayim motivasyon amaçlı
Gelelim asıl mevzuya yoktum diye diyet rafa kalkmadi tam tersi daha ciddi devam etti diyetisyen eşliğinde an itibariyle 66.2 kiloyum pazartesiye 65 hayal ediyorum şu bir ay daha devam kaç giderse artık 62 olur 60 olur sonra korumaya gecicem inşallah. Bu günlere gelmek hayaldi benim için ama karar vermek ve doğru yolda ilerlemek çok onemliymis birde kendi kendine iki ileri bir geri gitmektense sana uygun bir liste ile zayıflamak çok daha kolaymis yaşamış görmüş olduk
Bravo sana eski günlük arkadaşım takır takır vermişsin kiloları ben daha 7 li rakamların hayalini kuruyorum tebrikler ne kadar sevindim anlatamam. Sizi gördükçe ben de gaza geliyorum biticek diyorum yolun yarısını geçtim yarısı kaldı.

Bravo sana eski günlük arkadaşım takır takır vermişsin kiloları ben daha 7 li rakamların hayalini kuruyorum tebrikler ne kadar sevindim anlatamam. Sizi gördükçe ben de gaza geliyorum biticek diyorum yolun yarısını geçtim yarısı kaldı.
Canım sende güzel zayiflamissin 19 kilo süper, ben 3 haftadır mola verdim yarın yine bir aylık diyet başlıyor belki iki hafta sonra korumaya geçebilirim yeteri kadar inceldim ozellilke ic bacak ve gogus derilerim çok gevşek oldu zayıflamak isterken nineye de dönmek istemiyorum 65 in altında kalabilsem benim için yeterli sanada bu yolda kolaylıklar diliyorum

Back
X