saol canım rahatlattın beni..bende de kan birikti ucunda..dokunmaya korkuyorum oraya..nasıl temizledin canım dikişlerin üstünü..kabuk bağlamış yara misali bekliyim mi düşmesini..koparmamak için zor duruorum
arkadaşlar bu konu başlığı altında yazılmış bir ileti nasıl silinir bilgisi olan var mı acaba?
12 kasımdaki ameliyatıdan bahsetmiştim, geçmiş olsun dilekleri yazmıştı birkaç arkadaş bana, bende aklıma takılan birkaç soruyu paylaşmıştım burda ancak şu an hiçbir msjımı göremiyorum bu konu başlığı altında.
ayrıca bana yazılan cevaplar da yok.
nasıl olabilir bu acaba?
tekrar tesekkur ederim canim :81:
cok sagol.
her zaman basimizi agritabilirsin canim ne demek
cnmm ameliyat gömleği kalıo üstünde içindede iç çamasırın kalıo sadede sutyeni çıkarıosun üstünü falan cıkarmıyolar asla ameliyatta. ben sabah 8 de gittim 9 da ameliyatım bslamıstı 12 de ameliyattan cıktım . 2 de odaya cıktım yoğun bakımdan. 7 de de hastaneden cıktım. istersen o gce kalabilirsin o senin keyfine kalmıs bişi. 12 de ameliyttan cıktım 10 dakika sonra tam anlamıyla kendimdeydim 12 bucukta tuvalete gittim baya kendim yürüye yürüye . genel anestezinin bende olumsuz hiç bi etkisi olmadı . uyudum ve uyandım ne bi bulantı ne bi saçma sapan kelimeler kurma hiçbi olumsuzluk yasamadım uykudan uyanmıs gibi uyandım. sormak istediğin baska bişi varsa seve seve cevaplarım
laika tesekkurler cevabin icin..annem ve teyzemin oyle bir hikayeleri var, ustume bari birsey ortun demis teyzem ameliyat masasinda, kimse birsey ortmemis, annem de aynen oyle anlatti kendi basina geleni
laika peki iki sorum daha var..yer olarak universitede yaptigi icin Ufuk Bey, ortam cok geriyor insani,, civarda bi dolu baska nedenlerle yani daha ciddi nedenlerle oraya gelen hastalar vs var..yogun bakimda tabi baska hastalarla bir aradasin yani baska turlu dertleri olan insanlarla..ama odaya cikis nasil..odada tek misin, yoksa baska hastalar var mi?
bir de sonda mi takiliyor ne yapiliyor?
Laika yoğun bakımda nedn kaldın? ilk defa senden duyuyorumm?
laika tesekkurler cevabin icin..annem ve teyzemin oyle bir hikayeleri var, ustume bari birsey ortun demis teyzem ameliyat masasinda, kimse birsey ortmemis, annem de aynen oyle anlatti kendi basina geleni
laika peki iki sorum daha var..yer olarak universitede yaptigi icin Ufuk Bey, ortam cok geriyor insani,, civarda bi dolu baska nedenlerle yani daha ciddi nedenlerle oraya gelen hastalar vs var..yogun bakimda tabi baska hastalarla bir aradasin yani baska turlu dertleri olan insanlarla..ama odaya cikis nasil..odada tek misin, yoksa baska hastalar var mi?
bir de sonda mi takiliyor ne yapiliyor?
ufuk bilkay ameliyatlarını kendisimi yapıor? asistan doktorlara fln yaptırdığı oluomudur??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?