13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

saol canım rahatlattın beni..bende de kan birikti ucunda..dokunmaya korkuyorum oraya..nasıl temizledin canım dikişlerin üstünü..kabuk bağlamış yara misali bekliyim mi düşmesini..koparmamak için zor duruorum

cnmmm gec cvp yazıorum kusura bakma giremedim foruma ben kulak temizliyiciyi ıslatıp hep yumusattım o kanları dikişleriii cok işe yarıo dikiş aldırmaktan korkuosan benm gibi düşmesini bekleee,:)

arkadaşlar bu konu başlığı altında yazılmış bir ileti nasıl silinir bilgisi olan var mı acaba?
12 kasımdaki ameliyatıdan bahsetmiştim, geçmiş olsun dilekleri yazmıştı birkaç arkadaş bana, bende aklıma takılan birkaç soruyu paylaşmıştım burda ancak şu an hiçbir msjımı göremiyorum bu konu başlığı altında.
ayrıca bana yazılan cevaplar da yok.
nasıl olabilir bu acaba?

needhelp siteden kaynaklanan bir sorun olsa gerek..çünkü diğer bir kaç konuda da aynı şey olmuş..ayın 16sından sonraki mesajlar gözükmüyor..

evet bir kaç gündür siteye zor giriyorum güncelleme var diye uyarı çıkıyor ve başlıklara yazdığım ne kadar mesajım varsa silinmiş belli bir tarihe kadar olan kısımları

tekrar tesekkur ederim canim :81:
cok sagol.

her zaman basimizi agritabilirsin canim ne demek

uyuyan guzel, laika selam, ya da Ufuk Bey e ameliyat olmus kim yazimi okursa,,

Biri bana ameliyat prosedurunu anlatir mi lutfen? Ameliyata giderken bir gomlek giyiyorsun tahminen onu ameliyat esnasinda cikariylarlar mi, hic ic camasiri vs kalmiyor mu insanin uzerinde oyle ise uzerini birseyle ortuyorlar mi yoksa sen butun ameliyat boyunca oyle dimdizlak mi kaliyorsun..annem genel anestezide kendi yasadiklarini anlatti bana universite hastahanesinde hosuma gitmedi hic..peki ameliyattan sonra ayildiginda kendi kendi is yapar hale ne zaman gelebiliyor insa?? kendi kendine tuvalete vs gidebiliyor mu? Bir de ameliyat esnasinda sonda takiliyor mu?
Bir de Ufuk Bey, sabah olan ameliyattan sonra, aksam 8 de cikis yapiliyor dedi, dogru mu anladim
Bilgi veren olursa cok sevinirim..
tesekkurler

cnmm ameliyat gömleği kalıo üstünde içindede iç çamasırın kalıo sadede sutyeni çıkarıosun üstünü falan cıkarmıyolar asla ameliyatta. ben sabah 8 de gittim 9 da ameliyatım bslamıstı 12 de ameliyattan cıktım . 2 de odaya cıktım yoğun bakımdan. 7 de de hastaneden cıktım. istersen o gce kalabilirsin o senin keyfine kalmıs bişi. 12 de ameliyttan cıktım 10 dakika sonra tam anlamıyla kendimdeydim 12 bucukta tuvalete gittim baya kendim yürüye yürüye . genel anestezinin bende olumsuz hiç bi etkisi olmadı . uyudum ve uyandım ne bi bulantı ne bi saçma sapan kelimeler kurma hiçbi olumsuzluk yasamadım uykudan uyanmıs gibi uyandım. sormak istediğin baska bişi varsa seve seve cevaplarım

laika tesekkurler cevabin icin..annem ve teyzemin oyle bir hikayeleri var, ustume bari birsey ortun demis teyzem ameliyat masasinda, kimse birsey ortmemis, annem de aynen oyle anlatti kendi basina geleni

laika peki iki sorum daha var..yer olarak universitede yaptigi icin Ufuk Bey, ortam cok geriyor insani,, civarda bi dolu baska nedenlerle yani daha ciddi nedenlerle oraya gelen hastalar vs var..yogun bakimda tabi baska hastalarla bir aradasin yani baska turlu dertleri olan insanlarla..ama odaya cikis nasil..odada tek misin, yoksa baska hastalar var mi?

bir de sonda mi takiliyor ne yapiliyor?

laika bu arada sondaya takmisim..simdi fark ettim..ic camasiri ameliyatta kaliyor dedigine gore zaten o soru sacma oluyor :)

hehehehe:) sonda takılmıo cnmmm odadada yalnız oluosun baska hastalar olmuo bitek yoğun bakımda baska hastalarla beraber olucaksın 4 tane yatak vardı yanlıs hatırlamıosam yoğun bakımda benm kaldığım odada .. öle curcuna kıyamett diill korkmaa:)

kızlar 28. günüm burnum gitgide şişio sanki..inmesi gerekmez mi? anlamadım bu işi..masajlarımı da düzenli olarak yapıyorum..yeteri kadar da bastırıyorum..daha bi büyüyor gibi..neden acaba

ufuk bilkay ameliyatlarını kendisimi yapıor? asistan doktorlara fln yaptırdığı oluomudur??:44:

canim sorunu ben cevaplamak istedim :81:
yogun bakimda ayni odada benden baska birileri var miydi bilmiyorum, hic farketmiyorsun zaten.
birincisi her yatagin etrafinda perde oluyor.
ikincisi zaten kimseyi goremezsin cunku gozlerinin uzerine buz koyuyorlar oyle gozun kapali yatiyorsun canim
ameliyattan sonra ilk cikardiklari yer nasil bir yerdi, kimler vardi ablama sorayim bi ara oraya ablam girmisti de ben o odayla ilgili tek bir sey bile hatirlamiyorum cunku gozumde buzlarla oyle yatmistim

sonda falan takilmiyor, gerek yok zaten ameliyattan sonra ayaga kalkip tuvalete gidebilirsin.
yuzun gozun siser ama oyle cok etkilemiyor insani. ben oglen ameliyata girdim aksam hastaneden ciktim.
1 kisi koluma girdi bir kisi de karanlikta onumu goremem falan diye kaldirim var, bilmem ne var diye ikaz etti.
sonra da eve gittim yattim

Son düzenleme:
canim burunda zaman zaman sisme olabilir endiselenme bence ama istersen bir mail ya da bir telefonla ufuk beye danis. ne olur ne olmaz yani

cnm iyiki söyledin bende msg attım bikaç arkadasa alla alla neden cvp gelmedi diorum. bosalttım msg kutumu ne istiosan sorabilirsin herzaman cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…