13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

cnmmmm ben mecburumm ne yazıkki sadece kemer diil sııntım onu gözden cıkarmıstım burnumun ucu düştü yandan bakınca o resimlerdeki gibi diil artık mail atıcam sanaaa sözzz engec yarın inan su resimlerimi çesmeden döndükten snra bilgisayara atıcak zamanın olmadııı . anlıcaksın ne demek istediğimi

insallah dediğin gibi olur cnmyaaaa umarm muhtesem bi burnun olurrr dua ediorum bütün olanlara cidden okadar umutla ameliyat oluosun kaç saat narkoz oluosun snra biton işkence morluğu şişliği tamponu alçıı bantı hadiii snraaa masajla ugras şişlikler insin derken bi bakıosunn istediğinle alakası olmıyann bi burun hergün yeni bi benle tanısmaktan sıkıldımm aynada hergecen gün düzelme umudumda azalıo 2 . ayım daha doğrusu düzelmiceğini biliorum umarmm benm yasadıklarımın aksinii yasarsınn. ok büük bi problemim yok benm yanii ucu istediğim seviyede diil sadece tepedede kemik kaldı kemiğideeee boşverdimm ama en azndan lokal anesteziylee 15 20 dakkada burun ucumu kaldırtıcam 4 5 ay snraaa

bu arada cnmm kavisli bi burun mu istedin düz bi burun mu yani nasıl bi burun yaptı ufuk bey sana suan alçı olmasına ragmen bi fikrin vardır ya da sölemiştir merak ettm

kızlar ya ben ufuk beye revizyon olucam siz ufak kemer kaldığından bahsediyosunuz kafayı yiyicem ya ne yapıcam ben? resimlerime bakarsınız sizdeki sorunun daha kötüsü bende var. ama benim daha önceki ameliyatlarımı başka bi doktor yaptı 3. revizyon için ufuk beyi düşünüyodum :18:

laika sen en iyi ben anlarım bende anlatmıştım forumda daha önce egede çok iyi bir doktora ameliyat oldum maddiyattan geçtim ameliyat stresi narkozu alçısı ve en kötüsü hayal kırıklığı bende her gün aynaya baktıgımda farklı bir burun görüyordum 2 hafta olmadan burun ucu düşmüştü o yüzden hala revizyon doktoruma tam karar veremedim...hatta ilk başlarda ufuk bey çok sıcak geliyordu ama forumda son ameliyatlarda biçok kişi memnun kalmadı bu yüzden araştırmaya devam ediyorum...alsancakta bi profla görüştüm sanırım ona olucam...daha önce olan bir arkadaşım memnun kalmıştı...

alsancakta hangi prof la görüştün moper35? ona nasıl güvendin? bende seninle aynı durumdayım revizyon için izmirde doktor arıyorum

allah allah cok ilginc yaa gonder canim valla meraktan catlicam
insallah revizyonluk durum yoktur
burun ucu bende de birazcik indi mesela ama dusukluk yok yani insallah sende de bole bisy olmustur fistik

canim doktorlarin biraktigi bu minicik cikinti bilerek burnun dogal gorunmesi icin yapilan bir sey bir hata degil.
dun bir uyeyle mesajlastim onda da varmis, doktoru baris cakirmis ve baris cakir da dogal durmasi icin yaptiklarini soylemis.
eger istemiyorsan boyle bir seyi, ufuk beyle konus.
bu yapilan sey kayak pisti gorunumunu engellemek icin, bunu istemiyorum dersin doktora onceden.
ufuk bey ne der gerci bilmiyorum ama

yaa ufuk beye ne oldu
son bi kac hastasinin yaptigi burunlarda hep problem var
izmirde bi o vardi zaten
simdi kime olcaz ??

yaa ufuk beye ne oldu
izmirde bi o vardi zaten
simdi kime olcaz ??

canım, ufuk bey konusunda tereddüt yaşama bence. benim bahsettiğim şey kendi açımdan sorun teşkil edecek bir şey değil ayrıca ben daha yeni oldum. diğer arkadaşların karşılaştıkları durumlarsa belki de burun yapılarından dolayıdır herşey doktora yüklememek gerekir diye düşünüyorum.

yaa ufuk beye ne oldu
izmirde bi o vardi zaten
simdi kime olcaz ??

Bence başta Ufuk bey olmak üzere İzmir'deki dr. lara haksızlık yapıyorsunuz.... Ufuk bey yada ben dr. um Can bey yada X bey diğer 10 larca dr. hepsi konusunda uzman insanlar...Ve çok çok memnun bir çoookkk hastaları var....Arada memnunniyetsizlik yaratacak durumlar muhakkak olabilir...Ama bu ne o dr. u nede dr. ların tamamını genellemeyi gerektirmez bence....Üstelik 6. aydan sonraki memnuniyetsizlikler neysede ilk 2-3 ay içinde burunlar gerçekten çok değişip güzelleşebiliyor...Tam tersi de sözkonusu...
Dr. hatasından ziyade belkide birdeşöyle düşünmek gerekebilir...Hasta yaklaşımı yada hasta yapısı etkiliyor olabilir...Doğru mevsim seçimi de etkiliyor olabilir...Çünkü bakıyorumda mayıs haziran gibi ameliyat olanlar genelde daha çabuk memnuniyeti yakaladı.... V.s v.s gibi....
Neticede belkide bu kadar yıl eğitim almış ve birçok başarılı ameliyata imza atmış insanlardan bahsederken sanki biraz daha dikkatli konuşmak daha doğru olur.

bu arada cnmm kavisli bi burun mu istedin düz bi burun mu yani nasıl bi burun yaptı ufuk bey sana suan alçı olmasına ragmen bi fikrin vardır ya da sölemiştir merak ettm
canım ben çok hafif kavis istedim, burun ucum dusuktu ve kalkmasını istiodumm..doğal bı görünüm olsun sakın çok kalkmasın demiştim :) su an burnumun sadece ucunu goruorum tabi :) kavisim yok denecek kadar az, düşüklük gitmiş dogal olarak, istedigim gibi duruo ama alçı çıkınca ne olur bilemiyorum tabi cuma daha iyi anlarım bantlarla..bu arada kemerim yoktu ama yüksek burundu onu alcaltmis tabi, kemerim onceden yokken simdi kemer yapmamistir bana umarım :) mükemmeli aramıyorum ama güzel görünsün istior insan hayliyle o kadar uğraş verioruz resmen..gülmek bile acı verio saçma sapan guluosun veya gulemiosun :)

kizlar Mikado'ya katiliyorum.
ufuk beyin kotu yaptigi bir burun gormedim.
memnun degilim diyen 1-2 kisi olmustu ama onlarin da burunlarini gormedim, bir sey soyleyemeyecegim o yuzden.
evet bu aralar memnun olmayan bir kac kisi var ama ameliyattan sonraki 2-3 ayda boyle seyler yasanabiliyor.
ayrica hic bir estetikli burun mukemmel degil yani ben mukemmel bir burun gormedim bu gune kadar o yuzden bana kalirsa ameliyattan beklentilerinizi biraz azaltin.
burnunuz dogal ve duzgun gorunsun yeter hokka gibi olmak zorunda degil bence
ki zaten ufuk bey hokka, yapay bir burun yapmiyor.

ufuk bey ii bi doktor dikkat edersenizz memnun kalmıyan hastalarının agzından bile ufuk bey için bi kelime cıkmıo her ameliyatta 100 de 10 revizyon riski vardır bunua herkes bilirrr. herkes bu riski alıp ameliyata girdiyse sonucunda memnun kalmıyanlarda olucakk haliyle.. ben ufuk beye yüklenen kimseyi görmedim burda.. ben veya bi baskası sonuctan cok memnun diil diee ameliyat olmaktan vazgecmekk yanlıs benceee bu coğunluk olmadığı sürece cnk her doktordan istediği sonucu alamıyan insan var.. her doktorunnn her ameliyatı mükemmel olamaz biraz kişinin anatomisinden bazen baska sorunlardan kaynaklanan 100 de 10 riskk her doktorda herzaman var var varrrrrrrrrrrrr

tahir güleride bi arastır cnmmm mutlakaaaaaa prof kardeşim olucak ona ocakta cok arastırdık

Ben kimseye haksizlik yaptigimi dusunmuyorum
kendi kriterlerimde olabilecegim bi ufuk bey vardi simdi ondanda gozum korktu diyorum
sonucta doktor karar asamasindayim henuz???
bu cok normal bence doktorluguna ve verdikleri emege diyecek elbetteki lafim yok ama insan kaygilaniyor
ya bendede kayak goruntusunu engellemek icin minik bir tepecik birakirsa diye ??
nedense bu bana biraz sacma geldi
zaten cok az kemerli olan burnumda gecirecegim acili sureden sonra neden bi tepecik kalsin yadan neden yamukluk olsun ki??
bu herkesin basina gelebilir ondan dolayi hep burada birbirimize demiyormuyuz aman doktor secimine dikkat diye!!!
zaten yillarin birikimiyle insanlar bu ameliyatin kararini aliyor herkes bu konuda ayni detten muzdarip...tabikide ameliyat sonrasi farkli komlikasyonlarda olabilir sonucun iyi olmamasina,
karekter olarak iyi bir doktor olabilir cok sevior ve doktorunuza bir sey denmesini istemiyor olabilirsiniz!!!
ama burasida herkesin ozgurce her konuyu konustugu bir forum
bence herkes fikrini soylesin
bende soyliyim sizde soyleyin ama kimse kimseye kizmasin
sevgiler

canim eger bu tepecigin sende olmasini istemiyorsan sectigin doktora soylersin zaten.
doktorlar kavisli yapay goruntuyu engellemek icin soyle soyle bir sey yapiyor, ben istemiyorum yapay gorunurse gorunsun lutfen yapmayin dersin.
bunun kafani karistirmasina gerek yok bu kadar.
yamukluga bir sey diyemeyecegim neden kaynaklaniyor bilmiyorum ama genelde sikayetci olanlardaki yamukluk geciyor sanirim.

simdi cok acik konusacagim bak mesela ben emre ilhanin yaptigi burunlara soguk gozlerle bakiyorum yani tamam cok guzel oluyor burunlar, albenisi oluyor hos gorunuyor ama dogallik adina bir sey goremiyorum o yuzden begenemiyorum.
maksimum kavis goruyorum sadece ve bu cok yapay gorunuyor(kimse yanlis anlamasin bu benim kisisel gorusum yani hokka burunlari cok seven insanlar da var ve burunlariyla cok mutlular)
ha emre ilhan cok super bir doktor bunu hepimiz biliyoruz, ne burunlari duzeltiyor yani cok iyi bir doktor isini cok iyi yapiyor bundan suphemiz yok kesinlikle.
iste doktorlar da bu yapay goruntuyu onlemek icin bu minik cikintiyi birakiyorlar bu gayet mantikli bir sey.
mesela dun bir uyeyle gorustum doktoru baris cakirmis, bu uyeye bu minik cikinti ile ilgili seminer bilgilerini falan gostermis yani ne icin yaptigini anlasin bir hata zannetmesin diye sanirim.

sana kizmiyoruz niye kizalim canim endiselerini soyleyebilirsin tabii ki ama hic endise etmene gerek yok cunku caresi var.
ufuk beye mi ameliyat olacaksin, ufuk beyle bu konuyu konusur yapmamasi konusunda anlasirsiniz.
ya da x kisiye mi ameliyat olacaksin,bu doktorla da konusur anlasirsin.
yamukluk konusu aklini mi bulandiriyor?
git gorus ufuk beyle, endiselerini anlat. eminim senin sorularina aciklik getirir.
bu kadar cok hastasi olan bir doktora guvenebilirsin bence ki ufuk beyin oyle ozel muayenehanesi falan da yok, adini duyan ege'ye gidip ya da internetten arastirip kendisini buluyor.
git bir gorus canim en azindan aklindaki sorulara cevap alirsin :81:

Kimsenin kimseye kızma hakkı da yok kızmak diye birşey söz konusu da değil....Dediğin burası herkesin özgürce herkonuyu konuştuğu bir forum ama.......Mesela bende Ufuk beyin hastası bile değilim....Bu nedenle karakteri hakkında en ufak bir yorum yapmam yada ona laf söylenmesini engelleme çabasında olmam da mümkün değil... Üstelik dr. seçimi,kriter oluşturulması konusunda belkide en çok konuşanlardan biri ben olduğum halde İzmir'de dr. yok yada falanca dr. da artık bitti tarzı bir yaklaşımın yada düşüncenin genelde paylaşılmasını doğru bulmadığımı belirtmek istedim.....Çünkü bende dahil pek çoğumuz dr. seçimini yada bu seçimdeki kriterlerimizi oluşturmayı forumdan etkilenerek yaptık...Ve tekrar söylüyorum fikirlerimizi paylaşırken genellemelerden kaçınmak daha doğru olabilir...
Çünkü İzmir'de gerçekten Ufuk bey de dahil pek çok iyi dr. var.....Fotoğraflardan ve forumdan takip ettiğim kadarıyla da mükemmel işler de çıkarıyorlar....
Tekrar belirteyim kimseye kızmak falan gibi bir tutumiçerisinde değilim ,hakkımda yok zaten....Ancak pek çok şeyi birbirimize önerdiğimiz gibi bunuda öneririm diyorum.....
Umarım sende kendi kriterlerine göre en iyi dr. u seçip en kısa sürede istediğin buruna sorunsuz bir şekilde kavuşursun....
Şu an için sorun yaşayan arkadaşlarada biraz daha sabır etmelerini öneririm....Daha önce ameliyat olanlardan takip ettiğimiz kadarıyla 2-3 ay içinde ödemler indikçe burun daha güzelleşiyor...

mikadocum sert bir elestiri olmus kimsenin bir doktora yuklendigini gormedim burda hepimiz yasadıklarımızı paylasıyoruz. sen sonucundan memnun olabilrsin ama memnun olmayanlar da var. sana ornek olarak kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum ameliyat olmadan once beni en cok kadınlar klubudeki yorumlar etkiledi doktoruma cok guvendim hala da guveniyorum onu cok seviyorum ancak her yaptıgı burun iyi olacak diye bir sey yok laikanın bahsettigi %10 luk gruba herkes girebilir.emrelma gibi herkes degerlendirme yapıp ona gore doktorunu secebilir gozu korkabilir ya da guvenebilir. ameliyattan once burnum hafif yana yamuktu herkese bu kemikteki yamukluktan sikayetci oldugumu soyledim ancak simdi bana baktıklarında bir degisiklik yok kemigin daha yamuk dediklerinde sonrada teselliye basladıklarında ben yıkılıyorum onden belli bu yamukluk yandn iyi ama odemlerden sekil degistiriyor odemler gecici hic kafama takmamaya calısıyorum duzelmesini tum kalbimle istiyorum. bugun ameliyat olsam yine ufuk beye olurdum bunu her ameliyat olan olacak arkadasıma soyluyorum. ama kimse mukemmel sonuc beklemesin %10 luk ihtimale ameliyat oncesi kendini alıstırsın. senin burnunu gormustum ve en cok begendigim burunlardan biriydi harikaydı bence :) ama bu sorunları yasayan paylasan insanlara hak ver doktora yuklenmek degil kendimizde gordugumuzu paylasmak herkesin paylasma seklini de gayet uygun guzel buluyorum ben cok yardımcı oluyor herkes birbirine memnun olmamak bizim sucumuz degil diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…