canim benimki baya belirgin ben belli olacagi acidan foto cekmiyorum o yuzden siz goremiyorsunuz
profilden yakindan foto ceksem aha ben burdayim diyor
revizyon falan yaptirma canim elletme burnunu artik.
ne kadar cok ameliyat burunda o kadar yapay goruntu...
kikirdaklarina, kemiklerine, dokularina yazik boyle cok guzel dert etme canim
çok saol laikacım..bugün biraz daha koydum sen öyle deyince :) evt benimki de koyunca biraz iniyor :) bu arada canım burun 6 ayda falan ancak oturuyormuş ya revizyonu düşünmen için daha çok erken..bence her şey yoluna girecek..
çok saol laikacım..bugün biraz daha koydum sen öyle deyince :) evt benimki de koyunca biraz iniyor :) bu arada canım burun 6 ayda falan ancak oturuyormuş ya revizyonu düşünmen için daha çok erken..bence her şey yoluna girecek..
cnmmmm ben mecburumm ne yazıkki sadece kemer diil sııntım onu gözden cıkarmıstım burnumun ucu düştü yandan bakınca o resimlerdeki gibi diil artık mail atıcam sanaaa sözzz engec yarın inan su resimlerimi çesmeden döndükten snra bilgisayara atıcak zamanın olmadııı . anlıcaksın ne demek istediğimi
alsancakta hangi prof la görüştün moper35? ona nasıl güvendin? bende seninle aynı durumdayım revizyon için izmirde doktor arıyorumlaika sen en iyi ben anlarım bende anlatmıştım forumda daha önce egede çok iyi bir doktora ameliyat oldum maddiyattan geçtim ameliyat stresi narkozu alçısı ve en kötüsü hayal kırıklığı bende her gün aynaya baktıgımda farklı bir burun görüyordum 2 hafta olmadan burun ucu düşmüştü o yüzden hala revizyon doktoruma tam karar veremedim...hatta ilk başlarda ufuk bey çok sıcak geliyordu ama forumda son ameliyatlarda biçok kişi memnun kalmadı bu yüzden araştırmaya devam ediyorum...alsancakta bi profla görüştüm sanırım ona olucam...daha önce olan bir arkadaşım memnun kalmıştı...
cnmmmm ben mecburumm ne yazıkki sadece kemer diil sııntım onu gözden cıkarmıstım burnumun ucu düştü yandan bakınca o resimlerdeki gibi diil artık mail atıcam sanaaa sözzz engec yarın inan su resimlerimi çesmeden döndükten snra bilgisayara atıcak zamanın olmadııı . anlıcaksın ne demek istediğimi
kızlar ya ben ufuk beye revizyon olucam siz ufak kemer kaldığından bahsediyosunuz kafayı yiyicem ya ne yapıcam ben? resimlerime bakarsınız sizdeki sorunun daha kötüsü bende var. ama benim daha önceki ameliyatlarımı başka bi doktor yaptı 3. revizyon için ufuk beyi düşünüyodum :18:
yaa ufuk beye ne oldu
son bi kac hastasinin yaptigi burunlarda hep problem var
izmirde bi o vardi zaten
simdi kime olcaz ??
yaa ufuk beye ne oldu
son bi kac hastasinin yaptigi burunlarda hep problem var
izmirde bi o vardi zaten
simdi kime olcaz ??
canım ben çok hafif kavis istedim, burun ucum dusuktu ve kalkmasını istiodumm..doğal bı görünüm olsun sakın çok kalkmasın demiştim :) su an burnumun sadece ucunu goruorum tabi :) kavisim yok denecek kadar az, düşüklük gitmiş dogal olarak, istedigim gibi duruo ama alçı çıkınca ne olur bilemiyorum tabi cuma daha iyi anlarım bantlarla..bu arada kemerim yoktu ama yüksek burundu onu alcaltmis tabi, kemerim onceden yokken simdi kemer yapmamistir bana umarım :) mükemmeli aramıyorum ama güzel görünsün istior insan hayliyle o kadar uğraş verioruz resmen..gülmek bile acı verio saçma sapan guluosun veya gulemiosun :)bu arada cnmm kavisli bi burun mu istedin düz bi burun mu yani nasıl bi burun yaptı ufuk bey sana suan alçı olmasına ragmen bi fikrin vardır ya da sölemiştir merak ettm
Bence başta Ufuk bey olmak üzere İzmir'deki dr. lara haksızlık yapıyorsunuz.... Ufuk bey yada ben dr. um Can bey yada X bey diğer 10 larca dr. hepsi konusunda uzman insanlar...Ve çok çok memnun bir çoookkk hastaları var....Arada memnunniyetsizlik yaratacak durumlar muhakkak olabilir...Ama bu ne o dr. u nede dr. ların tamamını genellemeyi gerektirmez bence....Üstelik 6. aydan sonraki memnuniyetsizlikler neysede ilk 2-3 ay içinde burunlar gerçekten çok değişip güzelleşebiliyor...Tam tersi de sözkonusu...
Dr. hatasından ziyade belkide birdeşöyle düşünmek gerekebilir...Hasta yaklaşımı yada hasta yapısı etkiliyor olabilir...Doğru mevsim seçimi de etkiliyor olabilir...Çünkü bakıyorumda mayıs haziran gibi ameliyat olanlar genelde daha çabuk memnuniyeti yakaladı.... V.s v.s gibi....
Neticede belkide bu kadar yıl eğitim almış ve birçok başarılı ameliyata imza atmış insanlardan bahsederken sanki biraz daha dikkatli konuşmak daha doğru olur.
laika sen en iyi ben anlarım bende anlatmıştım forumda daha önce egede çok iyi bir doktora ameliyat oldum maddiyattan geçtim ameliyat stresi narkozu alçısı ve en kötüsü hayal kırıklığı bende her gün aynaya baktıgımda farklı bir burun görüyordum 2 hafta olmadan burun ucu düşmüştü o yüzden hala revizyon doktoruma tam karar veremedim...hatta ilk başlarda ufuk bey çok sıcak geliyordu ama forumda son ameliyatlarda biçok kişi memnun kalmadı bu yüzden araştırmaya devam ediyorum...alsancakta bi profla görüştüm sanırım ona olucam...daha önce olan bir arkadaşım memnun kalmıştı...
Ben kimseye haksizlik yaptigimi dusunmuyorumBence başta Ufuk bey olmak üzere İzmir'deki dr. lara haksızlık yapıyorsunuz.... Ufuk bey yada ben dr. um Can bey yada X bey diğer 10 larca dr. hepsi konusunda uzman insanlar...Ve çok çok memnun bir çoookkk hastaları var....Arada memnunniyetsizlik yaratacak durumlar muhakkak olabilir...Ama bu ne o dr. u nede dr. ların tamamını genellemeyi gerektirmez bence....Üstelik 6. aydan sonraki memnuniyetsizlikler neysede ilk 2-3 ay içinde burunlar gerçekten çok değişip güzelleşebiliyor...Tam tersi de sözkonusu...
Dr. hatasından ziyade belkide birdeşöyle düşünmek gerekebilir...Hasta yaklaşımı yada hasta yapısı etkiliyor olabilir...Doğru mevsim seçimi de etkiliyor olabilir...Çünkü bakıyorumda mayıs haziran gibi ameliyat olanlar genelde daha çabuk memnuniyeti yakaladı.... V.s v.s gibi....
Neticede belkide bu kadar yıl eğitim almış ve birçok başarılı ameliyata imza atmış insanlardan bahsederken sanki biraz daha dikkatli konuşmak daha doğru olur.
Ben kimseye haksizlik yaptigimi dusunmuyorum
kendi kriterlerimde olabilecegim bi ufuk bey vardi simdi ondanda gozum korktu diyorum
sonucta doktor karar asamasindayim henuz???
bu cok normal bence doktorluguna ve verdikleri emege diyecek elbetteki lafim yok ama insan kaygilaniyor
ya bendede kayak goruntusunu engellemek icin minik bir tepecik birakirsa diye ??
nedense bu bana biraz sacma geldi
zaten cok az kemerli olan burnumda gecirecegim acili sureden sonra neden bi tepecik kalsin yadan neden yamukluk olsun ki??
bu herkesin basina gelebilir ondan dolayi hep burada birbirimize demiyormuyuz aman doktor secimine dikkat diye!!!
zaten yillarin birikimiyle insanlar bu ameliyatin kararini aliyor herkes bu konuda ayni detten muzdarip...tabikide ameliyat sonrasi farkli komlikasyonlarda olabilir sonucun iyi olmamasina,
karekter olarak iyi bir doktor olabilir cok sevior ve doktorunuza bir sey denmesini istemiyor olabilirsiniz!!!
ama burasida herkesin ozgurce her konuyu konustugu bir forum
bence herkes fikrini soylesin
bende soyliyim sizde soyleyin ama kimse kimseye kizmasin
sevgiler
kendi kriterlerimde olabilecegim bi ufuk bey vardi simdi ondanda gozum korktu diyorum
bu cok normal bence doktorluguna ve verdikleri emege diyecek elbetteki lafim yok ama insan kaygilaniyor
ya bendede kayak goruntusunu engellemek icin minik bir tepecik birakirsa diye ??
zaten cok az kemerli olan burnumda gecirecegim acili sureden sonra neden bi tepecik kalsin yadan neden yamukluk olsun ki??
bu herkesin basina gelebilir ondan dolayi hep burada birbirimize demiyormuyuz aman doktor secimine dikkat diye!!!
zaten yillarin birikimiyle insanlar bu ameliyatin kararini aliyor herkes bu konuda ayni detten muzdarip...tabikide ameliyat sonrasi farkli komlikasyonlarda olabilir sonucun iyi olmamasina,
karekter olarak iyi bir doktor olabilir cok sevior ve doktorunuza bir sey denmesini istemiyor olabilirsiniz!!!
sevgiler
Bence başta Ufuk bey olmak üzere İzmir'deki dr. lara haksızlık yapıyorsunuz.... Ufuk bey yada ben dr. um Can bey yada X bey diğer 10 larca dr. hepsi konusunda uzman insanlar...Ve çok çok memnun bir çoookkk hastaları var....Arada memnunniyetsizlik yaratacak durumlar muhakkak olabilir...Ama bu ne o dr. u nede dr. ların tamamını genellemeyi gerektirmez bence....Üstelik 6. aydan sonraki memnuniyetsizlikler neysede ilk 2-3 ay içinde burunlar gerçekten çok değişip güzelleşebiliyor...Tam tersi de sözkonusu...
sevgiler
ameliyat gecirmemiş cok guzel kavisli burnu olan kişiler var bakıyorumda tepecik falan yok kaydırak gibide durmuyor. dogal gorunsun diye tepecik bırakmak bana da cok sacma geliyor emrelma:26: birde ameliyat olup tepecigi olmayan ama cok dogal gorunen hatta ameliyatı anlasılmayan burunlar da var o halde o istenmeyen tepecige ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?