13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

kızlarrr atelim çıktı bugün..bantlarım takıldı :))) ohh biraz anlayabildim burnumun şeklini..ama bantın altını görebiliorum burnumun üstünde biraz morluk var..bayram olduğu için 5 gün sonra ben kendim çıkartcam bantlarımı :S tırstım biraz :)) bayram dönüşü de masajımı göstercek hoca..kızlar benim burun ucu dikişlerimi almadı yalnız doktorum.benim de sonradan aklıma geldii..aaa dikişlerim alınmadı oldum :) asistan doktorumuzu gördüm sonra ona sordum dökülür onlar dedi..sizinkiler alınmıştı ama sanırsam de mi? dikiş izi kalır diye çok korkuyorum :S

benimki de alınmamıştı. döküldü çok azı çoğu kalınca 20.gümümde alındı. izi belli ama çok dikkat çekici değil.

buzyyyy gozun aydın bantlarla insan daha rahat oluo atelden cok daha rahat. benim dikislerim alınmıstı ama dokuluo alınmasa da olur diye biliyorum ve kendi aldırmayan arkadaslar da var. sorun etme bunu burnusunu cok gormk istiyorum biran once iyileste fotolarını gorelim eminim cok guzel olmustur seklini begenemesen bantlardan anlardın bunu

cnmm ben aldırmadım dikişlerimi ufuk bey alıcaktı kendi kendini atarsa kalsın dedim eriyen dikiş ama istersen alırım dedi cok kan bırıkmişti canım acıcak die korktum aldırmadım kendi kendine düştü 20. günde benmkiler . burnumun altındaki iz hiç dikkatimi bile cekmioo benm valla umrumda diil:) var orda bişi ama cok belirgin değil nekadar iyileşirse iyilessin orda bi iz kalıcak ama o koybolmuyomus asla ben sormustum

saol canım rahatlattın beni..bende de kan birikti ucunda..dokunmaya korkuyorum oraya..nasıl temizledin canım dikişlerin üstünü..kabuk bağlamış yara misali bekliyim mi düşmesini..koparmamak için zor duruorum

saol canım rahatlattın beni..bende de kan birikti ucunda..dokunmaya korkuyorum oraya..nasıl temizledin canım dikişlerin üstünü..kabuk bağlamış yara misali bekliyim mi düşmesini..koparmamak için zor duruorum

canim laikaya sormussun ama ben cevaplayabilir miyim?
ben uctaki kurumus kanlari kulak pamuguyla temizledim.
pamugu suya, ya da daha guzeli tatli badem yagina batir ve oraya sur.
yumusuyorlar, yumusayinca elini degdirmek istemezsen dikkatlice burnuna zarar vermeden cimbizla cekebilirsin istersen :86:

Son düzenleme:

canımm çok çok saolll hemen uygulamaya başlıyacağım :)) ay burayı çok seviyorum ben yaa..herkes birbine ne güzel yardımcı oluyor..:)

canim buzycim,
yorumun icin cok sagol, haklisin.
ayrica yorumunla rahatlattin beni cok sagol :13:
tek istedigim yanlis anlasilmaya neden olmamak sadece, benim yuzumden bir seyler yanlis anlasilmasin istedim, uzuldugum taraf buydu.
aklina takilan herseyi sorabilirsin canim bildigim kadariyla yardimci olurum her zaman

rica ederim canım...yanlış anlaşılma yok sen hiç merak etme en azından o konu hakkında yorum yapan bir insan olarak benim açımdan yanlış anlaşılmadın :)

bu arada yardımların için çok saol..gerçekten deneyim gibisi yok :) daha çok başınızı ağrıtabilirim hehe :)

ayy canım geçmiş olsun, sen bir de bantlar çıkınca gör. cildin. havayla buluşması gibi yok:)) benim dikişlerim alınmıştı ama kalan ipler vardı onlar eriyecek demişti. burnumun temizliği içinse tatlı badem yağını önermişti ufuk bey (kızların da dediği gibi) kulak temizleme çubuğuyla sürüp beklersen yumuşadıklarını görürsün sonra yine o çubukla kolayca temizleyebilirsin, bence cımbızla deneme çünkü yanlışlıkla iplikleri çekebilme olasılığın var. çabuk iyileşelim de fotolarımızı koyalım

saol canımm :) badem yağına dün başladım..deniz suyuna da :) işte burun ucunu bilmiodum onu da badem yağı ile temizlicem tamam iyileşmeyi sabırsızlıkla bekliorum :)

canım bantlar çıkınca tonikle temizledin mi burnunu bi sakıncası var mıymış ? benim cildim de aşırı yağlandı yaa..her sabah kalktığımda terlemiş gibi uyanıorum o kadar yağlı yani..bantlarım daha şimdiden ıslak gibi duruo..nie bu kadar yağlandı ki cildim :S zaten yağlıydı da bu kadarı da pes :)

anlıyorum canım seni aynı durumu yaşadım(bantlar artık şeffaflaşmıştı :)) yaşıyorum da, zaten cildim yağlıydı iyice yağlı oldu burnum ve etrafı özellikle de sabah bahsettiğin durum oluyor. tonikle sildim cildimi ben, yanak ve alın kısımlarını temizleme jeliyle yıkadım hatta. bantlar çıkınca da bu durum değişmedi günlük normal cilt temizliğimi yapıyorum aksatmadan, çünkü bantlar çıkınca yüzümü yıkamamda bir sakınca olmadığını söyledi doktorum. sen şimdi o bantlara su gelmeyecek şekilde cildini temizleyebilirsin.

tekrar teşekkür ederim canım..

tekrar tesekkur ederim canim :81:
cok sagol.

her zaman basimizi agritabilirsin canim ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…