13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

canim cok guzel olmus harika alkisalkisalkis
burunlarimiz ayni, burun kardesi olduk sanirsam laelaelaelaelae sempatiksalakcinni

bebeğimmmmmmmmm çok tesekkür ederimmmmmmmmmmmmmm aynı olsa keskeeeeeeeeeee yaa benzetmn bile nekadar mutlu etti bni anlatamam

geçmiş olsun laika bende burun ameliyatı olacağım da ...Bi sorum var çok uzun mu iyileşme süreci yani şubat ayında yaptırsam olur mu yoksa yazın mı yaptırayım...

geçmiş olsun laika bende burun ameliyatı olacağım da ...Bi sorum var çok uzun mu iyileşme süreci yani şubat ayında yaptırsam olur mu yoksa yazın mı yaptırayım...

Bnm 21. Gunum suan cnm normal hayatima dondum . Cok sisim hala fakat ben bildgm icin anliyorum yoksa tanimiyan biri farketmez. Bn hc morarmadim sistim oda 5. Gunde gecti tamamen yuzumdekiler. 11. Gun bantim cikti makyajimida yapip ciktim dsari gorunurde dsari cikmana engel olucak bisi olmuo ama nefes nefese kaliorum hala fazla yurudugmde. 15 20 gunun varsa suan kendine zaman ayirablcek smdi ol yaza birakma ben eylulun 13 unde olmama ragmen sicaktan baya bi etkilendim sknti oluo daha cok sisiosun bnde ole oldu enazindan. Sormak istedgn baska bisi varsa seve seve cvplarimm:)

kızlaaarrr laikanın sayfasından yazıyorum ama konu acmayı bilmiyorum ( ozurr laikacım) ameliyat oldum dun bugun evdeyiim simdik actım bilgisayarımı :)))) desteği için bitanecik laikama teşekkürler :)))
bu arada ufuk bilkaya ameliyat oldum bende :))))

canım çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi bi burnun olmuşturr ii dinlenmelerrrr

laikacım burnuşunu gördüm çok güzel olmuş gerçekten...uyuyan güzelin burnuşuna benzemiş...nede olsa aynı elleryerimseniben

cnm eminim seninde çok güzel olmuştur....şimdiden geçmiş olsun tatlımyerimseniben

laika merhaba, ben de ufuk bilkaya 19 gün sonra ameliyat olcam..senin yaşadığın tecrübeleri okudum..ve inanamassın bana çok yardımcı oldun..korkularım nerdeyse yarı yarıya azaldı :) şu an ameliyat olmak için sabırsızlanıyorum..arkadaş olarak ekliyebilir miyim seni? fotoğraflarını merak ediyorum açıkçası..doktorumun yaptığı bi kaç burnu gördüm o da muayene sıramı beklerken :) senin için de sakıncası yoksa eğer?

tabiki ekliyebilirsinnn korkuların gectiyse yardımcı olabildiysem ne mutlu banaaa gercektenn ameliyat korkulcak bi ameliyat diil her sorunu cevaplarım cnmm cekinmeden sorabilirsin

laika merhaba,

Beni arkadas olarak ekleyebilir misin sankincasi yoksa. Uyuyanguzel in fotograflarini gordum cok guzel olmus burnu, seninkini de ayni doktor yapmis. Simdiden tesekkurler

dsfriends, umarim mesajimi okur beni de arkadas listene eklersin? Ufuk Bey in yaptigi burunlari merak ediyorum uyuyanguzel in fotolarini gordukten sonra. Simdiden tesekkur

Laika gecmis olsun cok guzel olmus, keske biraz daha fotografini gorebilseydik..alttan vs..Ufuk Bey in fotograflarini koyan arkadaslara tesekkurler, baskalarina cok yardimci oluyorsunuz karar verme konusunda

Gokce13 merhaba, beni arkadas listene ekler misin uygunsa fotograflarini gormek isterim? Ufuk Bey e mi oldun sen de?
Tesekkurler

GripIn, Bozuk ve Blackrose82 beni arkadas listenize eklerseniz cok sevinirim, sanirim sizler de Ufuk Bey in eserleriniz, mumkunse fotograflarinizi gormek isterim.
Blackrose Ufuk Bey in hep iyi haberlerini okuduktan sonra senin mesajin beni korkuttu, herkesin icinde acaba doktor guzel yapiyor da benimkini yapacagi gun bir ilhalm eksikligi yasar mi doktor da guzel olmazsa benimki diye korkuyor icin icin

cnmm senn nasıl bi burun istiosun burnunda sorunun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…