canim cok guzel olmus harika alkisalkisalkis
burunlarimiz ayni, burun kardesi olduk sanirsam laelaelaelaelae sempatiksalakcinni
geçmiş olsun laika bende burun ameliyatı olacağım da ...Bi sorum var çok uzun mu iyileşme süreci yani şubat ayında yaptırsam olur mu yoksa yazın mı yaptırayım...
kızlaaarrr laikanın sayfasından yazıyorum ama konu acmayı bilmiyorum ( ozurr laikacım) ameliyat oldum dun bugun evdeyiim simdik actım bilgisayarımı :)))) desteği için bitanecik laikama teşekkürler :)))
bu arada ufuk bilkaya ameliyat oldum bende :))))
kızlaaarrr laikanın sayfasından yazıyorum ama konu acmayı bilmiyorum ( ozurr laikacım) ameliyat oldum dun bugun evdeyiim simdik actım bilgisayarımı :)))) desteği için bitanecik laikama teşekkürler :)))
bu arada ufuk bilkaya ameliyat oldum bende :))))
canım çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi bi burnun olmuşturr ii dinlenmelerrrr
cnm eminim seninde çok güzel olmuştur....şimdiden geçmiş olsun tatlımyerimseniben
ayy moral verin bana yaa inş güzel olmuşturr :))) bişiye benzemio şimdi atelli falan bide canavar gibi şiştim bi görseniz korkarsınız vala
çoook güzel olucak eminim...sonra güzel resimlerinide bekliyoruzsüprizzzzz
laika merhaba, ben de ufuk bilkaya 19 gün sonra ameliyat olcam..senin yaşadığın tecrübeleri okudum..ve inanamassın bana çok yardımcı oldun..korkularım nerdeyse yarı yarıya azaldı :) şu an ameliyat olmak için sabırsızlanıyorum..arkadaş olarak ekliyebilir miyim seni? fotoğraflarını merak ediyorum açıkçası..doktorumun yaptığı bi kaç burnu gördüm o da muayene sıramı beklerken :) senin için de sakıncası yoksa eğer?
GripIn, Bozuk ve Blackrose82 beni arkadas listenize eklerseniz cok sevinirim, sanirim sizler de Ufuk Bey in eserleriniz, mumkunse fotograflarinizi gormek isterim.
Blackrose Ufuk Bey in hep iyi haberlerini okuduktan sonra senin mesajin beni korkuttu, herkesin icinde acaba doktor guzel yapiyor da benimkini yapacagi gun bir ilhalm eksikligi yasar mi doktor da guzel olmazsa benimki diye korkuyor icin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?