13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

cnmm ben 3 ay doktor arastrdım ufuk beye ameliyat olmadan bisürü doktorla görüştüm ve en gercekci olanı güven vereni ufuk beydi. bi yılda 200 den fazla ameliyat yaptım ama hiç revizyon ameliyatına ihtiyac duymadım dien doktorlarda oldu ve hemen eledim böle söliyen doktorları cnk bi gercek var hiçbi doktor bunun garantisini veremez. 100 de 10 gibi bi ihtimal var her hasta için ikinci bi ameliyat riski. ufuk beyle görüştüğümde ilk sorumda bu olmustu gayet gercekçi bi şekilde revizyona ihtiyac duyulan hastalrımda oluo demişti. ben doğal bi burun istedim yüzüme uyumlu beni değiştirmicek sadece kusurlu yerlerinn düzelmesini istedim. ve ameliyattan snra cidden simdi bakıorumda simam değişmedi burnum küçüldü düzeldii hokka gibi bi burnum yok ölede bi burun istememiştim zatenn. ufuk bey daha doğal duran yüze oturan sırıtmayan burunlardan yana . herseyden önce cok cokk ilgili bi doktor ve güven verio zaten git görüş ne demek istediğimi anlıcaksın.. kusursuz bi burna sahip diilim ama bidaha olsam yine ufuk beye olurdum amelyatımı. .

dsfriends, umarim mesajimi okur beni de arkadas listene eklersin? Ufuk Bey in yaptigi burunlari merak ediyorum uyuyanguzel in fotolarini gordukten sonra. Simdiden tesekkur

arkadaslık istegini kabul ettim ve fotoda ekliyorum bugun bol sans ben doktorumu cok seviyorum :)

gecmıs olsun kızlar :)
bende amelıyat olmayı dusunuyorum..ve oyle cok ahım sahım bır arastırma yaptıgım soylenemez aslında ama bu ufuk bey daha gormeden ıcıme sındı gıbı..hakkında o kadar cok olumlu sey okudum kı ve fotograflar da o kadar guzel burunlar gordum kı..zaten masallah bos vaktı olmayan bır adam..cok talep olduguna gore ıyı de bır doktor yanı..bu yuzden baska hıc bır doktora gıtmeden dırek ve sadece onunla gorusucem..eger en kısa zamanda bır randevu alabılırsem!!!
benım burnumda et varmıs..onunda alınması lazım..bunu ufuk bey yapmaz herhalde bır kbb uzmanınında gırmesı gerekebılır gıbıme gelıyor?
bır de ben amelıyatı ege de yapıyor dıye bılıyorum dogru mu?yoksa baska bır hastanede mı yapıyor?
burunlarınızı gorebılmek ıcın arkadaslık yolladım kabul edersenız sevınırım :)

cekhu kk'da ufuk beyden memnun olmayan 1-2 kisi vardi ama fotolarini koymadilar.
isimlerini hatirlamiyorum suan ama( belki de yalan soyluyorlardi bilmiyorum.)
bi de blackrose var o da memnun olmadigini soyluyordu en son.
bilmiyorum ben sadece sizlere fikir olsun diye yaziyorum yoksa ufuk beye kotu demiyorum yanlis anlasilmasin kizlar, ufuk beyi seviyorum ben de ve cok guzel burunlar yapiyor cidden. ama arada begenmediklerimiz de olabilir yani...
mesela bugun kk'da bi topikte bi uye arkadasinin ufuk beyden memnun kalmadigini yazmis onu okudum.
yeni acilmis bir topikti sanirsam...

tek ameliyatla burundaki tum sorunu giderirler sen bunlari ufuk beye anlat.
zaten ufuk bey burnuna once bi bakacak. su var bu var diyecek.
benim burnumun icin bakmisti mesela ameliyattan once egrilik var demisti yani deviasyon.
ameliyatlari ege'de yapiyor.

laika ask ask ikiniziede cok tsk ederm foto yorumlarınızı okudum begendiginize cok sevindim ama ben ne yazıkki 100 mesajım olmadıgı icin cvp yazamıyorum fotolarımın altına ikinizide optum kocaman :)

Merhaba arkadaşlar hepinize burunlarınızla yeni bir hayat diliyorum.Laika ve dsfriends çok yardımcı olmuşsunuz yorumlarınızı okudum.Benimde burnumda deviasyon var ve estetik açıdan çok kötü.Foto çektirmek istemiyorum hiç yandan çekilince kocaman duruyor,önden çekilince yamuk ve eğri duruyor.Bende deviasyonda var.SSk hastanelerinden birine gitmiştim amaliyat günü almıştım nefes alma problemi için.Sonra vazgeçtim.Çünkü bıçak altına yatarken asistana değilde bu konuda işinin ehli olan birine ameliyat olmak istediğim için.Şu iğrenç burnumdan beni kurtarmak için.....Sorum şu kızlar fiyat konusu ve gün alma yada prosedür nasıl işliyor bu ameliyatta o konu hakkında bilgi verir misiniz?Ben ameliyattan falan korkmuyorum hiç,fakat maddi anlamda hazır değilim.

Son düzenleme:

slm ben ameliyat oncesi cok arastırdım ufuk bilkaya karar verdim oncelikle baya arastır ve ona gore karar ver. ben ufuk beye kendi sitesinden ulasmıstım internetteki ordam mesaj yazmıstım randevu verdi. oncelikle ameliyatı cok yakın bi tarihe veremiyor cunku cok dolu suan alsan sanırım ocak ortası gibi verir tahminen. ben baya bekledim. durumuna gore ameliyatın zorluguna ve gereklerine gore fiyat soyler. 3700 gibi bi fiyat soyleyebilirim sana ama bunun dısında ailem bişeyler daha yatırdı ben hiç ilgilenemedim bu işlerle. sormak istediklerini ictenlikle cvplarım eger guvenilir birine ameliyat olacaksan oekte uygun degil aslında fiyatlar.

canim eger estetik te yaptirmak istiyorsan ikisini bir arada yaptir yani septorinoplasti ol bence.
fiyatlar ise sectigin doktora gore degisir canim ama eger guzel bir burna sahip olmak istiyorsan fiyata cok bakmayacaksin. once doktorunu sec sonra istedigi miktari toplamaya calisirsin

uyuyangüzel begenmene cok sevindim tsk ederm senin ki kadar guzeldir umarm :))) hayran kalmıstım burnusuna :)

Bende ufuk bilkayı düşünüyorum aslında...Bakalım artık.Ameliyat ücretini hemen yatırıyor muyuz?

canım bayadır girmiyordum foruma moralim bozuktu ama yavaş yavaş geçiyor moral bozukluğum çünkü burnum değişiyor zemuszemus . benim şikayetim ameliyattan 20 gün sonra burun ucumun sarkması ve burnumun sola dönük olmasıydı. en son 3 hafta önce ufuk bey burnumu gördü ve burun ucumda bir sorun olduğunu düzeltmek için masaj vereceğini geçmezse küçük bir operasyonla düzeleceğini söylemişti. masajıma aksatmadan devam ediyorum ve burun ucumda önemli değişiklikler oldu. olumlu yönde tabiki. ben jupito nun burnunu çok beğeniyorum o da ufuk beye oldu.benimki onunki kadar güzel değil ama olumlu değişiklikler beni şu anda çok mutlu ediyor. iş nedeniyle kongredeyim. eve döner dönmez fotolarımı ekliycem görüşmek üzere...

bu arada ben ameliyatımı 6 temmuzda oldum. kalın derili bir burnum var burnumun şeklini alması geç oluyor sanırım. yani nerdeyse 4 ay olacak benim burnum yeni yeni kendine geliyor

burnunun olumlu yonde degismesine cok sevindim burun iyilesmesi uzun bir surec 4 ayda normal olabilir. bakalım bizimkiler ne zaman iyilesecek hergun sekilden sekile giriyorum odemlerden dolayı ama cok mutlu oldum yazını gorunce sevgiler :)kaydirigubbakcemile5

blackrose sana cok soyledim burnun kotu degil diye, cidden degildi...
bak simdi olan ufak tefek sorunlar da duzeliyormus.
sevindim :hulya:
bende de var bi kac problem ama maalesef hic birimizin burnu dort dortluk olmuyor yani mutlaka bir sey cikiyor...kul yapimi sonucta Allah vergisine benzer mi...

opuyorumnanaktan

anladım canım benim :) moral oluosunuz bana tsk ederm :)

canim moral icin soylemiyorum gercekten dusundugum neyse onu soyluyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…