Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 12 ci haftadan sonra başladı buylantılarım bende 13 haftalık hamileyim. sizin oğlunuz olucak demekki rabbim bağışlasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş
arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler esra kardeşim inşallah rabbim senin başınada bu tatlı acıyı verir dualarım seninle arkadaşlar bu benim 2 hamileliğim sıkıntılarmın nedeni ilk haftalarda dış gebelik teşhisi konuldu bebeğimi aldırmam gerektiği söylenildi daha sonradan yaşıyor denildi düşük tehlikesinden hastanede yattım oada bitti mide bulantılarım nedenyle vücudum susuz kalmış gene hastanede zor 3 gün kaldm şimdide baş dönmem ve ağrım var hiç evden dışarı çıkamıyorum doktorum psikolojimin iyice bozulduğunu söyledi dün çünkü hep ağlıyorum inşallah bu durumu çabuk atlatırım sabrım kalmadı
Sizinle düşüp yükselen bhcg konusu için konuşmam gerekiyor lütfen acillleee kızlar gittiniz mi :) biraaz dertleşirdik :) ben cuma günü 2 li test sonucumu alıcam inş rabbimin izniyle temiz çıkması için dua ediyorum....