13 haftalik hamileyim

mihri01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
1.820
0
116
Adana
merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza şuanda 13haftalık hamileyim ve çok zor geçiyor hamileliğim bu yüzden evden dışarı çıkamıyorum hepinizle güzel vakit geçirmeyi diliyoruma.s.

geçmiş olsun canım bende 15 haftalık hamileyim ama benim hiç bi sorunum yok allaha şükür:nazar:bu arada cinsiyet bellimi benim ogluşum olcakmış teyzesi

benimde 12 ci haftadan sonra başladı buylantılarım bende 13 haftalık hamileyim. sizin oğlunuz olucak demekki rabbim bağışlasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş

eee kızlar gittiniz mi :) biraaz dertleşirdik :) ben cuma günü 2 li test sonucumu alıcam inş rabbimin izniyle temiz çıkması için dua ediyorum....

merhabalar mihri aramıza hoş geldin:) ben 23 haftalık hamileyim. zor bir dönemden geçiyorsun. allah kolaylık versin

merhabalar nagihan sana da geçmiş olsun bulantı işi çok zor. ben çok çekmedim ama çok kötüymüş öyle diyorlar. inşallah ikili test sonucun iyi çıkar. biz baya zor geçirdik o dönemleri ama şimdi herşey yolunda çok şükür.

benimde 12 ci haftadan sonra başladı buylantılarım bende 13 haftalık hamileyim. sizin oğlunuz olucak demekki rabbim bağışlasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş

canım aslında 12 yada 13 haftadan sonra bulantılar geçer senin yenimi başladı şaşırdım benim bulantım falan hiç olmadı hamile gibi deildim bile hiç bi problem yaşamadım ben ikili test falan yaptırmadım üçlüyüde yaptırmıcam rabbimden ne gelirse boynum kıldan ince o yüzden test yaptırmadım inşallah sonuçların iyi çıkr bize bildir

Hoşgeldiniz. Sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inş bebeğinizi.

saol esracım merak etme burdan seninde hamiş haberini alır senide tebrik ederiz inşallah

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler esra kardeşim inşallah rabbim senin başınada bu tatlı acıyı verir dualarım seninle arkadaşlar bu benim 2 hamileliğim sıkıntılarmın nedeni ilk haftalarda dış gebelik teşhisi konuldu bebeğimi aldırmam gerektiği söylenildi daha sonradan yaşıyor denildi düşük tehlikesinden hastanede yattım oada bitti mide bulantılarım nedenyle vücudum susuz kalmış gene hastanede zor 3 gün kaldm şimdide baş dönmem ve ağrım var hiç evden dışarı çıkamıyorum doktorum psikolojimin iyice bozulduğunu söyledi dün çünkü hep ağlıyorum inşallah bu durumu çabuk atlatırım sabrım kalmadı

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşşekkürler esra kardeşim inşallah rabbim senin başınada bu tatlı acıyı verir dualarım seninle arkadaşlar bu benim 2 hamileliğim sıkıntılarmın nedeni ilk haftalarda dış gebelik teşhisi konuldu bebeğimi aldırmam gerektiği söylenildi daha sonradan yaşıyor denildi düşük tehlikesinden hastanede yattım oada bitti mide bulantılarım nedenyle vücudum susuz kalmış gene hastanede zor 3 gün kaldm şimdide baş dönmem ve ağrım var hiç evden dışarı çıkamıyorum doktorum psikolojimin iyice bozulduğunu söyledi dün çünkü hep ağlıyorum inşallah bu durumu çabuk atlatırım sabrım kalmadı

allh razı olsun dualrın ıcın ....sorunsuz bır sekılde saglıklan kucagına alrsın ınşşşş

eee kızlar gittiniz mi :) biraaz dertleşirdik :) ben cuma günü 2 li test sonucumu alıcam inş rabbimin izniyle temiz çıkması için dua ediyorum....
Sizinle düşüp yükselen bhcg konusu için konuşmam gerekiyor lütfen acilll

Benimde canım cok kotu gecıyor mide bulantılar im falan daha yeni yenı hafifledi suan 13 haftalık

Back
X