• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Kasım transferi olanlar toplaşın 😍

Sabah kalkıp çöpe attığım teste baktım ikinci çizgi var. Böyle olabiliyor mu yaşayan var mı ?
Daha önce duydum böyle şeyler çöpten çift çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen ama genelde de kuruma çizgisi diyende oluyor 10 dk dan sonra çıkan 2. Çizgilere sizin kan testi gününüz değil miydi bugün

Testi yaptım malesef negatif. Ama daha erken gibi belki bir iki gün sonra pozitif görürüm 😔 gerçi bel ağrısı dışında başka hiç birşey de yok ya. İçimden şuan ilaç bile içmek gelmiyor açıkçası. Mirarech diye daha önce duymadığım bi marka ile yaptım
İdrarda çıkması için çok erken. Kanda bile 7. Gün için erken diyor doktorlar. Ama sanırım ben dayanamayıp yarın kan vereceğim.

Merhaba kızlar inşallah herkes toplu pozitifff diye bagırır burda bende bunsürece girdim ilk tüp bebek deneyimim iğnelerin 6.günündeyim amh 0.89 düşük 15-12 mm yumurta görünce adetini hatırlamıyorum ama max 4 tane falanlardır geriden gelenler var ama cok bir beklentim yok amhdan ötürü rahim 3 çizgi kalımlık 5.3 dedi yorum yapmadı yarın kurulda konusulacaklmış tahim kalınlıgı bana ince geldi sizlerin deneyimi nedir opudan çnce yada sonra rahim kalınlasması için ilaç başlanıyormu siz dogal birşeyler kullandınızmı nar suyu gibi benimle paylaşırsanız cok sevinirim uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 🥹🤲🏻

Merhaba kızlar, 14 kasımda transfer oldum. Dün kasık ağrılarım başladı öğlen peçeteye silik bir pembelik geldi. Doktorumla görüştüm normal dedi. Akşam başlayıp hala daha devam eden koyu kahve lekelenmelerim var. Acaba tutunma kanaması mı başka bir şey mi meraktan ölmek üzereyim.

Merhaba kızlar, 14 kasımda transfer oldum. Dün kasık ağrılarım başladı öğlen peçeteye silik bir pembelik geldi. Doktorumla görüştüm normal dedi. Akşam başlayıp hala daha devam eden koyu kahve lekelenmelerim var. Acaba tutunma kanaması mı başka bir şey mi meraktan ölmek üzereyim.
Merhaba ben de 14 kasımda oldum ve dün kasık ağrılarım başladı. Herhangi bir lekelenmem veya kanamam yok fakat bahsettiğiniz gibi olan lekelenmeleri yaşayanları çok okudum burda doktorunuz da normal demiş zaten 🤲İnşallah pozitif sonuçları alırız 🙏

Herkese merhaba. Ben de yıllardır aralıklarla takip ediyorum siteyi. 13 kasımda transferim oldu benim de. 3. Gün embriyosu. Artık test zamanları geliyor. İlaçlar beni çok etkiledi. Sıcak basması, üşüme oluyor ilaçlardan herhalde. 8 gün bitti. 9. Gündeyiz, yarın sabah idrarda erken gebelik testinde çıkar mı deneyimi olan paylaşabilir mi

Ben 12Kasım’da transfer oldum. 7 ve 8.günlerde yaptım idrar testi. 2-3 dakika sonra silik şekilde ikinci çizgi belirdi.

Ben 12Kasım’da transfer oldum. 7 ve 8.günlerde yaptım idrar testi. 2-3 dakika sonra silik şekilde ikinci çizgi belirdi.
Herkese merhaba. Ben de yıllardır aralıklarla takip ediyorum siteyi. 13 kasımda transferim oldu benim de. 3. Gün embriyosu. Artık test zamanları geliyor. İlaçlar beni çok etkiledi. Sıcak basması, üşüme oluyor ilaçlardan herhalde. 8 gün bitti. 9. Gündeyiz, yarın sabah idrarda erken gebelik testinde çıkar mı deneyimi olan paylaşabilir mi
Merhaba benimde 3. Gün embriyo transferi oldum+6 gün oldu test sonucunu benimlrdr paylaşırmışım inşallah pozitif görürüz

Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor süreç gerçekten benimde ilk transferim 11 kasımda 6.gün embriyosu tek transfer gerçekleştirildi, cumartesi günü test yapacağım bende
Cuma günü yani bugün yaptım testi ve pozitifi gördüm inşallah devamı gelir ve sorunsuz bir gebelik yaşarım 2.gebeliğim ilkinde 8.haftada kalbi durmuştu ne yazık ki...

Cuma günü yani bugün yaptım testi ve pozitifi gördüm inşallah devamı gelir ve sorunsuz bir gebelik yaşarım 2.gebeliğim ilkinde 8.haftada kalbi durmuştu ne yazık ki...
İnşallah gelir devamı, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.

Merhaba kızlar bugün iki defa yeşil bi akıntı şeklinde bişeyler geldi yani böyle çok ince kıl gibi bi kaç kere fittille beraber bi akıntı oldu endfeksiyon olmadığına eminim sizce ne demek bu yaşayan oldu mu acaba

Tabiki paylaşırım inşallah canım benim inşallah
Ama bu markaya çok yalancı pozitif veriyor demişler. Azcık hayal kırıklığına uğradım. Kısmet

Eklentiler

• IMG-20251122-WA0005.webp
    IMG-20251122-WA0005.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 0
Back
X