- 3 Ocak 2020
- 124
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi Esrapembeli
-
Çokkk sevindim bi an önce bebeğine kavuşursun inşallah darısı bize olsunAkadaşlat bu gün 7. Günümüz maşallah
...
Günaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin♥
Bütün güzel dileklerin için çoookk teşekkür ederim AMİNSenin adına çok mutlu oldum, Allah seni evlatlarına onlarıda sana bağışlasın çooook mutlu olun bir ömür
Darısı bizler için olsun, Allahım bizlerede o muhteşem duyguyu tattırsın sağlıkla inşallah...♥
Canımm iyi düşün ay çok sevindimmAkadaşlat bu gün 7. Günümüz maşallah
...
Günaydın kızlar, bu gün transfer sonrası 7. Günüm , aslında biraz daha bekleyecektim dayanamadım.2 adet 5.gün blast transfer edildi13 şubat’ta
Maşallah sonuç pozitif
Ama diğer 2 transferim de pozitifti , ilki kimyasal oldu düştü , ikinci 7. Hafta düşük oldu kürtaj oldum değerlerim çok güzel ilerlerken.
Bu sebeplerden çok korkuyorum , Allah kucaklarımızı boş bırakmasın , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... Amin♥
Masallah canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin insallahAkadaşlat bu gün 7. Günümüz maşallah
...
Maşallah sonuç pozitif
Teşekkür ederim, hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallahMasallah canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin insallah❤ .herhangi bi belirti hissettinmi. Benim 5. Gunum sanki tutmadi gibi hissediyorum
Hayırlı olsun , pozitif sonuçlar alalım hepimizbenimde 13 şubat allahım nasıl bir haftaydı sanki yıllar geçti,ben pazar günü yaptıracagım daha fazla bekleyemem
benimde 13 şubat allahım nasıl bir haftaydı sanki yıllar geçti,ben pazar günü yaptıracagım daha fazla bekleyemem
Var ama cok dusuk 5 hamilelik olarak kabul ediliyor ama suan 150 falan cikmasi lazimdi 5 ci gunun embriyosuDayanamadım 7.günde yaptırdım bi bakar mısınız bu ne demek
3. Gün embriyosu benimkiVar ama cok dusuk 5 hamilelik olarak kabul ediliyor ama suan 150 falan cikmasi lazimdi 5 ci gunun embriyosu
Moralini bozma canim iki gun sonra tekrarla iki kati olsun inşallah3. Gün embriyosu benimki
İnşallahMoralini bozma canim iki gun sonra tekrarla iki kati olsun inşallah
Nerde yaptinİnşallah
mersin üniversitesindeNerde yaptin
Moralini bozma önemli olan artışlar , 9. Gün tekrar kan verirsin güzel artışları görürsün inşallahDayanamadım 7.günde yaptırdım bi bakar mısınız bu ne demek
Canım mersin de mi yaşıyorsun? Ben de Mersin deyim...mersin üniversitesinde
Tarsusta yaşıyorum siz nerde yaptırdınızCanım mersin de mi yaşıyorsun? Ben de Mersin deyim...
Ben merkezde yaşıyorum, Adana da yaptırdım canım. İlk denemen mi?Tarsusta yaşıyorum siz nerde yaptırdınız
Evet ilk denememBen merkezde yaşıyorum, Adana da yaptırdım canım. İlk denemen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?