13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

Merhaba bende 14 subatta 3.gun embriyosu transferi oldum .bugun 7.gunum idrar testi yaptim.sizce birseyler var mi.

Benim de 8. Gunum bugun kizlar erken gebelik testi days comfort adinda bir test yaptim basta bisey yoktu ama yarim saat sonra cok cok silik bir çizgi belirmişti. Korkuyorumm

Arkadaşlar bıgün prolutex iğnemi vuramadım nedense dışarı aktı bi tane daha da vurmak istemedim son 2 tane kalmıştı hemen etkisini gösterir mi acaba bugünkü dozu almayışım

Arkadaşlar , nette tüp bebek haftası hesaplama diye bir şey var 13 şubat blast yazdım , 3 hafta 1 gün lük hamilesiniz yazdı. Bebişim tutunduysa tabi Amin
Merhabalar öncelikle dilerim en kısa zamanda pozitif sonucunu alırsınız Bende 14 şubatta transfer oldum ve bende bunu çok merak ediyorum eğer olumlu sonuçlanırsa kaç haftalık olucak

Hanımlar merhaba Bu başlığı şiödi keşfettim aslında burayada 2 gün önce kayıt oldum. Başlarda hiç bir şey okumamak duymamak istemiştim, ancak son iki gündür içim içimi yiyor. Çok yanlız hissediyorum 14 şubatta 5. Gün dondurulmuş 2 adet transferim oldu ilk denemem. Şuan çok stresliyim Poliistik over dışında bir sorunumuz yoktu, bu sorunu olan arkadaşlar varmı acaba?

Merhaba bende 14 subatta 3.gun embriyosu transferi oldum .bugun 7.gunum idrar testi yaptim.sizce birseyler var mi.
Eki Görüntüle 2594207
Bence daha erken kaç için gününüzü ekleyin derim, hiiiiiç umutsuzluğa da kapılıp moralinizi bozmayın Benim 10. Gün testte negatif alıp 11. Gün kanda pozitif alan arkadaşım var

Eki Görüntüle 2594244

Benim de 8. Gunum bugun kizlar erken gebelik testi days comfort adinda bir test yaptim basta bisey yoktu ama yarim saat sonra cok cok silik bir çizgi belirmişti. Korkuyorumm
Silik bir çizgi gördüm, stres yapma sakin olmaya çalış ,kan testine az kaldı bence o günü huzurla bekle ,orda pozitifi görelim Allahın izniyle annesine sağlıkla gelecek

Silik bir çizgi gördüm, stres yapma sakin olmaya çalış ,kan testine az kaldı bence o günü huzurla bekle ,orda pozitifi görelim Allahın izniyle annesine sağlıkla gelecek
Insallahhh Allah razi olsun yarını heyecan ve korku ile bekliyorum dua et lütfen pozitifi goriyim insallah . Ama testti yaptiktan yarim saat sonra cikti o cizgi .

Transferiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasib olsun bebişlerinizi
Benim eşimde azosipermi vardı. O sebepten tüp bebek maceramız başladı.
Allah isteyen her kadının kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun ... Amin...

Ammmiiinn ammmiiiiinnnnn . Sen ne durumdasin yarin ogreniceksin
Ben 7. Günde idrarda pozitifi görmüştüm akşamında pembemsi kanamam olmuştu..
Sabah doktora gittim , acil doğuma girmiş öğlen 13:00 gibi muayeneye girdim. Karından baktı bir yorum yapmadı, kan ver bir hcg ne bakalım sonrasında takibine bakalım dedi.ilaçlarımı Tüp bebek merkezinde arayıp dozlarını arttırdılar. 8. Günkü hcg sonucum 420 sevindim rahatladım bir an ama sonra önceki denemelerim aklıma geldi çok sevinemedim. Korkuyorum bunu da kaybetmekten . Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum illa olsun demiyorum. Ama çok istiyorum bebeğimi kucağıma almayı.
Allah hepimizin kalbine göre versin, çok aratmasın , ağlatmasın, kucakları boş bırakmasın ve hayırlısını nasibetsin ...Aminnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…