- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi Esrapembeli
-
Merhaba bende 14 subatta 3.gun embriyosu transferi oldum .bugun 7.gunum idrar testi yaptim.sizce birseyler var mi.
Eki Görüntüle 2594207
Kan icin 26 subata gun verdi doktorum onu bekleyecegim dusuk cikarsa moralim bozulmasin .Var silik cikmis kan ver canim
Benimde days comfort benim de ilk 10 dakikada belirdi ,hangi gun transfer oldunuz ?Eki Görüntüle 2594244
Benim de 8. Gunum bugun kizlar erken gebelik testi days comfort adinda bir test yaptim basta bisey yoktu ama yarim saat sonra cok cok silik bir çizgi belirmişti. Korkuyorumm
13 subattaBenimde days comfort benim de ilk 10 dakikada belirdi ,hangi gun transfer oldunuz ?
Merhabalar öncelikle dilerim en kısa zamanda pozitif sonucunu alırsınızArkadaşlar , nette tüp bebek haftası hesaplama diye bir şey var 13 şubat blast yazdım , 3 hafta 1 gün lük hamilesiniz yazdı. Bebişim tutunduysa tabiAmin
Bence daha erken kaç için gününüzü ekleyin derim, hiiiiiç umutsuzluğa da kapılıp moralinizi bozmayınMerhaba bende 14 subatta 3.gun embriyosu transferi oldum .bugun 7.gunum idrar testi yaptim.sizce birseyler var mi.
Eki Görüntüle 2594207
Silik bir çizgi gördüm, hayırlı olsun inşallah sağlıklı büyürMerhaba bende 14 subatta 3.gun embriyosu transferi oldum .bugun 7.gunum idrar testi yaptim.sizce birseyler var mi.
Eki Görüntüle 2594207
Silik bir çizgi gördüm, stres yapma sakin olmaya çalış ,kan testine az kaldı bence o günü huzurla bekle ,orda pozitifi görelim Allahın izniyle annesine sağlıkla gelecekEki Görüntüle 2594244
Benim de 8. Gunum bugun kizlar erken gebelik testi days comfort adinda bir test yaptim basta bisey yoktu ama yarim saat sonra cok cok silik bir çizgi belirmişti. Korkuyorumm
Insallahhh Allah razi olsunSilik bir çizgi gördüm, stres yapma sakin olmaya çalış ,kan testine az kaldı bence o günü huzurla bekle ,orda pozitifi görelim Allahın izniyle annesine sağlıkla gelecek
Transferiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasib olsun bebişleriniziHanımlar merhaba❤ Bu başlığı şiödi keşfettim aslında burayada 2 gün önce kayıt oldum. Başlarda hiç bir şey okumamak duymamak istemiştim, ancak son iki gündür içim içimi yiyor. Çok yanlız hissediyorum14 şubatta 5. Gün dondurulmuş 2 adet transferim oldu ilk denemem. Şuan çok stresliyim Poliistik over dışında bir sorunumuz yoktu, bu sorunu olan arkadaşlar varmı acaba?
Dualarım seninle Allah en güzelinden sağlıklısından nasib etsin...Insallahhh Allah razi olsunyarını heyecan ve korku ile bekliyorum dua et lütfen pozitifi goriyim insallah . Ama testti yaptiktan yarim saat sonra cikti o cizgi .
Ammmiiinn ammmiiiiinnnnn . Sen ne durumdasin yarin ogreniceksinDualarım seninle Allah en güzelinden sağlıklısından nasib etsin...
Bizede amin...♥
Canım çok sevindim bebişin seninle gibi duruyor.Merhaba bende 14 subatta 3.gun embriyosu transferi oldum .bugun 7.gunum idrar testi yaptim.sizce birseyler var mi.
Eki Görüntüle 2594207
Ben 7. Günde idrarda pozitifi görmüştüm akşamında pembemsi kanamam olmuştu..Ammmiiinn ammmiiiiinnnnn . Sen ne durumdasin yarin ogreniceksin
Yarın kan vericem değerin artışına bakıcazAmmmiiinn ammmiiiiinnnnn . Sen ne durumdasin yarin ogreniceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?