- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Esrapembeli
-
Rabbim bekleyislerimizin sonunu hayra ulastirsin insallahBen 7. Günde idrarda pozitifi görmüştüm akşamında pembemsi kanamam olmuştu..
Sabah doktora gittim , acil doğuma girmiş öğlen 13:00 gibi muayeneye girdim. Karından baktı bir yorum yapmadı, kan ver bir hcg ne bakalım sonrasında takibine bakalım dedi.ilaçlarımı Tüp bebek merkezinde arayıp dozlarını arttırdılar. 8. Günkü hcg sonucum 420 sevindim rahatladım bir an ama sonra önceki denemelerim aklıma geldi çok sevinemedim. Korkuyorum bunu da kaybetmekten. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum illa olsun demiyorum. Ama çok istiyorum bebeğimi kucağıma almayı.
Allah hepimizin kalbine göre versin, çok aratmasın , ağlatmasın, kucakları boş bırakmasın ve hayırlısını nasibetsin ...Aminnn ...♥
Insalllah artar degerin benim de pozitif olur insallahYarın kan vericem değerin artışına bakıcazinşallah sağlıkla büyür hepimizin ki Amin ♥
Amin ...Insalllah artar degerin benim de pozitif olur insallah
Dondurulmus muydu yoksa taze miydi embriyon ?Amin ...♥
Dondurulmuş 2 adet blast . 5AA - 4AADondurulmus muydu yoksa taze miydi embriyon ?
Hayirlisi olsun insalllaahhh tutunur annesine insallahDondurulmuş 2 adet blast . 5AA - 4AA
Bunların çok farkettiğini düşünmüyorum, Allah ol deyince hepsi oluyor . Ben buna inanıyorum. Çok duydum düşük kalite embrioyla bebeğini kucağına alanı. Benim önceki 4 tane de iyi kalite idi bak hepsi düştü gitti. Hayırlısı Olsun
Dondurulmuş dondurulmamış aynı diye biliyorum. Bence tutunmayla ilgisi olabilir kimi geç tutunuyor sanırımHayirlisi olsun insalllaahhh tutunur annesine insallahdondurulmuslarda beta daha mi yuksek cikiyor ya genelde herkesin dondurulmus idrar testleri ile kan degerleri daha cabuk cikiyor. Benim taze transferdi 2 tane ama idrarda inatla cikmiyor
Rabbimm pozitf gormeyi nasip etsjn yarınaDondurulmuş dondurulmamış aynı diye biliyorum. Bence tutunmayla ilgisi olabilir kimi geç tutunuyor sanırım♥
Carsamba test gunum cnm,degisir sonuc diye cok korkuyorum.Canım çok sevindim bebişin seninle gibi duruyor.❤era yaptırdığımızda konuşmuştuk Era sonrası pozitif alanlar umut oluyor bana da
Kuzum öyle oluyor ki zafen o yüzden sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor gün için de su içtiğimizden idrar konsantre olmadığından öyle oluyormuşCarsamba test gunum cnm,degisir sonuc diye cok korkuyorum.
Sabah koyu cikiyor ama gun icinde yapinca cok silik anlamadim.
Insallah oyledir cnm ,cok moralim bozulduKuzum öyle oluyor ki zafen o yüzden sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor gün için de su içtiğimizden idrar konsantre olmadığından öyle oluyormuş
Çok teşekkür ederimTransferiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasib olsun bebişlerinizi
Benim eşimde azosipermi vardı. O sebepten tüp bebek maceramız başladı.
Allah isteyen her kadının kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun ... Amin...
Yaptın mı kuzum? Şu era bana da sebep olsun lütfenInsallah oyledir cnm ,cok moralim bozuldusabah bi olsun hemen yenisini yapacagim .
Bu arada eraya gore transfer yapildi ,3.gun ebriyosu oldugu icin 88 saat sonra transfer oldu
Hadi hayirlisi olsun insalllajjjjj
Cok korkuyorum insallah gercektirHadi hayirlisi olsun insalllajjjjj
Ben de kan verdim simdi insallllaaaahhhhh pozitif sonuc alirizCok korkuyorum insallah gercektir
Insallah cnmBen de kan verdim simdi insallllaaaahhhhh pozitif sonuc aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?