ne detoksu yaptınPazartesi bildirimi:60.9
Cuma:61.9
Detoksunu seveyin cok mutluyum@DeryaOnDiet haftaya eksi 1 kilo baslamak inanılmaz bir hafiflik
sen demekki iyi bir eksi getireceksin cumaya geçen öyle olmuştu ya canım o yüzden sıkma canını sen verirsinSagol canim aslinda kacamagim da olmadi ama bugun arti ciktim bakalim cumaya ne olcak.
süpersin tebriklerGiden -1 kilo
tebrikler canımGunaydin kizlar
Cuma 74.4
Bugun 74
Fark -400
Hafta sonu cok dikkat ettim yemezsek oluyor
moral bozmak yok bugünden itibaren diyete sıkı bir şekilde devam edersen yaparsınSupersiniz kizlar hemen hemen hepiniz eksi gormussunuz ben malesef +300 um cuma bol miktarda aldigim karbon ve yedigum asureden sanirim,bir de regl olmam lazim bugun yarin onunda etkisi olabilir ama hic sorun degil cumaya guzel bir eksi ile gelmek icin elimden geleni yapicam cunku listeye girmem laizm:)
kaptan artik tartil yüzleş biz de meraktayızKorkak kaptan tartılmıyor ne yapsanız ki bana
Ay harikasın bebeğim Tebrikler cumaya muhteşem sonuc olacak belki de birincilikPazartesi bildirimi:60.9
Detoksunu seveyin cok mutluyum@DeryaOnDiet haftaya eksi 1 kilo baslamak inanılmaz bir hafiflik
Ayranne detoksu yaptın
Ay agzindan bal damliyor yine hadi insallahAy harikasın bebeğim Tebrikler cumaya muhteşem sonuc olacak belki de birincilik
Temem temem tartılacam cumaya
Bugun ıkıncı detoks günüm
Dün lapa bugun pattis gunu
SuperrGiden -1 kilo
Tebrikler canimGunaydin kizlar
Cuma 74.4
Bugun 74
Fark -400
Hafta sonu cok dikkat ettim yemezsek oluyor
Yogun gunler gecirmissin canim. Sen spora devam et benim de bazen eksi geliyor bazrn arti veya sabit. Spordan galiba kas artisi oluyor. Ama ilerde bu kaslar sayesinde cok daha kolay kilo vereceksin ve daha fit olacaksin. Bu kiloda 40 beden kotum hafif bol geliyor dusun yani demekki incelme var. Dun spor icin kiyafet aldim eskileri hafif bollasti. Bedenleri mselam kızlar merhaba.. hiiç gelemedim buralara.. haftasonu baya yoğundum.. cumartesi cuma-cumartesi misafir ağırladım.. pazar günü erişte kestik, normal sos ve acı sos yaptık derken akşam her yanım ağrıya ağrıya uyudum.. sabah da işler yoğundu ona koştum biraz bu saat oldu..
ya spordan mıdır bilmem kilo veremiyorum ya.. regl oldum bu sabah ondan mı bilmiyorum.. ama dukan birasını da içiyorum.. kısmet bakalım.. 3 günlük patates diyeti var. 1. gruptan bir arkadaşım yaptı. ben de yapayım bari de, 1 kilo oynarsa kar kardır cumaya kadar.. takıldım kaldım bu kilolara..
bu arada cuma öğlen spor yaptım, cumartesi yapamadım ama pazar sabah 9da kalkıp yaptım, bu sabah 6 da kalkıp yarım saatte olsa yaptım..
yediklerime girmek istemiyorum ama.. :) çok diyetteymiş gibi yiyemedim.. bu kadar misafir ağırlayıp önümde yemekler uçuşunca böyle oldu..
Cumaya kadar dikkat edip verelim canim. Ben de artiydim bugunSupersiniz kizlar hemen hemen hepiniz eksi gormussunuz ben malesef +300 um cuma bol miktarda aldigim karbon ve yedigum asureden sanirim,bir de regl olmam lazim bugun yarin onunda etkisi olabilir ama hic sorun degil cumaya guzel bir eksi ile gelmek icin elimden geleni yapicam cunku listeye girmem laizm:)
Cozum kolay. Cumaya kaptan kilosunu soylemeden biz de yazmayizKorkak kaptan tartılmıyor ne yapsanız ki bana
Amanin eksi bir miiii. Off ya ne yapsam ne yapsam isim cook zor.Pazartesi bildirimi:60.9
Ins canim cumaya kadar cok sIkI tutcam. Eksi 300 olsun yeter ya yeterki eksi olsun.sen demekki iyi bir eksi getireceksin cumaya geçen öyle olmuştu ya canım o yüzden sıkma canını sen verirsin
Beni yenecegi kesinlesti de kac kilo farkla yenecek bakalimAy harikasın bebeğim Tebrikler cumaya muhteşem sonuc olacak belki de birincilik
Tebrikler canim
Yogun gunler gecirmissin canim. Sen spora devam et benim de bazen eksi geliyor bazrn arti veya sabit. Spordan galiba kas artisi oluyor. Ama ilerde bu kaslar sayesinde cok daha kolay kilo vereceksin ve daha fit olacaksin. Bu kiloda 40 beden kotum hafif bol geliyor dusun yani demekki incelme var. Dun spor icin kiyafet aldim eskileri hafif bollasti. Bedenleri m
Cadıya bak senCozum kolay. Cumaya kaptan kilosunu soylemeden biz de yazmayiz
Gerci sen cumaya kadar erirsin canim bu detokslarla masallah.
Amanin eksi bir miiii. Off ya ne yapsam ne yapsam isim cook zor.
Ins canim cumaya kadar cok sIkI tutcam. Eksi 300 olsun yeter ya yeterki eksi olsun.
Beni yenecegi kesinlesti de kac kilo farkla yenecek bakalim
Aynıyız be kuzum gün yetmıyor banadaselam kızlar merhaba.. hiiç gelemedim buralara.. haftasonu baya yoğundum.. cumartesi cuma-cumartesi misafir ağırladım.. pazar günü erişte kestik, normal sos ve acı sos yaptık derken akşam her yanım ağrıya ağrıya uyudum.. sabah da işler yoğundu ona koştum biraz bu saat oldu..
ya spordan mıdır bilmem kilo veremiyorum ya.. regl oldum bu sabah ondan mı bilmiyorum.. ama dukan birasını da içiyorum.. kısmet bakalım.. 3 günlük patates diyeti var. 1. gruptan bir arkadaşım yaptı. ben de yapayım bari de, 1 kilo oynarsa kar kardır cumaya kadar.. takıldım kaldım bu kilolara..
bu arada cuma öğlen spor yaptım, cumartesi yapamadım ama pazar sabah 9da kalkıp yaptım, bu sabah 6 da kalkıp yarım saatte olsa yaptım..
yediklerime girmek istemiyorum ama.. :) çok diyetteymiş gibi yiyemedim.. bu kadar misafir ağırlayıp önümde yemekler uçuşunca böyle oldu..
Aynıyız be kuzum gün yetmıyor banada
Bır hafta oldu hala düzene gıremedım ben
Artıdan ıyı gıbı gelıyor yerınde saymak be tatlımben umudumu kaybediyorum.. bildiğin yerimde sayıyorum gibi oluyor..
Hilal super ya sonunda 70ler ve iki günde bir kilo tebrikler canim :))
Maşallah kız sana da bakalım haftaya 1 kilo eksik ile başladık umarım devamı gelirPazartesi bildirimi:60.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?