Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

süpersin tebrikler
Gunaydin kizlar
Cuma 74.4
Bugun 74
Fark -400
Hafta sonu cok dikkat ettim yemezsek oluyor
tebrikler canım

moral bozmak yok bugünden itibaren diyete sıkı bir şekilde devam edersen yaparsın

selam kızlar merhaba.. hiiç gelemedim buralara.. haftasonu baya yoğundum.. cumartesi cuma-cumartesi misafir ağırladım.. pazar günü erişte kestik, normal sos ve acı sos yaptık derken akşam her yanım ağrıya ağrıya uyudum.. sabah da işler yoğundu ona koştum biraz bu saat oldu..

ya spordan mıdır bilmem kilo veremiyorum ya.. regl oldum bu sabah ondan mı bilmiyorum.. ama dukan birasını da içiyorum.. kısmet bakalım.. 3 günlük patates diyeti var. 1. gruptan bir arkadaşım yaptı. ben de yapayım bari de, 1 kilo oynarsa kar kardır cumaya kadar.. takıldım kaldım bu kilolara..

bu arada cuma öğlen spor yaptım, cumartesi yapamadım ama pazar sabah 9da kalkıp yaptım, bu sabah 6 da kalkıp yarım saatte olsa yaptım..
yediklerime girmek istemiyorum ama.. :) çok diyetteymiş gibi yiyemedim.. bu kadar misafir ağırlayıp önümde yemekler uçuşunca böyle oldu..

Gunaydin kizlar
Cuma 74.4
Bugun 74
Fark -400
Hafta sonu cok dikkat ettim yemezsek oluyor
Tebrikler canim
Yogun gunler gecirmissin canim. Sen spora devam et benim de bazen eksi geliyor bazrn arti veya sabit. Spordan galiba kas artisi oluyor. Ama ilerde bu kaslar sayesinde cok daha kolay kilo vereceksin ve daha fit olacaksin. Bu kiloda 40 beden kotum hafif bol geliyor dusun yani demekki incelme var. Dun spor icin kiyafet aldim eskileri hafif bollasti. Bedenleri m

Cumaya kadar dikkat edip verelim canim. Ben de artiydim bugun

Korkak kaptan tartılmıyor ne yapsanız ki bana
Cozum kolay. Cumaya kaptan kilosunu soylemeden biz de yazmayiz
Gerci sen cumaya kadar erirsin canim bu detokslarla masallah.
Pazartesi bildirimi:60.9
Cuma:61.9
Detoksunu seveyin cok mutluyum @DeryaOnDiet haftaya eksi 1 kilo baslamak inanılmaz bir hafiflik
Amanin eksi bir miiii. Off ya ne yapsam ne yapsam isim cook zor.
sen demekki iyi bir eksi getireceksin cumaya geçen öyle olmuştu ya canım o yüzden sıkma canını sen verirsin
Ins canim cumaya kadar cok sIkI tutcam. Eksi 300 olsun yeter ya yeterki eksi olsun.
Ay harikasın bebeğim Tebrikler cumaya muhteşem sonuc olacak belki de birincilik
Beni yenecegi kesinlesti de kac kilo farkla yenecek bakalim

ben de dün hep aldığım yerden kendime kot aldım kot bedeni 42'den 41e düştü. 40ı hala zorluyorum.. likralı fln olması lazım..

ben de spor için tayt aldım denemeden xl aldım bol geldi :) senin boy kaçtı? bana göre senin zaten medium giymen lazım..

Cadıya bak sen
Kız ben senın pastayı boregı ıdare ettıydım oldumu şimdi be ya

Aynıyız be kuzum gün yetmıyor banada
Bır hafta oldu hala düzene gıremedım ben

listemi yazayım erkenden
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
yarım kk peynir
5 zeytin
1 yumurta tavada az yağlı
domates ve biber

Ara 10.00
1 elma

Öğlen 12.15
3-4 kaşık kadar tavuk sote
1.5 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara 15.00
1 eti form kraker küçük kıtır olanlardan

Akşam 17.15
4-5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1.5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt ve yağsız salata
Su saymadım ama en az 1.5 litre spor birazdan eliptik yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…