Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim boyum kisa canim 165.
Cadıya bak sen
Kız ben senın pastayı boregı ıdare ettıydım oldumu şimdi be ya
sen cumaya erirsin zaten kaptanim

Afiyet olsun canim.
Bakalim bu hafta 2-1 yapabilecek miyim durumu
Oyle gorunuyor da son care elimden geleni yapiyorum
Sabah 12
Biraz menemen
Biraz buğulama
Domates salata
2 dil kadar ekmek

Aksam 16.30
1 kepçe çorba 1
1 kepçe nohut
1 yk pilav
4 tane sarma yarmali

Salata

Şu 1.5 lt
Spor 30 dakika eliptik
Aksama bir yogurt yeseydin canim. Yedigin cok degil kesinlikle ama protein yok. Sporun da iyi masallah. Eksiyle basadin cumaya cok iyi bir eksi seni bekliyor canim ne guzel.
Kız. Bir çoğunuzunun 5 kilo falan hedefi kaldı ah benim hedefe daha 11 kilo.var yani rahat 3 ay diyelim
Cok guzel gidiyorsun canim yakindir senin de hedegi gormen.

menü de spor da çok iyi maşallah ne güzel hic bozmadan ilerliyorsun

Menum ayran corbasi yine detoks bugun bitti yarin normal yicem.
Spor: 6000 adim
40 dk leslie
15 dk bolgesel calisma
Su: 2 litre daha icerim ama
Oh ya sukur bityi su detoks eksi 1 kilo yaa dile kolay. Cumaya kadar ac kalsam anca yani
Insallah omur boyu da koruruz korursun canim.

Menumu de yazayim
3 dl.ekmek
2 dl.peynir
1 yumurta
Domates salatalik
Ara
1/2 muz 1 kucuk paket sut (disardaydik kizimla manavdan bir muz alip paylasmak zorunda kaldik)
Ogle (bu da disarda)
Izgara kofte
Salata
Ara
1/2 etiform
1 bard.ayran
Aksam
Bol salata
Cacik
1 dl. Ekmek
Ara
Sutlu kahve
Su 3 lt.
Spor 20 dk. Yuruyus

Bu gun saatlerim de dahil cok duzensiz oldu bu gun.
Yarindan itibaren de diyetim tedavi degisikligim yuzunden yine degisiyor arkadaslar.

Canim benim gorunuse gore omur boyu dikkat etmemiz lazim degilse siskoluga geri donus bizi bekliyor. 1 gun kacirinca ertesi gun arti cikan biri olarak omur boyu diyet yapmam gerektigi fikrine ben kendimi iyice alistiriyorum .

Disarda bile ne guzel dikkatbediyorsunuz anne kiz masallah canim.

Alsam yemegı sırf kh farkındaysan
Evet abla oluyor böyle 1 kaç haftadır ayakta 1 yada en fazla 2 geçen haftaların bir çoğu salata falan gecistirdim o yüzden çok takılmadım ablacim
ben yanlış hatırlamışım o zaman canım kusura bakma ama ev hanımlığı da bir meslek bence epey de zor
:) zor tabii sizin mesai bitiyor ama bizim ful devam

Canim benim gorunuse gore omur boyu dikkat etmemiz lazim degilse siskoluga geri donus bizi bekliyor. 1 gun kacirinca ertesi gun arti cikan biri olarak omur boyu diyet yapmam gerektigi fikrine ben kendimi iyice alistiriyorum .
derya diyet değilde dikkatle geçecek sanırım ama hamile de kalsam böyle olmak istemiyorum 98 nedir ya inşallah 10 12 kilo dan fazla almam da onlar da gider hemen tek korkum glifor ilacını bırakınca hayatım da ne değişecek bir süre metobolizmam kafayı yerde toparlariz herhalde 1 2 haftaya ben de sanırım artık çıkarım bir gün 4 5 ay evvel ki gibi yesem hemen alırım çünkü harbiden ilk menulerimi bir görsen baya yiyormuşum yani

Guzel dusunmussun ay sonuna ben de bi kere daha yaparim belki
Cok da panik yapma ya
Oh ya sukur bityi su detoks eksi 1 kilo yaa dile kolay. Cumaya kadar ac kalsam anca yani

Insallah omur boyu da koruruz korursun canim.
Bitti bitti yarina chiami yaptim koydum dolaba okuldan ac geliyorum genelde ona buna saldirmiyim dolapta hazir bulunsun gec uyanirsam kahvalti niyetine de yerim hayat kurtarici ya

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: peynirli omlet. Domates.
Ara: 1 fincan sutlu kahve 5 badem
Ara: 1 fincan sutlu kahve 5 findik
Oglen: balik. Salata.
Aksam: balik salata.

Su: 2 lt
Spor: 30 dk yuruyus
Anam bu nasıl menü hic meyve yok şaşkınim :))

Menumu de yazayim hemen,

Sabah 11.00 dort kasik tuzsuz cokelek(icine roka ve 4 ceviz),2 az tereyaginda yum,10 yesil zeytin,1 dilim tb ekmegi ve yesil cay.

Aksam:19.00 bir tabak pancar yemegi,bir kase yogurt,bir dilim tb ekmegi,yarim kase tarhana corbasi.

40 dk yuruyus ve 2 litre su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…