- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aynı benGunaydin kizlar,cok soguk yataga yapisip kaldim hic cikasim yok:)
Haklisin canim. Ben de aynisini dusunuyorum.Bence iyi gelecek sana.
Sagol canim yoldayim 5 dk iste olurum.Afiyet olsun derya cim. Yarin isbasi yapacaksin ya kolay gelsin canim.
Dedigin gibi arkadas istiyordur canim. Ooh ellerine saglik.Kız. Benim kızın mide normal insan gibi herşeyi yiyor da ayrım yapmadan ama bu ara bir iştah düşüklüğü oldu bugün farkettim de kalabalık istiyor sanırım babası ile çok güzel kahvaltı ve akşam yemeği yedik evde ses şamata olunca gayet güzel yedi yalnız gitmiyor demekki büyüdü artık kocaman kız oldu arkadaş oldu banaaşure de evet seviyorum e bide az şekerli bol meyveli olunca daha bir güzel geldi
Sagol canim aslinda kacamagim da olmadi ama bugun arti ciktim bakalim cumaya ne olcak.afiyet olsun canım menü güzel
Tebrikler canimgünaydın pazartesi günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
cuma 72.00
bugün 71.6
fark eksi 400 gram
Gunaydin Berilcim.Günaydın kızlar
Ekımın ılk haftasındayız güzel bır ay
Mutlu bır hafta bızım olsun
Cik canim ac bi muzik hem dans et hem hazirla kahvaltiyiGunaydin kizlar,cok soguk yataga yapisip kaldim hic cikasim yok:)
Hilal super ya sonunda 70ler ve iki günde bir kilo tebrikler canim :))Giden -1 kilo
günaydın pazartesi günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
cuma 72.00
bugün 71.6
fark eksi 400 gram
cuma 56.4
bugün 56.1
fark -300 gr
aslında pazar sabaha 55.4 ile uyandım ama ben dün salak gibi beslendiğim için yediklerimi hiç yazmayım yani o derece kötü bir beslenme sabah 56.1 ile kalktık. sözde kasıma 52 kilo ile girecektim ama 53 ile girsem dua edecem. çok fazla kaçamak yaptım bu hafta kendimi sarsmam lazım.
Giden -1 kilo
Gunaydin kizlar
Cuma 74.4
Bugun 74
Fark -400
Hafta sonu cok dikkat ettim yemezsek oluyor
tartıl kaptanım sonuna düşünen kahraman olamazKorkak kaptan tartılmıyor ne yapsanız ki bana
yapalım bence motivasyon için iyi bir fikir.Şaka maka yılı bıtırıyoz kımler yılbaşına fıt gırecek bakalım
Yılbaşı hedefı yapalımmı yada ben yokken yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?