Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: haslanmis yumurta. Domates. Taze nane. 1 dilim beyaz peynir
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 5 findik. 5 badem. 1 ceviz.
Ara: 1 avuc ahududu.
Oglen: az yagda balik. Salata. 2 dilim ekmek
Ara: 5 badem. 1 ceviz. 1 avuc kuru dut
Aksam: etli lahana. Salata. 1 dilim ekmek
Ara: 3 grissini

Su: 2 litreden biraz fazla
Spor: 1 saat dusuk tempoda yuruyus

afiyet olsun canım menun misss. Yarın basliyormusun işe.

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun zeynep cim

Afiyet olsun derya cim. Yarin isbasi yapacaksin ya kolay gelsin canim.

Afiyet olsun canim. Bir ben deneyemedim gitti su ayran detoksunu. Ins bir hafta sonu denerim iste zor olur.

Kolay gelsin canim. Afiyet olsun asureyi sabah yemen cok iyi olmus. Onu yedin diye ekmek de yememissin gayet iyi fikir
Kız. Benim kızın mide normal insan gibi herşeyi yiyor da ayrım yapmadan ama bu ara bir iştah düşüklüğü oldu bugün farkettim de kalabalık istiyor sanırım babası ile çok güzel kahvaltı ve akşam yemeği yedik evde ses şamata olunca gayet güzel yedi yalnız gitmiyor demekki büyüdü artık kocaman kız oldu arkadaş oldu bana aşure de evet seviyorum e bide az şekerli bol meyveli olunca daha bir güzel geldi

afiyet olsun canım menü güzel

cuma 56.4
bugün 56.1
fark -300 gr
aslında pazar sabaha 55.4 ile uyandım ama ben dün salak gibi beslendiğim için yediklerimi hiç yazmayım yani o derece kötü bir beslenme sabah 56.1 ile kalktık. sözde kasıma 52 kilo ile girecektim ama 53 ile girsem dua edecem. çok fazla kaçamak yaptım bu hafta kendimi sarsmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…