Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım.

Sabah 12
Biraz menemen
Biraz buğulama
Domates salata
2 dil kadar ekmek

Aksam 16.30
1 kepçe çorba 1
1 kepçe nohut
1 yk pilav
4 tane sarma yarmali

Salata

Şu 1.5 lt
Spor 30 dakika eliptik
afiyet olsun ne sabah buguladin Hilal? Akşam olay kopmuş gülüm o ne kadar kh öyle.

Kız. Bir çoğunuzunun 5 kilo falan hedefi kaldı ah benim hedefe daha 11 kilo.var yani rahat 3 ay diyelim
bi 10 da benden rahat ol.

Menum ayran corbasi yine detoks bugun bitti yarin normal yicem.
Spor: 6000 adim
40 dk leslie
15 dk bolgesel calisma
Su: 2 litre daha icerim ama
afiyet olsun bol eksi olsun canımcım.

dikkat ediceksin demekki az yediğin de de doyuyormussun. Şişko olmak yok yasak.

sporumu da yaptım geldim kızlar hic ilerlememiş sayfalar bugünlerde durgunluk mu var bana mi öyle geldi
biraz durgun sanki.

afiyet olsun canım. Gayet güzel hersey.

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: peynirli omlet. Domates.
Ara: 1 fincan sutlu kahve 5 badem
Ara: 1 fincan sutlu kahve 5 findik
Oglen: balik. Salata.
Aksam: balik salata.

Su: 2 lt
Spor: 30 dk yuruyus
afiyet olsun ne hafif birgün olmuş çok güzel. Nasıl geçti ilk gün. Zayıflamış sin dediler mi?

ablacim afiyet şifa olsun yediklerin. Tedavi başlıyor demek inşallah çok çok iyi olursun yeni menunu ve nasıl zayıfladigini hep beraber görecez inşallah.

Kizlar kusura bakmayin pek aktif olamiyorum,net paketim bitti netim cok yavasladi ondan iki saatte zor aciyorum,Turk telekomdan da aradilar carsamba sorunumu cozmeye calisacaklarmis sozde, ama su ttnete guvenim hic kalmadi
inşallah sıkıntı giderilir canım ya.

Afiyet olsun menunde sporunda güzel.

Oyle tabi canim aldik bu kilolari da bosuna degil yedigimizden pis bogazimizdan aldik.
Hamilelikte de dikkat edersin canim. Dedigin gibi 10kg civari alirsin. Dogumda gitse 4 5 kg kalir sana 5 kilocuk

Dediler canimm aaa hic cocuk dogurmus gibi degilsin dediler. Cok hosuma gitti. Daha bir guzel olmussun filan guzel iltifatlar aldim. Ondan hethalde dikkat ettim bugun baya. Sanki iste az yemek daha kolay gibi. Cunku ne alirsam onu yiyorum evdeki gibi dolu buzdolap yok

Bugun cok dikkat ettim sabah artiyi gorunce dank etti dun biraz fazla ekmek yedim

günaydın kızlar, iyi sabahlar diliyorum..

ben de dün regl oldum, klasik baş ağrısı, halsizlik haftasonunun da yorgunluğu eklendi. sanırım saat 7 idi uyuduğumda.. gece 22:30 gibi bir kalktım, 1 saat oturdum, sonra yine yattım, sabah kalktım.. anca dinlenebildim galiba..

bugün akşam spora gidebilmem için kendimi toparlamam lazım..

öptüm sizi.. miss gibi bir gün olsun.. pek hafif geçsin gününüz..

Gunaydin sevilcim. Gecmis olsun canim.

herkese günaydın sabah dom dom kurşunu gibi uyandım yediklerimi hiç yazmıyım kötü besleniyorum tatlı atakları başladı bugün cezalıyım yemek konusunda hafta sonu ne güzel 55.4 olmuştum yüzüme tüküresim varşok diyet detoks felan yapayım dedim sonra dedim annem bozma metabolizmayı sonra farklı ataklar oluşuyor bende. sabah güzel bir kahvaltı ile başladım inşallah bozmam ya. yeni yıla 52 kilo ile girmem lazım.

Cok sevindim derya cim. Insanin gururu oksaniyor cevreden boyle guzel yorumlar duyunca. Dun yorucu ve biraz tatsiz bir gun du. Soramadim canim isin nasil gecti diye.

Sok diyet isine girme canim. Verecegin kilo cok fazla degil uzme bedeni saglikli diyetlerle gitmeye calis.

Kacamak yaptim diye pes etme canım oluyor arada tatlı krizlerimiz.
Diyet demek benim icin kacamaksiz hep saglikli beslenmekti onun icin hep kilo aldim dikkat etmedim. Ama simdi cok iyiyim kacamakda yapiyorum sonrasinda daha cok dikkatli yiyorum herşeye ragmen devam etmeyi ogrendim. Verecegin kiloda cok az canim bizim yolumuz çok uzun :)

haklısın canım vereceğim kilo az ama ben özensizim. dişimi sıksam çok kolay vereceğim ve ama çevrede çok anlayışsız aman verirsin aman ne diyeti çok baskı yapıyorlar sanki vermemi istemiyorlar gibi sürekli yediriyorlar artık kimseyle görüşmeyeceğim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…