Zor olur tabi canim 30 saat.iyiyim şampiyon sende ne var ne yok? Sporu arttırmıştın devam di mi hala? Kac gün kaldi işe başlamana?
Bu arada benim de okuldaki derslerimi arttirdilar. 30.saat oldu yoruluyorummm
Ne guzel yazmisdin canim.ben ilk diyete başladığım dönemde yani geçen sene kasımda :) 2 ay kimseyle görüşmedim.. kendime kapandım, düzenimi oturttum.. biraz kilo verdim özgüvenim yerine gelmeye başladı, sonra yavaş yavaş sosyal aktivitelere başladım. ancak üzülerek söylüyorum ki, bu sosyal görüşmeler beni ya artıya götürüyor ya yerimde saydırıyor.. biraz fazla hareketli olan hayatımı nerdeyse yarıya indirdim.. çünkü bu anlayış beynime tam yerleşmeden mevcut düzende götürmem çok zor..
senin vereceğin kilo azsa, bu sürede kendi içine dön biraz.. puzzle al yapabiliyorsan, onu bitirene kadar biraz akşamları oyalan.. seni motive edecek sağlık kitapları oku mesela.. onlar da motivasyonunu arttırıyor.. aynada kendini incele, hayal et.. ve lütfen düşünerek at ağzına her yiyeceği.. ben mesela sağ elimin işaret parmağına yavaşlamakla ilgili bir dövme yaptırmak istiyorum minimal.. elimi ağzıma her götürdüğümde bana yavaşlamam gerektiğini hatırlatsın diye..
ve sakın morali bozma.. bizi en çok etkileyen onlar.. sen sağlıklı beslenmeye odaklan.. bırak ben de yiyorum.. sonra devam ediyorum.. bunlar bizim taşlı yollarımız.. herşey mükemmel şekilde ilerlemiyor ki hayatta bu da mükemmel ilerlesin.. zaten o kadar kolay olsaydı bu iş, bence biz de böyle şişman olmazdık.. kendimizle gurur duymalıyız.. bir kilo bile başarı bence..
sigara içen insanlara sigarayı bırak de bakalım bizim kilo vermemiz kadar kolay bırakabiliyorlar mı.. onların ki daha da zor..
Gaz kotu olur tabi canim. Ins kisa surede gecer. Ben de fazla taze sebze de gaz yapiyor. Istersen kahve cay icme birkac gun haslama ye sadeceBende bir haftadır Afedersiniz ama öyle bir gaz varki nerden geliyor anlamadım. Hayatımda ilk defa geçen hafta hunnap yedim acayip çalıştı bağırsaklarım omu yaptı acaba yaçok kötü bi durum.
Gunaydin kapitanimGünaydın hatunlar
Sen bir duzenini othrt verirsin canim.haftada 2 veriyordun ne guzel. Yine verirsin spora da basla.Kuzular dün mwnyak gıbı iş yaptım şükür yerlestım sonunda
Düzenıme döndüm
Bahanem kalmadı tartılmaya deyıp tartıyla yuzlestık
Yüzlesme mı bılemdım ama 86 lardayım
Şişim gazım var neyım dıye teselli edıyom kendımı
Daha bır komıgı ıkı günlük detoks bıle bende işe yaramadı
Cemkırmelerınızı
Terlık oklava beklenır garı ne desenız yerı
Canim sakin bozmamoralini. Sen ustesinden gelirsin. Biliyorsun herseyde moral cok onemli. Insallah kisa surede sagligina kabusup iyi haberlerini paylasavaksin bizimle.Ben iyi sayilirim derya cim. Ama sonucum cikti ve pek ic acici degil. Tedaviyle ve moralle ustesinden gelirim insallah.
Aslinda cok da az yemedim sadece kh almamaya calisiyorum. Ya da en az duzeyde. Kh bana hemen kilo yapiyor ya. Anam nasil bir vucutmus yeden geliyor yemesen geliyor offf.kız deli olma hergün tartılma.. psikolojin bozulur bak.. sonra zaten gitmiyor deyip yemeye başlarsın.. belki az yediğinden ödem yapıyordur vücut..
Tamam canim soz cumaya kadar tartilmak yok.Bence her gun tartilma canim odem uyku durumu kaslarin sisligi etkiliyor sonucu. Gereksiz uzuluyorsun. Hem biliyor musun insan tartilirken heyacanlanip kortizol uretebiliryormus ve bu da kilo verimine engel olabiliyormus. Diyetisyenim kizima ve bana hafta da bir den fazla tartilmayi yasakladi.
çok teşekkür ederim öncelikle uzun uzadıya paylaşım yaptığın için canım, önümüz kış havlar soğuk otogaza zam :) dışarı çıkmayı düşünmüyorum artıkben ilk diyete başladığım dönemde yani geçen sene kasımda :) 2 ay kimseyle görüşmedim.. kendime kapandım, düzenimi oturttum.. biraz kilo verdim özgüvenim yerine gelmeye başladı, sonra yavaş yavaş sosyal aktivitelere başladım. ancak üzülerek söylüyorum ki, bu sosyal görüşmeler beni ya artıya götürüyor ya yerimde saydırıyor.. biraz fazla hareketli olan hayatımı nerdeyse yarıya indirdim.. çünkü bu anlayış beynime tam yerleşmeden mevcut düzende götürmem çok zor..
senin vereceğin kilo azsa, bu sürede kendi içine dön biraz.. puzzle al yapabiliyorsan, onu bitirene kadar biraz akşamları oyalan.. seni motive edecek sağlık kitapları oku mesela.. onlar da motivasyonunu arttırıyor.. aynada kendini incele, hayal et.. ve lütfen düşünerek at ağzına her yiyeceği.. ben mesela sağ elimin işaret parmağına yavaşlamakla ilgili bir dövme yaptırmak istiyorum minimal.. elimi ağzıma her götürdüğümde bana yavaşlamam gerektiğini hatırlatsın diye..
ve sakın morali bozma.. bizi en çok etkileyen onlar.. sen sağlıklı beslenmeye odaklan.. bırak ben de yiyorum.. sonra devam ediyorum.. bunlar bizim taşlı yollarımız.. herşey mükemmel şekilde ilerlemiyor ki hayatta bu da mükemmel ilerlesin.. zaten o kadar kolay olsaydı bu iş, bence biz de böyle şişman olmazdık.. kendimizle gurur duymalıyız.. bir kilo bile başarı bence..
sigara içen insanlara sigarayı bırak de bakalım bizim kilo vermemiz kadar kolay bırakabiliyorlar mı.. onların ki daha da zor..
Aynı ben canım ..ekmek ve türevleri yani karbonhidrat hemen kilo yapıyor ama tamamen kesmekte istemiyorum enerjisiz kalıyorum sanki ..mümkün olduğunca sabah ve öğlen tüketmeye çalışıyorum bendeCanim sakin bozmamoralini. Sen ustesinden gelirsin. Biliyorsun herseyde moral cok onemli. Insallah kisa surede sagligina kabusup iyi haberlerini paylasavaksin bizimle.
Aslinda cok da az yemedim sadece kh almamaya calisiyorum. Ya da en az duzeyde. Kh bana hemen kilo yapiyor ya. Anam nasil bir vucutmus yeden geliyor yemesen geliyor offf.
Evet bencede ..bizim toplumumuzda ikram çok önemlidir ..herkes yedirmeye çalışır ..çok teşekkür ederim öncelikle uzun uzadıya paylaşım yaptığın için canım, önümüz kış havlar soğuk otogaza zam :) dışarı çıkmayı düşünmüyorum artık
Derya seni nasıl buldular ?uzun bir süreden sonra çalışma hayatı nasıl ?kıyafet sorun oldu mu?kafamda deli sorularAynen canim benim de ruh halim tartiya bagli bu ara hastalik gibi hergun tartiliyorum. Ve anlam veremiyorum. Dunden bugune 1kg fazlayim. Ama neden. Butun gun balik salata ve kahvalti badem filan yedim. Uzgunum biraz.
Sen 100gri verirsin hatta eksiye de dusersin daha cumaya.
Oluyor ama işte çabuk toparlamak lazım sende önlemini almaya başlamışsın zatenDün moralim bozuktu. Baktim 65.5 gösteriyorum coook üzüldüm ama regl şişkinligine verdim. Gerçekten de oyleymis. Bugün 64.9 çıktım. Hala 100 gr arti ama buna şükür. Hem bugün iyi hissediyorum. Ruh halim tartiya bağlı resmen
Cumaya az kaldi eksiye düşmek için elimden geleni yapicam canlar. Deneyecek icecejlerim var. işe yaramasini ümit ediyorum
Haklısın ..makul hedeflerle olacak kolay değil..eğer önlem almazsak 3-5 derken 10-15 olacakKacamak yaptim diye pes etme canım oluyor arada tatlı krizlerimiz.
Diyet demek benim icin kacamaksiz hep saglikli beslenmekti onun icin hep kilo aldim dikkat etmedim. Ama simdi cok iyiyim kacamakda yapiyorum sonrasinda daha cok dikkatli yiyorum herşeye ragmen devam etmeyi ogrendim. Verecegin kiloda cok az canim bizim yolumuz çok uzun :)
Aşure bence ana öğündür ..bakliyatı var ..erken yenilip akşama hafif olmalı ..ama akşam yenirse kesin kilo yapar herhalde ..aşureyi ana öğün olarak mı yiyorsunuz ara öğün mü yoksa yemiyor musunuz
ben yine çok iyi beslenemedim malesef bugünde olmadı gibi aşure yedimEvet bencede ..bizim toplumumuzda ikram çok önemlidir ..herkes yedirmeye çalışır ..insanların düşüncelerini de boşverdim ben ..kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda olmalısın ..ama akşamlar zor geçiyor işte ..dün dayanamadım 1 kurabiye yedim bende ..bugün telafi etmeye çalışacağım biraz yoğunum ama çantama sağlıklı birşeyler koydum ..öğlende marketten yulaf yoğurt meyve üçlüsü var burda hazırlanmış ..açıp karıştırıyorsun..öyle yedim
yok saat 10.30 yedim öğlende 150 gr kadar haşlanmış et yedimAşure bence ana öğündür ..bakliyatı var ..erken yenilip akşama hafif olmalı ..ama akşam yenirse kesin kilo yapar herhalde ..
sen verirsin kaptan sana güveniyoruz kaldığın yerden devam hem bu kiloyu yeni aldın o yüzden daha çabuk giderKuzular dün mwnyak gıbı iş yaptım şükür yerlestım sonunda
Düzenıme döndüm
Bahanem kalmadı tartılmaya deyıp tartıyla yuzlestık
Yüzlesme mı bılemdım ama 86 lardayım
Şişim gazım var neyım dıye teselli edıyom kendımı
Daha bır komıgı ıkı günlük detoks bıle bende işe yaramadı
Cemkırmelerınızı
Terlık oklava beklenır garı ne desenız yerı
aslında o ana öğün olur ama hic yemiyorum çünkü sırf kh ve şekeraşureyi ana öğün olarak mı yiyorsunuz ara öğün mü yoksa yemiyor musunuz
Ben de bu aralar khyi sadece meyveden aliyorum ama bakalim tartiyi nasil etkileyecek. Haftaya artiyla basladim.Aynı ben canım ..ekmek ve türevleri yani karbonhidrat hemen kilo yapıyor ama tamamen kesmekte istemiyorum enerjisiz kalıyorum sanki ..mümkün olduğunca sabah ve öğlen tüketmeye çalışıyorum bende
Hamilelik oncesi de bu kiloya yakindim bugun eski elbisemi giydim biraz buyuk geldi. Dun yeni aldigim elbiseyi giydim ilk is gunundeDerya seni nasıl buldular ?uzun bir süreden sonra çalışma hayatı nasıl ?kıyafet sorun oldu mu?kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?