Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bir haftadır Afedersiniz ama öyle bir gaz varki nerden geliyor anlamadım. Hayatımda ilk defa geçen hafta hunnap yedim acayip çalıştı bağırsaklarım omu yaptı acaba ya çok kötü bi durum.

iyiyim şampiyon sende ne var ne yok? Sporu arttırmıştın devam di mi hala? Kac gün kaldi işe başlamana?
Bu arada benim de okuldaki derslerimi arttirdilar. 30.saat oldu yoruluyorummm
Zor olur tabi canim 30 saat.
Ben de dun basladim ise.
Hic sorma ya anlamiyom kilomla ilgili ne oluyor bir arti bir eksi dikkat de ediyorum off cumaya kadar bakmayayim bari.
Bugun yapamiycam galiba canim spor isten sonra eve giderim. Duruma gore cikarim belki ama zaten gec baslayip gec bitiriyorum isimi.

Ne guzel yazmisdin canim.

Bende bir haftadır Afedersiniz ama öyle bir gaz varki nerden geliyor anlamadım. Hayatımda ilk defa geçen hafta hunnap yedim acayip çalıştı bağırsaklarım omu yaptı acaba ya çok kötü bi durum.
Gaz kotu olur tabi canim. Ins kisa surede gecer. Ben de fazla taze sebze de gaz yapiyor. Istersen kahve cay icme birkac gun haslama ye sadece

Günaydın hatunlar
Gunaydin kapitanim
Sen bir duzenini othrt verirsin canim.haftada 2 veriyordun ne guzel. Yine verirsin spora da basla.

Ben iyi sayilirim derya cim. Ama sonucum cikti ve pek ic acici degil. Tedaviyle ve moralle ustesinden gelirim insallah.
Canim sakin bozmamoralini. Sen ustesinden gelirsin. Biliyorsun herseyde moral cok onemli. Insallah kisa surede sagligina kabusup iyi haberlerini paylasavaksin bizimle.
kız deli olma hergün tartılma.. psikolojin bozulur bak.. sonra zaten gitmiyor deyip yemeye başlarsın.. belki az yediğinden ödem yapıyordur vücut..
Aslinda cok da az yemedim sadece kh almamaya calisiyorum. Ya da en az duzeyde. Kh bana hemen kilo yapiyor ya. Anam nasil bir vucutmus yeden geliyor yemesen geliyor offf.

Tamam canim soz cumaya kadar tartilmak yok.

çok teşekkür ederim öncelikle uzun uzadıya paylaşım yaptığın için canım, önümüz kış havlar soğuk otogaza zam :) dışarı çıkmayı düşünmüyorum artık

Aynı ben canım ..ekmek ve türevleri yani karbonhidrat hemen kilo yapıyor ama tamamen kesmekte istemiyorum enerjisiz kalıyorum sanki ..mümkün olduğunca sabah ve öğlen tüketmeye çalışıyorum bende

çok teşekkür ederim öncelikle uzun uzadıya paylaşım yaptığın için canım, önümüz kış havlar soğuk otogaza zam :) dışarı çıkmayı düşünmüyorum artık
Evet bencede ..bizim toplumumuzda ikram çok önemlidir ..herkes yedirmeye çalışır ..insanların düşüncelerini de boşverdim ben ..kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda olmalısın ..ama akşamlar zor geçiyor işte ..dün dayanamadım 1 kurabiye yedim bende ..bugün telafi etmeye çalışacağım biraz yoğunum ama çantama sağlıklı birşeyler koydum ..öğlende marketten yulaf yoğurt meyve üçlüsü var burda hazırlanmış ..açıp karıştırıyorsun..öyle yedim

Derya seni nasıl buldular ?uzun bir süreden sonra çalışma hayatı nasıl ?kıyafet sorun oldu mu?kafamda deli sorular

Oluyor ama işte çabuk toparlamak lazım sende önlemini almaya başlamışsın zaten

Haklısın ..makul hedeflerle olacak kolay değil..eğer önlem almazsak 3-5 derken 10-15 olacak

ben yine çok iyi beslenemedim malesef bugünde olmadı gibi aşure yedim

sen verirsin kaptan sana güveniyoruz kaldığın yerden devam hem bu kiloyu yeni aldın o yüzden daha çabuk gider

Zen71 ablacım öncelikle kendini hiç üzme biz de yanındayız ve en önemlisi Rabbim yanında sağlığına inşAllah kavuşursun hayırlısıyla. Diyete de gelince kızlar işten bi arkadaşım çok zayıfladı geçekten çok ama sordum şimdi nasıl diyet bitti dedim o da asla bırakmıyorum dedi yediğim fazladan 2 yk pilav dedi 1 gün bırakırsam hemen geri alırım diyo bende anladımki diyet psikolojisinden çıkmam lazım artık az yemeyi öğrenmem lazım sağlıklı şeyleri çok zararlı şeyleri ya hiç yada az yemem lazım artık diyette değilim yani

Aynı ben canım ..ekmek ve türevleri yani karbonhidrat hemen kilo yapıyor ama tamamen kesmekte istemiyorum enerjisiz kalıyorum sanki ..mümkün olduğunca sabah ve öğlen tüketmeye çalışıyorum bende
Ben de bu aralar khyi sadece meyveden aliyorum ama bakalim tartiyi nasil etkileyecek. Haftaya artiyla basladim.
Derya seni nasıl buldular ?uzun bir süreden sonra çalışma hayatı nasıl ?kıyafet sorun oldu mu?kafamda deli sorular
Hamilelik oncesi de bu kiloya yakindim bugun eski elbisemi giydim biraz buyuk geldi. Dun yeni aldigim elbiseyi giydim ilk is gununde herkes hic cocuk dogurmamis gibisin dedi hosuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…