Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim.
Parkinson/ sle pan karisimi sistemik rahatsizlik / simdi de vucudum bobregimi nakilmis gibi red ediyor canim.

Selam kizlar menumu yazayim

Sabah:11.00 uc kasik cokelek(icine roka ve 4 ceviz),1 has yum,10 yesil zeytin ve yesil cay.

Ara 6-7 kuru uzum.

Aksam:19.00 bir tabak kiymali kabak yemegi,bir dilim tb ekmegi ve bir kase yogurtlu pancar.

40 dk yuruyus 2 litre su

Afiyet olsun canim. Guzel menu ancak diyetisyen bilgisi etiform ve leblebi tarzi seyler yaninda sut yogurt yada ayran meyvenin yaninda da ceviz badem ya da sut ayran gibi seyler tuketilmeliymis canim. Kan sekeri yukselmesin ve sindirimi kolay olsun diye.

Menum
Sabah:
Yarim yt menemen
3 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 yt taze fasulye
Yarim kase cacik
Ara:
1 muzlu chia puding
Aksam:
1 porsiyon uskumru tavada pismis
Yesillik salata
Su: 2lt
Spor: henuz belli degil yaparim aksam bi seyler :)
Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun zeynep cim guzel menu.

Arkadaslar dunyanin en ilginc sporlari baslikli forum u okudunuz mu. Takim kurup yapsak mi 13.takim turnuvalari duzenleriz. Ee once ayni ildekiler sonra iller arasi sonra da yurt disinda ki arkadaslarimizla

evet benim diyetisyenim de verdi ama hep ihmal ediyorum malesef bundan sonra dikkat etmeye çalışayım

Ay bugün hic giremedim buraya staj gunu malum :) okulda öğlen yemegi cikiyormus öğretmenlere iyi oldu hazir yemege kalmadim taze fasulye yedim :))
Iyi olmus canim afiyet olsun
Menum
Sabah:
Yarim yt menemen
3 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 yt taze fasulye
Yarim kase cacik
Ara:
1 muzlu chia puding
Aksam:
1 porsiyon uskumru tavada pismis
Yesillik salata
Su: 2lt
Spor: henuz belli degil yaparim aksam bi seyler :)
Menu guzel
Canim gunduz iyi ama aksama protein eksik olmus. Ayran icseydin iyi olurdu.
Sen cok sagol canim bu pozitifligin ve aktifligin icin. Insallah cabucak kavusursun sagligina.

afiyet olsun güzel menü spor da var oh mis

Adeta tarti bagimlilik yapti elimfe degil saka gibi hep arti cikiyorum ve uzuluyorum.
canım tartiyi gözünün önünden kaldır ben yatağın altına koydum cumaya kadar tartılmayacağım yoksa psikolojimi bozuyor bir artı bir eksi

Iyi olmus canim afiyet olsun

Menu guzel

Canim gunduz iyi ama aksama protein eksik olmus. Ayran icseydin iyi olurdu.

Sen cok sagol canim bu pozitifligin ve aktifligin icin. Insallah cabucak kavusursun sagligina.
sen yazınca fark ettim akşam yarim kk peynir yemiştim yazmayı unutmuşum

Sabah
3 yumurta soğanlı az tereyağında
Kızımla beraber yedik ben 1 tane anca yemisimdir
Peynir
2 dil ekmek

Aksam

Karalahana yemeği
Yoğurtlu biber köz leme

1.5 su
40 dakika yürüyüş
Menu de spor da cok iyi canim masallah.
Himm bu menu tam benlik ben de sIk sIk yemeyi severim. Canim sebze fondu ne? Cikolatali meyve fondu yerdim eskiden de sebze fondu hic yemedim.
Afiyet olsun canim. Yogurtlu pancar salatasi ben de gecen ilk defa yaptim misafirlerim oldugunda artik 5 6 bazen 7 cesit salata yapiyorum. Bunu da cok sevdiler.

Arkadaslar dunyanin en ilginc sporlari baslikli forum u okudunuz mu. Takim kurup yapsak mi 13.takim turnuvalari duzenleriz. Ee once ayni ildekiler sonra iller arasi sonra da yurt disinda ki arkadaslarimizla
Ne guzel olur

Tmm o zaman canim.
Benim hep yatagin altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…