Gunaydin sevilcim. Iyi olmaya calisiyoruz canim. Sen nasilsingünaydın kızlarr.. iyi sabahlar nasılsınız?
Gunaydin canim kolay gelsinGünaydın kızlar :)
Bugün biraz yoğun olacağım. Bavulları hazırlamam gerek yarın yolculuk var.
Arada sırada uğramaya çalışırım bugün :)
Haklısın ne desen Üzgünüm.Elif borekler rus salatalari hayirdir canim aa bak bir de limonata.Bugun sana 10 uzerinden 2 veriyorum tatlim.
oldum bile Boğazim şişmişDikkat canim usutup hasta olma.
Yok laf söylemedim ozeniyorum sadece.Insallah canim simdilik ilk hedefim almamak umarim veririm de. Ekmeklerimize laf soylemisin ama biz yiyerek verenledeniz dicem de artik bir tek sabahlari bir dilim var.
Menü kötü değil de aşure siritiyör bide yanındaki ekmek aşure ve ekmek mi yedin bomba olmuş.herkese günaydın geçmişi biraz okudum çok güzel menüleriniz tam diyete uygun herkesi tebrik ederim bnm gibi saçma şeyler yemeyin
sabah
klasik kahvaltı yarım dilim ekmek ile
ara aşure
öğlen 150 gr haşlama et
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam
2 yemek kaşığı tavuk salatası 2 yemek kaşığı haydari 1 kase yeşil salata
ara 3 adet hurma
su 2,5litre
Benim. Bi arkadaşım yıllarca gitti en sonunda geçen yıl. Mide küçültme ameliyatı oldu.herkese günaydın akapunktur yaptıran var mı aranızda tavsiye eder misiniz bizim iş yerinde furya oldu herkes gidiyo ve çok zayıfladılar
Kolay gelsin canim hiç s3vmiyorum şu valiz topla boşaltı gün geldi demek hadi hayırlısı.Günaydın kızlar :)
Bence çözüm bulsunlar neden pes ediyorsun yazık o kadar paraya Zeynep ya. Şikayet mesajları yaz şikayetvar.com a falan ara musteri temsilcilerine şikayet et git üst birine şikayet et bulmuşlar valla yolunu altı üstü bi hat çekecekler böyle saçma şey görmedim. Kablolu Tv de varmı ydi pakette.Gunaydin kizlar,ttnet problemi cozemedigi icin ben de bugun mudurluge gidip hem sikayet edicem hem de ayrilicam,313 lira taahhut parasi 100 lirada bu ayki fatura valla zehir zikkim olsun diyorum ya oyle biktirdilarki
Telefona internet paketi alayim diyorum avea kullaniyorum umarim uygun paket vardir.
Canim sikayetvara sikayet ettim gerekli yerlere sikayetimi bildirdim,sabit hattim cekilde fakat internet problemi var onu bir turlu cozemiyorlar,simdi aradilar yardimci oluruz yok ayrilmayan falan filan 48 saat icinde garanti verdiler acikacak diye bakalim acilacakmiHaklısın ne desen Üzgünüm.
oldum bile Boğazim şişmiş
Yok laf söylemedim ozeniyorum sadece.
Menü kötü değil de aşure siritiyör bide yanındaki ekmek aşure ve ekmek mi yedin bomba olmuş.
Benim. Bi arkadaşım yıllarca gitti en sonunda geçen yıl. Mide küçültme ameliyatı oldu.
Kolay gelsin canim hiç s3vmiyorum şu valiz topla boşaltı gün geldi demek hadi hayırlısı.
Bence çözüm bulsunlar neden pes ediyorsun yazık o kadar paraya Zeynep ya. Şikayet mesajları yaz şikayetvar.com a falan ara musteri temsilcilerine şikayet et git üst birine şikayet et bulmuşlar valla yolunu altı üstü bi hat çekecekler böyle saçma şey görmedim. Kablolu Tv de varmı ydi pakette.
Haklısın ne desen Üzgünüm.
Kiyamam canim benim gecmis olsun. Ada cayi ic hatta adacayini ilitip gargara yap canim bogaz agrisina iyi geliyor.
Biliyorum canim ki haklisin da diyetisyene gitmeseydim biri bu sekilde diyet yapiyorum deseydi inanmazdim ben de.
Menü kötü değil de aşure siritiyör bide yanındaki ekmek aşure ve ekmek mi yedin bomba olmuş.
Benim. Bi arkadaşım yıllarca gitti en sonunda geçen yıl. Mide küçültme ameliyatı oldu.
Kolay gelsin canim hiç s3vmiyorum şu valiz topla boşaltı gün geldi demek hadi hayırlısı.
Bence çözüm bulsunlar neden pes ediyorsun yazık o kadar paraya Zeynep ya. Şikayet mesajları yaz şikayetvar.com a falan ara musteri temsilcilerine şikayet et git üst birine şikayet et bulmuşlar valla yolunu altı üstü bi hat çekecekler böyle saçma şey görmedim. Kablolu Tv de varmı ydi pakette.
Evet canim vazgecme. Oh ne guzel is hizmet verme para al. Sabirli ol ama vazgecme zeynep cim.Haklısın ne desen Üzgünüm.
Gunaydin sevilcim. Iyi olmaya calisiyoruz canim. Sen nasilsin
Sagol canim hepimiz iyi olalim.evet uslu bir kiz oldum simdilik. Ama cok hareketli bir insanim kanim kaynamiyor desem yalan.sen iyi ol.. sen iyi ol, buralarda cıvılda bizlere laf at.. biz de iyi olalım.. uslu duruyorsun değil mi?
Peki sebep o muymus. Altta yatan baska bir sey olmasin.kızlar bu dukan birasına ben devam ediyorum da, burada çay dağıtan ablamızda bizimle bir içiyordu, o hasta oldu.. serum fln yedi.. tansiyonu yerlerde, doktor kızmış bilinçsiz iş yapıyorsunuz diye..
Soyledım ya balım gormedınmısen naaptın? tartıldın mı? :)
Fıstıgım yenı sıpalar begenmedıklerını gıymıyorlar artıkCogunuzun kucuk cocugu var bakin ne anlaticam size. Sabah kizim kucukluk fotograflari ile geldi yanima biraz bakip gulelim dedi. Fotograflari gorunce aklima geldi. Ben yabanci bir prof un genc annelere ogutler yazisini okumustum. Bir cok madde vardi ama gecmis gun ikisi cok hosuma gidip uygulamistim.
1 cocuguzun alis verisini siz yapmayin ozellikle giyim konusunda diyordu. Alisverise gideceginiz de butcesini belirleyin ve cocugunuzun anlayacagi dilden anlatin o butceyi asmicak sekil de kendisine birakin. Yaklasik 2.5 3 yasinda ben bu sekilde yapmaya basladim. Baslarda anlamadi cok komik olaylar yasadik cok aykiri kiyafetler aldik ama cok mutlu oluyordu. Cevremden cok elestiri aldim ama onemsemedim Bunun faydasi bir butce ayarlamasi yapabilecek imkanlarinin farkina varacak iki kendi zevkini olusturup mutlu ve kararli olacakti.
2 cok kucuk yaslardan itibaren harcligini haftalik olarak verin di. Ilk haftalarda ilk gunlerde bitirecektir ama kararli olun harclik gunu gelmeden tekrar vermeyin diyordu. bir de eger artirirsa kesinlikle elinden almayin biriktirmesine izin verin diye de belirtiyordu. Bunu da uyguladim. Ilk verdigim haftaligi ertesi gunu bitirip (anneannesine kucuk bir oyuncak aldirtmis) isten gelince bana sevincle gosterdi ve parasi bittigi icin para istedi. Ben veremeyicegimi haftalik verme gununu beklesini soyleyince e ben acmi kalicam param yok ki benim demisti. Sanki yiyeceklerini o karsiliyormus yada evden yalniz cikabilecek kadar buyumus gibi. Faydasi butce ayarlamasi ve birikim yapmayi ogrenen bireyler yetistirmekmis.
Dogru tespitlermis gercekten dedigi gibi oldu.
Sabah sabah resimlere bakarken o gunleri anip cok gulduk paylamak istedim.
Ikı fıncandan fazla yesıl cay tüketimi Demir eksıklıgı yapıyorkızlar bu dukan birasına ben devam ediyorum da, burada çay dağıtan ablamızda bizimle bir içiyordu, o hasta oldu.. serum fln yedi.. tansiyonu yerlerde, doktor kızmış bilinçsiz iş yapıyorsunuz diye..
Iyı yolculuklarGünaydın kızlar :)
Ohhh kebap desene hoca yok ders kudurmacaOzur ne demek kaptan. Sen girmeyince derse gelmeyen hocanin ogrencileri gibi oluyoruz. Hocamiz olmazsa cuma sinavi riske girer haberin olsun.
Dükkanı sen kapatıp acıyon hayırdır annemGunaydin. Tum sorunlarin bittigi harika bir gununuz olsun arkadaslar.
Ben yillar once uzman tavsiyesi ile yaptim simdi cocuklar kendi haklarini kendileri aliyor. Akilli cocuklar helal olsun onlara.Fıstıgım yenı sıpalar begenmedıklerını gıymıyorlar artık
Hele yuvaya okula gıdıyorsa eyvahhhh hoşdınge gıder gıbı gıyınmek ıstıyorlar toka çanta çabası bırde
Uyku problemim var canim uyuyamiyorum.Dükkanı sen kapatıp acıyon hayırdır annem
Hanı uslu kız uyumamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?