Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menuler benziyor bizim bugün balikli domatesli meyveli :) ben sporda yaptim az once 40 dk kardiyo 15 dk bolgesel sen niye yapmadin abla ise baslayinca zor mu olmaya basladi bi tek aksam evde oluyosun oyleyse haklisin tabi de evde yap bari
Kizim dis cikariyor canim pek bi huysuz bu ara. Ama yapicam yine spor ins.
Menun cok degil aslinda sadece kalorisi yuksek yiyecekler yemissin canim borek rus salatasi. Afiyet olsun. Aman sisko olma hic kilo yapmasinlar.

Harika menu canim. Afiyet olsun.
Sagol canim.
Himm guzelmis. Afiyet olsun canim

kızlar bu dukan birasına ben devam ediyorum da, burada çay dağıtan ablamızda bizimle bir içiyordu, o hasta oldu.. serum fln yedi.. tansiyonu yerlerde, doktor kızmış bilinçsiz iş yapıyorsunuz diye..

Tuh kotu olmus. Ben bu hafta yapmadim ama belki o bayanda tansiyon problemi vardir canim.
Cok sagolcanim. Uygulayacagim ikisini de.

ben de su an karadenizde görev yapıyorum o yüzden dedim burda her bahçede mutlaka var
Sarması yemeği kavurması harika oluyor canım ben bayılırım karalahana ama işte içine patates az bulgurdan girince diyette ayiklamasi zor oluyor :)

Selam kızlar, bugün erkenden paylasayim menümü:
Sabah bir toplantiya gitmek zorunda kaldim o yuzden 10:30da kahvalti edebildim. Küçücük bir parca lavaş. 1kkpeynir ve iki çatal zeytinyağlı kuru domates
Ara: çay
Öğle yemeği: 2 köfte, 3 mercimek köftesi, 2 ceviz
Ara: sütlü nescafe
Aksama da bir haşlanmış mısır yemeyi planliyorum
Eşim erken gelirse koşmaya da giderim.
Bugün su icemedim yeterince ama gayret ediyorum

Afiyet olsun filiz cim

Kizim 16 sin da ise basliyor arkadaslar. Bu gun ise alindi. Ozel bir kurum da part time ingilizce ogretmenligi yapicak. Yuksek lisansa hazirlaniyor tam zamanli istemiyordu gonlune gore oldu insallah karsilikli memnun kalirlar.

ben doymamki bunlarla :))))

Ne yoğun gündü bu gun ya öğlen yemegi yemeye bile firsat bulamadim simdi eve gidiyorum 6dan beri canim çıktı resmen
Git de dinlen biraz canim.
Canim az geldi baya gozume yediklerin..ins cumaya iyi sonuc bekliyor seni

Kiyamam guzelime ben. uzulme annesi alisicak.
Insallah canim. Zor ya kizimi o halde birakmak.
Kizim 16 sin da ise basliyor arkadaslar. Bu gun ise alindi. Ozel bir kurum da part time ingilizce ogretmenligi yapicak. Yuksek lisansa hazirlaniyor tam zamanli istemiyordu gonlune gore oldu insallah karsilikli memnun kalirlar.
Cok guzel olmus canim tam istedigi gibi. Hayirli olsun.

hayırlı olsun inşallah karşılıklı menun kalırlar çok sevindim

afiyet olsun suyu da dediğin gibi artırmalısın
Menum
Sabah:
1 muzlu chia puding
5 cig findik
Öğlen:
1 paket etiform
Ara: 1 muz küçük
Ara: 2 ceviz 5 cig findik
Aksam:
2 derisiz tavuk but
1 havuç
1 turp
Su: 2 lt
Spor: 40 dk leslie
15 dk bölgesel
afiyet olsun yoğun olduğun için öğlen yemeği yiyememissin o yüzden biraz besleyiciligi az olmuş ama fena degil spor güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…