Sinifin caliskanlari engel olmaya calissa da ee kuduruyoruz tabi ki.Ohhh kebap desene hoca yok ders kudurmaca
Kizim dis cikariyor canim pek bi huysuz bu ara. Ama yapicam yine spor ins.Menuler benziyor bizim bugün balikli domatesli meyveli :) ben sporda yaptim az once 40 dk kardiyo 15 dk bolgesel sen niye yapmadin abla ise baslayinca zor mu olmaya basladi bi tek aksam evde oluyosun oyleyse haklisin tabi de evde yap bari
Menun cok degil aslinda sadece kalorisi yuksek yiyecekler yemissin canim borek rus salatasi. Afiyet olsun. Aman sisko olma hic kilo yapmasinlar.Menü yazayım artık yoksa ucunu kaçırıcam şişko olmak istemiyorum.
Saat 11
2 dilim tam buğ. Ekmekten kaşarlı tost
1 bardak ayran
Saat 19
3 kaşık sac tava
1 peynirli börek
3 kaşık rus salatasi
1 bardak limonata
2 kaşık kabak salatası
Su 1.5 anca
Spor yok.
Sagol canim.Harika menu canim. Afiyet olsun.
Himm guzelmis. Afiyet olsun canimSebze fondu yu elif yapti canim. Daha once yemis cok begenmis diye guzel olmustu.
Sebzeleri tost makinasinda dilim dilim yagsiz pisirdi canim. Peyniri benmari usulu eritti ve sebzeleri batirip batirip yedik. Peynirimiz biraz problem oldu ama( tuzsuz ve az yagli olunca kasar daha uygun olurdu ama ciss )Cikolata fondu mantigi ile yani.
Slm canim benim sabahim pek ic acici degildi.kizim yerlerde cirpindi krese gitmemek icin. Bir de dis cikariyor.günaydın kızlarr.. iyi sabahlar nasılsınız?
Yolculuk nereye canim? Tatil mi?Günaydın kızlar :)
Bugün biraz yoğun olacağım. Bavulları hazırlamam gerek yarın yolculuk var.
Arada sırada uğramaya çalışırım bugün :)
Tuh kotu olmus. Ben bu hafta yapmadim ama belki o bayanda tansiyon problemi vardir canim.kızlar bu dukan birasına ben devam ediyorum da, burada çay dağıtan ablamızda bizimle bir içiyordu, o hasta oldu.. serum fln yedi.. tansiyonu yerlerde, doktor kızmış bilinçsiz iş yapıyorsunuz diye..
Cok sagolcanim. Uygulayacagim ikisini de.Cogunuzun kucuk cocugu var bakin ne anlaticam size. Sabah kizim kucukluk fotograflari ile geldi yanima biraz bakip gulelim dedi. Fotograflari gorunce aklima geldi. Ben yabanci bir prof un genc annelere ogutler yazisini okumustum. Bir cok madde vardi ama gecmis gun ikisi cok hosuma gidip uygulamistim.
1 cocuguzun alis verisini siz yapmayin ozellikle giyim konusunda diyordu. Alisverise gideceginiz de butcesini belirleyin ve cocugunuzun anlayacagi dilden anlatin o butceyi asmicak sekil de kendisine birakin. Yaklasik 2.5 3 yasinda ben bu sekilde yapmaya basladim. Baslarda anlamadi cok komik olaylar yasadik cok aykiri kiyafetler aldik ama cok mutlu oluyordu. Cevremden cok elestiri aldim ama onemsemedim Bunun faydasi bir butce ayarlamasi yapabilecek imkanlarinin farkina varacak iki kendi zevkini olusturup mutlu ve kararli olacakti.
2 cok kucuk yaslardan itibaren harcligini haftalik olarak verin di. Ilk haftalarda ilk gunlerde bitirecektir ama kararli olun harclik gunu gelmeden tekrar vermeyin diyordu. bir de eger artirirsa kesinlikle elinden almayin biriktirmesine izin verin diye de belirtiyordu. Bunu da uyguladim. Ilk verdigim haftaligi ertesi gunu bitirip (anneannesine kucuk bir oyuncak aldirtmis) isten gelince bana sevincle gosterdi ve parasi bittigi icin para istedi. Ben veremeyicegimi haftalik verme gununu beklesini soyleyince e ben acmi kalicam param yok ki benim demisti. Sanki yiyeceklerini o karsiliyormus yada evden yalniz cikabilecek kadar buyumus gibi. Faydasi butce ayarlamasi ve birikim yapmayi ogrenen bireyler yetistirmekmis.
Dogru tespitlermis gercekten dedigi gibi oldu.
Sabah sabah resimlere bakarken o gunleri anip cok gulduk paylamak istedim.
Sarması yemeği kavurması harika oluyor canım ben bayılırım karalahana ama işte içine patates az bulgurdan girince diyette ayiklamasi zor oluyor :)ben de su an karadenizde görev yapıyorum o yüzden dedim burda her bahçede mutlaka var
Kiyamam guzelime ben. uzulme annesi alisicak.Slm canim benim sabahim pek ic acici degildi.kizim yerlerde cirpindi krese gitmemek icin. Bir de dis cikariyor.
Sen nasilsin canim?
Afiyet olsun filiz cimSelam kızlar, bugün erkenden paylasayim menümü:
Sabah bir toplantiya gitmek zorunda kaldim o yuzden 10:30da kahvalti edebildim. Küçücük bir parca lavaş. 1kkpeynir ve iki çatal zeytinyağlı kuru domates
Ara: çay
Öğle yemeği: 2 köfte, 3 mercimek köftesi, 2 ceviz
Ara: sütlü nescafe
Aksama da bir haşlanmış mısır yemeyi planliyorum
Eşim erken gelirse koşmaya da giderim.
Bugün su icemedim yeterince ama gayret ediyorum
ben doymamki bunlarla :))))Selam kızlar, bugün erkenden paylasayim menümü:
Sabah bir toplantiya gitmek zorunda kaldim o yuzden 10:30da kahvalti edebildim. Küçücük bir parca lavaş. 1kkpeynir ve iki çatal zeytinyağlı kuru domates
Git de dinlen biraz canim.Ne yoğun gündü bu gun ya öğlen yemegi yemeye bile firsat bulamadim simdi eve gidiyorum 6dan beri canim çıktı resmen
Canim az geldi baya gozume yediklerin..ins cumaya iyi sonuc bekliyor seniSelam kızlar, bugün erkenden paylasayim menümü:
Insallah canim. Zor ya kizimi o halde birakmak.Kiyamam guzelime ben. uzulme annesi alisicak.
Cok guzel olmus canim tam istedigi gibi. Hayirli olsun.Kizim 16 sin da ise basliyor arkadaslar. Bu gun ise alindi. Ozel bir kurum da part time ingilizce ogretmenligi yapicak. Yuksek lisansa hazirlaniyor tam zamanli istemiyordu gonlune gore oldu insallah karsilikli memnun kalirlar.
Afiyet olsun canim spor da iyiMenum
Sabah:
1 muzlu chia puding
5 cig findik
Öğlen:
1 paket etiform
Ara: 1 muz küçük
Ara: 2 ceviz 5 cig findik
Aksam:
2 derisiz tavuk but
1 havuç
1 turp
Su: 2 lt
Spor: 40 dk leslie
15 dk bölgesel
karalahanaya bayılmayan karadenizli görmedimSarması yemeği kavurması harika oluyor canım ben bayılırım karalahana ama işte içine patates az bulgurdan girince diyette ayiklamasi zor oluyor :)
hayırlı olsun inşallah karşılıklı menun kalırlar çok sevindimKizim 16 sin da ise basliyor arkadaslar. Bu gun ise alindi. Ozel bir kurum da part time ingilizce ogretmenligi yapicak. Yuksek lisansa hazirlaniyor tam zamanli istemiyordu gonlune gore oldu insallah karsilikli memnun kalirlar.
afiyet olsun suyu da dediğin gibi artırmalısınSelam kızlar, bugün erkenden paylasayim menümü:
afiyet olsun yoğun olduğun için öğlen yemeği yiyememissin o yüzden biraz besleyiciligi az olmuş ama fena degil spor güzelMenum
Sabah:
1 muzlu chia puding
5 cig findik
Öğlen:
1 paket etiform
Ara: 1 muz küçük
Ara: 2 ceviz 5 cig findik
Aksam:
2 derisiz tavuk but
1 havuç
1 turp
Su: 2 lt
Spor: 40 dk leslie
15 dk bölgesel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?