Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim kizla kac kere almaya yeltendik sonra emin olamadigimizdan almadik. Internette baktim faydaliymista alalim bari

Insallah canim simdilik ilk hedefim almamak umarim veririm de. Ekmeklerimize laf soylemisin ama biz yiyerek verenledeniz dicem de artik bir tek sabahlari bir dilim var.

herkese günaydın geçmişi biraz okudum çok güzel menüleriniz tam diyete uygun herkesi tebrik ederim bnm gibi saçma şeyler yemeyin
sabah
klasik kahvaltı yarım dilim ekmek ile
ara aşure
öğlen 150 gr haşlama et
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam
2 yemek kaşığı tavuk salatası 2 yemek kaşığı haydari 1 kase yeşil salata
ara 3 adet hurma
su 2,5litre

Gunaydin canim afiyet olsun.

anladım canım ben de artık kalori hesabı yapıcam yoksa olmuyor böyle

biz de kızlarla konuşuyoruz kendi aramızda da, ara öğün zaten normalde yapma alışkanlığım çok yok, ama 2 ya da 3 öğüne dönüp, karbonhidrat alımını kısıtlamayı öğrenmeye çalışıyoruz..

sen de öğünlerini kendine göre ayarla ama bence bir süre karbonhidrat kısıtlamasına git, yani sebzeden meyveden al karbonhidrat alımını.. bakalım ne olacak..

evet canım olabilir aylardır aynı kilodayım motivem çok düştü baştaki gibi değilim ama bugün yeni bir sayfa açıyorum buradan da birazcık kopmuştum menü paylaşımı çok işe yarıyor artık eskisi gibi düzenli paylaşımda bulunacağım ve yediklerimin yanına kalorisini de yazıcam ortalama 1000 kalori alıcam inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…