Sagol canim kizla kac kere almaya yeltendik sonra emin olamadigimizdan almadik. Internette baktim faydaliymista alalim bariZen71 ablacim hunnap i sormussun ben yeşil halini yedim kahve rengiyle donmus hali bana çürümüş hissi verdi yemedim. Halbuki olgun hali daha güzelmiş ama huyum pistir yiyemem. Bildiğin elma gibi ve cok nefis birsey mutlaka dene derim. Seveceğine eminim.
Insallah canim simdilik ilk hedefim almamak umarim veririm de. Ekmeklerimize laf soylemisin ama biz yiyerek verenledeniz dicem de artik bir tek sabahlari bir dilim var.akıllıymis kantinci bravo severim böyle insanları hem kazanıyor hem hizmet veriyor.
afiyet olsun canım menun güzel.
Ben Nihal abla ile senin ekmeklere bi türlü alışamadım :))). Afiyet olsun canım. Suyu göremedim.
afiyet olsun suyu arttırsak mi Hiloş.
afiyet olsun abla inşallah bu listede güzel sonuclar verir.
afiyet olsun menun güzel canim.
bilemedim bir spor yapmayan olarak
afiyet olsun canım. Güzel görünüyor menun.
harika çok beğendim menunu sporunuafiyet olsun.
Gunaydin canim afiyet olsun.herkese günaydın geçmişi biraz okudum çok güzel menüleriniz tam diyete uygun herkesi tebrik ederim bnm gibi saçma şeyler yemeyin
sabah
klasik kahvaltı yarım dilim ekmek ile
ara aşure
öğlen 150 gr haşlama et
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam
2 yemek kaşığı tavuk salatası 2 yemek kaşığı haydari 1 kase yeşil salata
ara 3 adet hurma
su 2,5litre
Hayirli sabahlar canim. Amin cumlemize beril cim.
Ozur ne demek kaptan. Sen girmeyince derse gelmeyen hocanin ogrencileri gibi oluyoruz. Hocamiz olmazsa cuma sinavi riske girer haberin olsun.Dün özür dılerım mısafırım vardı uğraşamadım
herkese günaydın akapunktur yaptıran var mı aranızda tavsiye eder misiniz bizim iş yerinde furya oldu herkes gidiyo ve çok zayıfladılar
Günaydın kızlar
anladım canım ben de artık kalori hesabı yapıcam yoksa olmuyor böyleben denedim ama diyeti sağlam yapmazsan gitmiyor bence.. ama bedensel rahatlama anlamında güzeldii..
anladım canım ben de artık kalori hesabı yapıcam yoksa olmuyor böyle
evet canım olabilir aylardır aynı kilodayım motivem çok düştü baştaki gibi değilim ama bugün yeni bir sayfa açıyorum buradan da birazcık kopmuştum menü paylaşımı çok işe yarıyor artık eskisi gibi düzenli paylaşımda bulunacağım ve yediklerimin yanına kalorisini de yazıcam ortalama 1000 kalori alıcam inşAllahbiz de kızlarla konuşuyoruz kendi aramızda da, ara öğün zaten normalde yapma alışkanlığım çok yok, ama 2 ya da 3 öğüne dönüp, karbonhidrat alımını kısıtlamayı öğrenmeye çalışıyoruz..
sen de öğünlerini kendine göre ayarla ama bence bir süre karbonhidrat kısıtlamasına git, yani sebzeden meyveden al karbonhidrat alımını.. bakalım ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?