Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 haslanmis yumurta. Yesillik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: salata. Kirmizi et yagsiz.
Ara: yarim elma 5 badem
Ara: yarim elma 5 badem
Aksam: 1 tabak salata. 125gr somon baligi.

Su: 2 ltreden fazla
Spor: yok ne yazik ki

afiyet olsun güzel menün var inşallah eksiyi görürsün cuma günü

ordan çıkarıp da mi tartılıyorsun birak orda kalsın sabah ona elin gitmeden iyice hazırlan giyin o zaman tartılasın gelmiyor tecrübeyle sabit
Haklisin canim. Valla baska sey olsa usenirim cikarip tartiliyom hergun. Ay cok kotu canim ya anlam veremiyorum cok dikkat ediyorum meyveyi ekmegi azalttim amahergun arti cikiyorum.anlam veremiyorum.

İyi geceler Kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
Lor peyniri
Domates
2 ceviz

Ara:
1 bardak süt
1 muz

Öğle:
Mercimek çorbası
Salata
Ayran

Ara:
2 ceviz

Akşam:
4 fırında köfte
Salata
Ayran

Su: 3l
Spor: 60 dk yürüyüş

Menuler benziyor bizim bugün balikli domatesli meyveli :) ben sporda yaptim az once 40 dk kardiyo 15 dk bolgesel sen niye yapmadin abla ise baslayinca zor mu olmaya basladi bi tek aksam evde oluyosun oyleyse haklisin tabi de evde yap bari

Zen71 ablacim hunnap i sormussun ben yeşil halini yedim kahve rengiyle donmus hali bana çürümüş hissi verdi yemedim. Halbuki olgun hali daha güzelmiş ama huyum pistir yiyemem. Bildiğin elma gibi ve cok nefis birsey mutlaka dene derim. Seveceğine eminim.

Bunu da kantinci yapiyor ogretmenlere satiyor yani kantinin iyiligi bence okulun degil :)
akıllıymis kantinci bravo severim böyle insanları hem kazanıyor hem hizmet veriyor.

Menum
Sabah:
Yarim yt menemen
3 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 yt taze fasulye
Yarim kase cacik
Ara:
1 muzlu chia puding
Aksam:
1 porsiyon uskumru tavada pismis
Yesillik salata
Su: 2lt
Spor: henuz belli degil yaparim aksam bi seyler :)
afiyet olsun canım menun güzel.

Ben Nihal abla ile senin ekmeklere bi türlü alışamadım :))). Afiyet olsun canım. Suyu göremedim.

Sabah
3 yumurta soğanlı az tereyağında
Kızımla beraber yedik ben 1 tane anca yemisimdir
Peynir
2 dil ekmek

Aksam

Karalahana yemeği
Yoğurtlu biber köz leme

1.5 su
40 dakika yürüyüş
afiyet olsun suyu arttırsak mi Hiloş.

afiyet olsun abla inşallah bu listede güzel sonuclar verir.

afiyet olsun menun güzel canim.

Arkadaslar dunyanin en ilginc sporlari baslikli forum u okudunuz mu. Takim kurup yapsak mi 13.takim turnuvalari duzenleriz. Ee once ayni ildekiler sonra iller arasi sonra da yurt disinda ki arkadaslarimizla
bilemedim bir spor yapmayan olarak

afiyet olsun canım. Güzel görünüyor menun.

harika çok beğendim menunu sporunu afiyet olsun.

Menü yazayım artık yoksa ucunu kaçırıcam şişko olmak istemiyorum.

Saat 11
2 dilim tam buğ. Ekmekten kaşarlı tost
1 bardak ayran

Saat 19
3 kaşık sac tava
1 peynirli börek
3 kaşık rus salatasi
1 bardak limonata
2 kaşık kabak salatası

Su 1.5 anca
Spor yok.

Elif borekler rus salatalari hayirdir canim aa bak bir de limonata. Bugun sana 10 uzerinden 2 veriyorum tatlim.

Harika menu canim. Afiyet olsun.

Sebze fondu yu elif yapti canim. Daha once yemis cok begenmis diye guzel olmustu.
Sebzeleri tost makinasinda dilim dilim yagsiz pisirdi canim. Peyniri benmari usulu eritti ve sebzeleri batirip batirip yedik. Peynirimiz biraz problem oldu ama( tuzsuz ve az yagli olunca kasar daha uygun olurdu ama ciss )Cikolata fondu mantigi ile yani.

Afiyet olsum canim menu de sporda harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…