Çok begendım keske sporda olsaSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: sade omlet. Domates. Bol maydonoz.
Ara: 1 bardak sut. 5 badem
Ara: 1 nektarin. 5 badem
Ara: 1 kase yogurt icine 1 yk yulaf
Oglen: balik. Salata
Ara: 1 kase aronia meyvesi
Aksam: balik. Salata
Ara: 1 dilim peynir. 1 nektarin
Su: 2lt
Spor: yok
Ayy birler cok güzel yaa ama yoğunluğu bir o kadar fazla. Bu sene stajda 1.sinif cok istedim ama konu anlatimi yapamayız diye vermediler.Kizlar bu yil 1. Siniflari okuttugum icin ara ogun yapmak aklima bile gelmiyir,zaten bir seyler goturmeyi de unutuyorum,uc gibi kucuk bir ara ogun yapsam daha iyi olur.
Kök Rize Hemşin canım ama Bayburt diyoruz çünkü bayrburta doğmuş babamkaralahanaya bayılmayan karadenizli görmedimnerelisin canım
Tatil artık bitti Derya abla. Londra’ya geri dönüyorum malum okullar başladıYolculuk nereye canim? Tatil mi?
menü güzel de acaba et ve balıktan sebzeye mi yonelsen belki sürekli et ve balık tukettigin icin artı çıkıyor olabilirsin ben üst üste et ürünü yersem o beni etkiliyor artı oluyorum haftanın bir kaç günü sebze bir kaç günü et yesen daha iyi olur gibi sankiSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: sade omlet. Domates. Bol maydonoz.
Ara: 1 bardak sut. 5 badem
Ara: 1 nektarin. 5 badem
Ara: 1 kase yogurt icine 1 yk yulaf
Oglen: balik. Salata
Ara: 1 kase aronia meyvesi
Aksam: balik. Salata
Ara: 1 dilim peynir. 1 nektarin
Su: 2lt
Spor: yok
afiyet olsun menü güzel sabah kahvaltısı olmadığı için az gibi geldi banaSelam kizlar menumu yazayim hemencecik
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti 11.30 dort kasik cokelek(roka,dere otu ve 4 ceviz ) 2 haslanmis yum,10 yesil zeytin,yesil cay.
Ara yok.
Aksam:18.30 bir orta boy firinlanmis cupra,1 dilim th ekmegi ve salata.
Azonce iki minik mandalina yedim.
40 dk yuruyus 2 litre su
okulda ara öğün boş dersin yoksa lüks oluyor gerçekten bizim de teneffüsler 5 dakika onda da bir şey yiyemiyorsun canım anca form bisküvi falanKizlar bu yil 1. Siniflari okuttugum icin ara ogun yapmak aklima bile gelmiyir,zaten bir seyler goturmeyi de unutuyorum,uc gibi kucuk bir ara ogun yapsam daha iyi olur.
sabah kahvaltısı olsa daha iyi olurdu akşam da sanki bir tık fazla gibiSabah
Yok
Öğlen
3 4 yemek kaşığı yoğurtlu köz biber
1.5 dil ekmek
Aksam
2 cigkofte marul arası
Bir küçük parça tavuk
Birkaç tane hamsi
1 2 kaşık da yoğurtlu salata
1 kaşe domates çorbası
1.5 lt su
Spor yok
afiyet olsun aşure hariç menü güzelMenü:
Sabah:
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates.
1/2 muz
2 ceviz
Öğle:
1 kase aşure
Ara:
Salata
Akşam:
4 fırında köfte
3 yk bulgur pilavı
Salata
Ayran
Su:3l
Spor: 45 dk yürüyüş
biraz fazla oldu sanki bencede bugün daha az yerimYok yanlis anlamam da öğlen etiformun yanina süt alayim dedim kantinde bi tek cikolatali sut vardi cay aldim ben de.
Aksam da havuc turp falan yiyince yogurda sura gelmedi :)
Oyy aksam biraz fazla mi olmus
Slm canim benim sabahim pek ic acici degildi.kizim yerlerde cirpindi krese gitmemek icin. Bir de dis cikariyor.
Sen nasilsin canim?
Kizim 16 sin da ise basliyor arkadaslar. Bu gun ise alindi. Ozel bir kurum da part time ingilizce ogretmenligi yapicak. Yuksek lisansa hazirlaniyor tam zamanli istemiyordu gonlune gore oldu insallah karsilikli memnun kalirlar.
Sağol canım iyiyim şükür .biraz yoğunum bu sene ..kurslara yazıldım ..hayatımda değişiklikler yapmaya karar verdim ..dünde bir spor kursu buldum .yoga pilates zumba var ..fiyatları da uygundu ona bakacağım bakalım ..ufak tefek işler yapmaya karar verdim ..malum 2 çocuk ödevleri beslenmeleri kursları arada koşturuyorum işte ..misafirler gelecek ..daha da bir sürü iş işte ..hayat koşturmacası ..Pembe_patikli Yelizcim nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?