Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım acaba yeterlı beslenmedıgınden mı saldırıyorsun yemeye
Yoksa psıkolojık şeker krızımı
Sporu oturtman süper egerkı yeme duzenınde yasaksız yıyeceklerı doyana kadar yersen sorun olmaz gıbıme gelıyor
Yada iş hayatın yoğunluğundan bu yeme atakları olabılırmı

bence sabahları az beslenmemden kaynaklanıyor.. akşama artık iyice enerjim düşünce yemeğe saldırıyorum. bugün kahvaltı yaptım mesela değişiklik olarak :) öğlen de salatamı yoğurdumu yedim, yanına 1,5dilim ekmek yedim. akşam üstüde bir ya da 2 çk kadar fıstık ezmesi+kahve yapacağım spor öncesi enerji versin diye.. ama akşam sporum uzun süreceğinden akşam yemeği yemeyeceğim evde..

tartı öncesi mesela bu şekilde güzel.. benim sıkıntım bir de kocayla işte, o akşam yemeğini güzel yiyelim istiyor, o zaman ona hazırlarken hoop bende onunla aynı yemekleri yerken buluyorum kendimi.. sonra mutsuz mutsuz yatıyorum. öyle tıka basa yemiyoruz ama bence diyetlik olmuyor..

bu haftayı da böyle harcadım maşallah yani..

kendime kızıyorum..

ben sabah kahvaltı yapmayınca akşamları fena patlıyorum ve kesinlikle tatlı yiyorum benimde eşimde senin eşin gibi bol çeşitli akşam yemeği istiyor bende çeşit çeşit slata yapacam artık baş edemeyeceğim yoksa

ben de kahvaltı olayına başlayacağım ya.. ah bu üşenmelerim olmasa.. benim kocam çeşit ister ama pilav makarna istemez.. sağlıklı olsun ister.. ama bazen maç fln varsa patates kızartması vs ister.. :)

bir de hiçbirşey çöpe atılsın istemez, börek çörek ne varsa yiyelim ister.. misafir sonrası evde kalanlar benim için travma sebebi :)

tam 4 gündür misafirden kalanları yiyom hhahahhaah

Bence kızma her yanlışta bır dogru ogrenıyoz
Sabahları yetersız yedım dıye buldun sorunu bak

Selam ablalarim bugunki menum
Sabah:
2 dilim cavdar ekmegi
1 tk sekersiz marmelat
Biberli lorlu yumurta
2 zeytin
2 ceri domates
1 salatalik
1 bardak süt
Ara: 6 cig findik 2 ceviz
Öğlen:
1,5 kase sutlu tarhana
Küçük 1 muz
Akşam:
1 havuç
1 kase yoğurt
Su: 2litre daha icerim
Spor: 40 dk leslie
15 dk bölgesel bacak popo

Bızımkı çok düzenli degıl
Islerım olunca gıdemıyoz
Bır oluyor bır olmuyor çocukta Şaşkın
Duzenli olmayinca zor olur tabi canim. Biz duzenli gittigimiz halde yine de zor geliyir kres.
Çok begendım keske sporda olsa
Sagol Berilim bu hafta yeni isbasi yaptim kizimin kresi sevmemesi disi derken hic vaktim olmadi. Eksikligini hissediyorum sporun. Bugun de yapamam buyuk ihtimalle yeni ciktim isten yoldayim.
Spor da menu de guzel canim.
Kizlar bu yil 1. Siniflari okuttugum icin ara ogun yapmak aklima bile gelmiyir,zaten bir seyler goturmeyi de unutuyorum,uc gibi kucuk bir ara ogun yapsam daha iyi olur.
Oyy minnak minnak ogrencilerin var ne guzel.
Bu arada az once icli kofte yaptim buzluga atmak icin,pratik oluyir biraz yoruldum ama degdi:)
Hic yapmadim aslinda bir denemek lazim. Ama yemesini cok severim hele Adanada ne guzel yaparlar onu. Ellerine saglik canim

Afiyet olsun canim. Menulerin iyice azalmis. Ins yarina guzel bir eksi geliyor senden.
Tatil artık bitti Derya abla. Londra’ya geri dönüyorum malum okullar başladı
Erasmus musun yoksa orda mi okuyorsun canim?
Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates.
1/2 muz
2 ceviz

Öğle:
1 kase aşure

Ara:
Salata

Akşam:
4 fırında köfte
3 yk bulgur pilavı
Salata
Ayran

Su:3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim yuruyus de var ne guzel
Aslinda etin baligin yaninda hep salata yiyorum canim. Ama galiba sen eti birkac gun yeme diyorsun degil mi canim? Ins ondan arti cikmiyorumdur. Eti peynirle filan degistiririm olmadi birkac gun denerim en azindan. Et yemeyince cok cabuk acikiyorum. Pilav ekmek filan da yemiyorum ya bu ara.

Gecmis olsun canim. Afiyet olsun spor da gayet iyi

ben et yiyince birkaç gün üst üste artı çıkıyorum o yüzden dedim canım senin de öyle olabilir peynirle değişimli yersin

ay ne güzel akşamın çok hafif ya keşke ben de öyle yapabilsem sporun da harika

bugün yine irademi konuşturdum arkadaşın doğum günü vardı buranın en güzel pastanesinden pasta ve kurabiye almışlardı ama pastayı yemedim malum yarın tartı günü listemi de yazayım
sabah
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta
4 yeşil zeytin
domates ve biber

Öğlen
1 tane tuzlu kurabiye
1 kase çorba

Ara 15.00
2 hurma ve 1 kaşık leblebi

Aksam18.00
1 dilim tb ekmeği
1 kase çorba
4-5 kaşık patlıcan yemeği
1 çay bardağı yoğurt

Ara 1 tane kuş lokumu
Spor yok su 2 litre

Masaalah ben hic dayanamiyorum gözümün önünde yenince pasta falan ama gecen ben de dayandim aslinda yavas yavas alisiyorum kaldi 5 kilo surda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…