Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim adim adim git. Bak ne guzel ilk adim sporunu oturttun sira geldi diyete. Ben de bu aralar arti ciktim ve vaktim olmuyor spor yapamiyorum diye khyi azalttim. Ama meyveden sebzeden kesmedim. Sadece pirinc ekmek filan yemiyorum. Et cok tok tutuyor her ogunde yiyorum salatayla. Sen de dene. Ama benim agzim hic bos kalmiyor cok ara ogun yapiyorum. Boyle olunca aksama da cok ac olmuyorum.

Masallah canim yogunsun. Yogunlugu severim hele ki diyette iyi oluyor yemeye cok vakti olmuyor insanin. Spor planlarin cok guzel canim yap tabi insan kendini daha iyi hissediyor. Bu hafta yapamadim gec baslayip gec bitirdim isimi hep. Kizim da cok huysuz olunca kiyamadim ozleyip kosa kosa eve dondum. Ins haftaya ben de baslamak istiyorum.

Esine de az yagli ve az khli yemekler hazirlasan olmaz mi canim? Ben kizima bile kendi yiyebilecegim yemeklerden pisirip veriyorum. Degilse haklisin canim ister yerim yani.
En iyisi canim. Ben ozellikle hafta sonlari en az 2 3 cesit salata yapiyorum. Hele misafirim varsa gecen 5 cesit salata yaptim salatayla doydum :)
Misafir gelince cok cesit ama azar azar yapsan da cok artmasa canim. Ve cogunlugu kendi yiyebileceklerinden yap. Sekersiz unsuz ne guzel tarifler var.
Kızlar neredesiniz acaba
Slm Berilim az once inan oturdum. Daha da yapacak is var yarina ise ogle yemegim aksam yemegim yok et cikarayim buzluktan da sabah yapayim bari gec oldu.

Sutlu tarhana neymis canim. Ay ben bunu da ilk defa duydum.

ben et yiyince birkaç gün üst üste artı çıkıyorum o yüzden dedim canım senin de öyle olabilir peynirle değişimli yersin
Dikkat etmeye caliscam canim elimden geldigince. Ekmek filan da yemedigim icin ac kalmayim diye ete salataya vurdum arada peynir salata yaparim sagol yorumun icin.

Canim oglen bir yogurt et birsey yeseydin keske cok biraz fazla kh olmus gibi. Su aksamki lokum da sabah olsaymis super olurmus. Ama pastaya hayir dedin ya getcekten tebrikler.

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: omlet. Salatalik. Bol maydonoz
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Ara: 1 portakal. 10 badem
Oglen: 2 kofte. 1 tabak yagsiz tuzsuz salata
Ara: 1 nektarin. tuzsuz az yagli peynir cottage cheese 150gr.
Aksam: salata. 1 dilim peynir.
Ara: 1 kase yogurt.

Su: 2.5 lt
Spor: yok yine

Canim oglen bir yogurt et birsey yeseydin keske cok biraz fazla kh olmus gibi. Su aksamki lokum da sabah olsaymis super olurmus. Ama pastaya hayir dedin ya getcekten tebrikler.
okulda nobetciydim canım o yüzden sadece çorba yedim giderken yemeğimi götürecektim ama okulda çıkan yemekten yiyeyim dedim o da patates ve pilavdı ben de dışardan çorba söyledim o yüzden yani

çok güzel canım menün afiyet olsun

Umuyorum derya vallahi sabah sonra uçlar iyi değildi bakalım yarın nolcak

Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
1 kk peynir
Domates
3 ceviz

Öğle:
1 sandviç (2 tt ekmek, hindi füme, salatalık)
Ayran

Ara:
1/2 paket kraker

Akşam:
1 yt menemen
Haşl brokoli

Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş, 25 kg valizle 4 kat çıktım :) bizim asansör yine bozulmuş burada
Bugün baya yoruldum Kızlar. Yolculuktu, uçaktı, otobüstü derken akşam 5 gibi yerleştim. Gelir gelmez ilk işim kendimi parka atmak oldu. Çok özlemişim. En azından düzenime dönmüş oldum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…