çok güzel canım her zamanki gibi afiyet olsunBen de yazayım bari
Sabah
Elma sirkeli su içtim
Sabah
1 haşlanmış yumurta az peynir 2 zeytin bol yeşillik 1 dilim ekmek yedim
Ara
Sade kahve 5 badem
Öğlen
Patlıcan yemeği 1 tabak
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
1 erik yarım şeftali
Akşam
Izgara et salata ..
Sonra tarçınlı süt içebilirim
Su 2,5 litre
Yarın yemeğe gideceğiz ve aşure yemeğe(ölçülü tabi) ..böyle dengelemeye çalışacağım ..yemekte ekmek yemeyeceğim ..aşure olacağı için meyve de yemeyeceğim ..pazarda dikkat tabi ..Pazartesi bakmaz artık ..
Oglen tamam da bari aksam ekmak yemeseydin bu durumda daha iyi olurdu et corba ekmek salata biraz yoğun gibiben de ne yedim yazayım bakalim
sabah 7.15
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
domates salatalık
Ara 60 kalorilik eti form kraker
Öğlen yarim simit ve ayran( kızımın veli toplantısı vardı öğlen arasında malesef anca bunları yedim geri kalan 5 dakikalık zamanda)
Ara 15.00 3hurma
Akşam 18.00
4 kaşık et sote
1 kepçe çorba
1 dilim tb ekmeği
salata
Su 2 litre spor yarim saat eliptik
Ayh gene simardim bak ne zamandir simarmiyordumOhh ne guzel. Fistik oldun fistik
Masallah ama hak ettin.
Bence de devam edelim derya ablaya uygunsa ben varım :))Bence siz iyi rakip oldunuz devam edin ..
Diğerleri isterlerse bakarız yine ..katılım daha fazla olursa aslında daha zevkli olur
Ablacim yapabilirsen kendin yap cok lezzetli oluyor gerçektenİyi yapmışsın canım ..bende bir ara şekersiz marmelat denemek istiyorum ama cesaret edemedim daha
Gayet güzel canim hic sorun yok menunde afiyet olsunBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 kk peynir domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase düğün çorba 1 yt etli bamya
Ara sütlü kahve
Aksam 100 gr yağsız pişmiş somon 2 kk peynir kozlenmis patlıcan biber 2 kuru kayısı 2 ceviz
Su 3 lt
Spor 7000 adım yürüme
o kadar çok acıkmıştım ki eğer o ekmeği yemeseydim eti bir tabak yerdim o da daha fazla kalori eder üstelik sofradan kalktıgımda hala açtım..bugün genel olarak açtım nedense çok açlık hissettim çok şaşırdım bu durumaOglen tamam da bari aksam ekmak yemeseydin bu durumda daha iyi olurdu et corba ekmek salata biraz yoğun gibi
Ben kahvaltı yapmayınca akşam çok acıkıyorum ve tatlı arıyorum ama sabahları da kahvaltı yapmak istemiyorum işteEvet canım inşallah ..hedefe 6-7 kilo kaldı seninde ..ama kendimizi metabolizmamızı tanıyoruz işte ..inşallah daha iyi olacak
az canım aslında açım şimdi 2 yemek kaşığı kadro bir chia li puding var onu yerim belki hem aç hissediyorum hemde yemek istemiyorum salağa bağladı midem hele sabahları hiç canım istemiyorHilal bunlarla nasil doydun ya cok az degil mi öğlen iyi bir tek
Kız bu sene hep stuletto giydim düğünde ama bu en yüksek en incesi aralarında bakalım çalışıyım bol bol sanmıyorum evde ki ile düğün salonunda ki farklı oluyor bacaklarımda titreme oluyor düşmem korkusu ileEvde çalış bakalım çok zor yaama şık duruyor valla
inşallah deryacim valla bende çok istiyorumGorursunzukkum bak ben de senin kilonla basladim sukur gordum 69u.
Taşır taşır neleri tasiyor o ayakkabilar :) evde giyip biraz antreman yap ileri geri yuru evin icinde bi de evde denediginde sıktığını hissedersen ayakkbiciya gotur badem yagiyla yumusatip kaliba koyuyorlar sıkmaz o zaman rahat edersin güle güle giy canim :)) yok canım sıkmıyor ama korku topuk kırılır ayak kırılır rezillik diz boyuneyse iyi çağırayım iyi olsun
Ayy evet ama cok sabirsizlaniyorum artik ya bi an once 50lere bi gelelim
dışarıdaydim canım yol üstü ne bulduysam yedim onuAfiyet olsun canim.
Menulerin azalmis baya canim. Aslinda guzel ama mesela oglen ve aksam salata da ye.
Ulasirsin canim. Ins emeklerimizin karsiligini alalim..
Bende 2 gun oldu halsizlik ama sonra alistim gerci ben meyve yiyorum bol.
Bilmem ki rakipler belirlendi miberilceee Pembe_patikli ?
evet canım çiğ köfte :) inşallah tabi 92 kilodayken şimdiki gibi rahat yurumedigimi farkettim sanırım 69 oluncada simdiikinden dahaa rahat yürürum aynı ayakkabının farklı renklerini aldı biz gelinimiz tabi 10 kilo eksiği o daha rahat oldumenü güzel yürüyüşün de spordan sayılıyor tabi az değil sonuçta bir de 3 cif köfte dediğin çiğ köfte sanırım:)
ben de enerjisiz kalıyorum canım bir de vücut enerjiyi karbonhidrattan alıyormuş ondan olabilir
inşallah tez zamanda görürüz canım o 6li rakamları ama gerçekten zayıfladıkça topuklu gitmek daha kolay oluyor çünkü ayakların kiloyu taşıması kolaylaşıyor
afiyet olsun öğleni bamya yemeği biraz yarıya inseydi ve akşamki 2 kk peynir olmasaydı sanki daha iyi olurdu gerçi ekmek yetmemişsin ama..sporun da güzel
Ben kahvaltı yapmayınca akşam çok acıkıyorum ve tatlı arıyorum ama sabahları da kahvaltı yapmak istemiyorum işteEvet canım inşallah ..hedefe 6-7 kilo kaldı seninde ..ama kendimizi metabolizmamızı tanıyoruz işte ..inşallah daha iyi olacak
az canım aslında açım şimdi 2 yemek kaşığı kadro bir chia li puding var onu yerim belki hem aç hissediyorum hemde yemek istemiyorum salağa bağladı midem hele sabahları hiç canım istemiyorHilal bunlarla nasil doydun ya cok az degil mi öğlen iyi bir tek
Kız bu sene hep stuletto giydim düğünde ama bu en yüksek en incesi aralarında bakalım çalışıyım bol bol sanmıyorum evde ki ile düğün salonunda ki farklı oluyor bacaklarımda titreme oluyor düşmem korkusu ileEvde çalış bakalım çok zor yaama şık duruyor valla
inşallah deryacim valla bende çok istiyorumGorursunzukkum bak ben de senin kilonla basladim sukur gordum 69u.
Taşır taşır neleri tasiyor o ayakkabilar :) evde giyip biraz antreman yap ileri geri yuru evin icinde bi de evde denediginde sıktığını hissedersen ayakkbiciya gotur badem yagiyla yumusatip kaliba koyuyorlar sıkmaz o zaman rahat edersin güle güle giy canim :)) yok canım sıkmıyor ama korku topuk kırılır ayak kırılır rezillik diz boyuneyse iyi çağırayım iyi olsun
Ayy evet ama cok sabirsizlaniyorum artik ya bi an once 50lere bi gelelim
dışarıdaydim canım yol üstü ne bulduysam yedim onuAfiyet olsun canim.
Menulerin azalmis baya canim. Aslinda guzel ama mesela oglen ve aksam salata da ye.
Ulasirsin canim. Ins emeklerimizin karsiligini alalim..
Bende 2 gun oldu halsizlik ama sonra alistim gerci ben meyve yiyorum bol.
Bilmem ki rakipler belirlendi miberilceee Pembe_patikli ?
evet canım çiğ köfte :) inşallah tabi 92 kilodayken şimdiki gibi rahat yurumedigimi farkettim sanırım 69 oluncada simdiikinden dahaa rahat yürürum aynı ayakkabının farklı renklerini aldı biz gelinimiz tabi 10 kilo eksiği o daha rahat oldumenü güzel yürüyüşün de spordan sayılıyor tabi az değil sonuçta bir de 3 cif köfte dediğin çiğ köfte sanırım:)
ben de enerjisiz kalıyorum canım bir de vücut enerjiyi karbonhidrattan alıyormuş ondan olabilir
inşallah tez zamanda görürüz canım o 6li rakamları ama gerçekten zayıfladıkça topuklu gitmek daha kolay oluyor çünkü ayakların kiloyu taşıması kolaylaşıyor
afiyet olsun öğleni bamya yemeği biraz yarıya inseydi ve akşamki 2 kk peynir olmasaydı sanki daha iyi olurdu gerçi ekmek yetmemişsin ama..sporun da güzel
Sağol deryacim. Umarim dediğin gibi olurRegly haftamda ben arti cikmistim canim ama sonraki hafta 1.7 verdim. Ins senin de oyle olur. Ve 200 de iyi kilon da az zaten.
Peynir olmayabilirdi evet canım ama bambayi yariya indirsem doymazdim birazcik siskoyummenü güzel yürüyüşün de spordan sayılıyor tabi az değil sonuçta bir de 3 cif köfte dediğin çiğ köfte sanırım:)
Biraz kh agirlkli olmus canimben de ne yedim yazayım bakalim
sabah 7.15
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
domates salatalık
Ara 60 kalorilik eti form kraker
Öğlen yarim simit ve ayran( kızımın veli toplantısı vardı öğlen arasında malesef anca bunları yedim geri kalan 5 dakikalık zamanda)
Ara 15.00 3hurma
Akşam 18.00
4 kaşık et sote
1 kepçe çorba
1 dilim tb ekmeği
salata
Su 2 litre spor yarim saat eliptik
Ay elma sirkesi demişken,.gecen kış ev yapimi elma sirkemden iciyordum her sabah. Amma bilincsizmisim suya biraz damlatmak yerine. 1 çay bardağı sirkeyi iciyodumBen de yazayım bari
Sabah
Elma sirkeli su içtim
Sabah
1 haşlanmış yumurta az peynir 2 zeytin bol yeşillik 1 dilim ekmek yedim
Ara
Sade kahve 5 badem
Öğlen
Patlıcan yemeği 1 tabak
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
1 erik yarım şeftali
Akşam
Izgara et salata ..
Sonra tarçınlı süt içebilirim
Su 2,5 litre
Yarın yemeğe gideceğiz ve aşure yemeğe(ölçülü tabi) ..böyle dengelemeye çalışacağım ..yemekte ekmek yemeyeceğim ..aşure olacağı için meyve de yemeyeceğim ..pazarda dikkat tabi ..Pazartesi bakmaz artık ..
Ayy iyi midene birşey olmadı canım ..bende arada içiyorum 1 tatlı kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup ..bazıları bal ilave ediyor dokunmasın diye ama ben ilave etmedim ..Ay elma sirkesi demişken,.gecen kış ev yapimi elma sirkemden iciyordum her sabah. Amma bilincsizmisim suya biraz damlatmak yerine. 1 çay bardağı sirkeyi iciyodum
İyi tutmuşsun kendini ..dur bakalım yarın ne gösterecek tartıSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 avuc badem kuru uzum ve kabak cekirdegi karisimi
Ara: 1 elma. 1 fincan sutlu kahve
Oglen: haslama kirmixi et. Salata.
Ara: 1 portakal
Aksam saat 17:00 de: kiymali sebze yemegi yarim tabak. Salata.
Su: 3 lt
Spor: 1 saat crosstraining
20 dakika eliptik
Yoldayim simdi eve gidiyorum.
Gayet güzel menü spor su da iyi bu haftaya guzel basliyoruz :))Slm kizlar
Bugunku menum
20 dakika eliptik
şişko mu canım benden zayıfsın sen maşallah boyun kaç kiPeynir olmayabilirdi evet canım ama bambayi yariya indirsem doymazdim birazcik siskoyum
çok güzel canım hele sporun süper afiyet olsunSlm kizlar
Bugunku menum
20 dakika eliptik
Çok dengeli olmus benceSlm kizlar
Bugunku menum
20 dakika eliptik
Evet ben de şükrediyorum gercekten.Ayy iyi midene birşey olmadı canım ..bende arada içiyorum 1 tatlı kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup ..bazıları bal ilave ediyor dokunmasın diye ama ben ilave etmedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?