Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel canım her zamanki gibi afiyet olsun

ben de ne yedim yazayım bakalim
sabah 7.15
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
domates salatalık

Ara 60 kalorilik eti form kraker

Öğlen yarim simit ve ayran( kızımın veli toplantısı vardı öğlen arasında malesef anca bunları yedim geri kalan 5 dakikalık zamanda)

Ara 15.00 3hurma

Akşam 18.00
4 kaşık et sote
1 kepçe çorba
1 dilim tb ekmeği
salata
Su 2 litre spor yarim saat eliptik

Oglen tamam da bari aksam ekmak yemeseydin bu durumda daha iyi olurdu et corba ekmek salata biraz yoğun gibi

Ohh ne guzel. Fistik oldun fistik
Masallah ama hak ettin.
Ayh gene simardim bak ne zamandir simarmiyordum )

Bence siz iyi rakip oldunuz devam edin ..
Diğerleri isterlerse bakarız yine ..katılım daha fazla olursa aslında daha zevkli olur
Bence de devam edelim derya ablaya uygunsa ben varım :))

İyi yapmışsın canım ..bende bir ara şekersiz marmelat denemek istiyorum ama cesaret edemedim daha
Ablacim yapabilirsen kendin yap cok lezzetli oluyor gerçekten

Gayet güzel canim hic sorun yok menunde afiyet olsun

Oglen tamam da bari aksam ekmak yemeseydin bu durumda daha iyi olurdu et corba ekmek salata biraz yoğun gibi
o kadar çok acıkmıştım ki eğer o ekmeği yemeseydim eti bir tabak yerdim o da daha fazla kalori eder üstelik sofradan kalktıgımda hala açtım..bugün genel olarak açtım nedense çok açlık hissettim çok şaşırdım bu duruma

Evet canım inşallah ..hedefe 6-7 kilo kaldı seninde ..ama kendimizi metabolizmamızı tanıyoruz işte ..inşallah daha iyi olacak
Ben kahvaltı yapmayınca akşam çok acıkıyorum ve tatlı arıyorum ama sabahları da kahvaltı yapmak istemiyorum işte

Hilal bunlarla nasil doydun ya cok az degil mi öğlen iyi bir tek
az canım aslında açım şimdi 2 yemek kaşığı kadro bir chia li puding var onu yerim belki hem aç hissediyorum hemde yemek istemiyorum salağa bağladı midem hele sabahları hiç canım istemiyor

Evde çalış bakalım çok zor ya ama şık duruyor valla
Kız bu sene hep stuletto giydim düğünde ama bu en yüksek en incesi aralarında bakalım çalışıyım bol bol sanmıyorum evde ki ile düğün salonunda ki farklı oluyor bacaklarımda titreme oluyor düşmem korkusu ile berilceee beril abla sen çok yüksek goyiyon demi ayakkabıda
Gorursun zukkum bak ben de senin kilonla basladim sukur gordum 69u.
inşallah deryacim valla bende çok istiyorum

Afiyet olsun canim.

Menulerin azalmis baya canim. Aslinda guzel ama mesela oglen ve aksam salata da ye.
dışarıdaydim canım yol üstü ne bulduysam yedim onu

Ulasirsin canim. Ins emeklerimizin karsiligini alalim..

Bende 2 gun oldu halsizlik ama sonra alistim gerci ben meyve yiyorum bol.

Bilmem ki rakipler belirlendi mi berilceee Pembe_patikli ?

evet canım çiğ köfte :) inşallah tabi 92 kilodayken şimdiki gibi rahat yurumedigimi farkettim sanırım 69 oluncada simdiikinden dahaa rahat yürürum aynı ayakkabının farklı renklerini aldı biz gelinimiz tabi 10 kilo eksiği o daha rahat oldu

Evet canım inşallah ..hedefe 6-7 kilo kaldı seninde ..ama kendimizi metabolizmamızı tanıyoruz işte ..inşallah daha iyi olacak
Ben kahvaltı yapmayınca akşam çok acıkıyorum ve tatlı arıyorum ama sabahları da kahvaltı yapmak istemiyorum işte

Hilal bunlarla nasil doydun ya cok az degil mi öğlen iyi bir tek
az canım aslında açım şimdi 2 yemek kaşığı kadro bir chia li puding var onu yerim belki hem aç hissediyorum hemde yemek istemiyorum salağa bağladı midem hele sabahları hiç canım istemiyor

Evde çalış bakalım çok zor ya ama şık duruyor valla
Kız bu sene hep stuletto giydim düğünde ama bu en yüksek en incesi aralarında bakalım çalışıyım bol bol sanmıyorum evde ki ile düğün salonunda ki farklı oluyor bacaklarımda titreme oluyor düşmem korkusu ile berilceee beril abla sen çok yüksek goyiyon demi ayakkabıda
Gorursun zukkum bak ben de senin kilonla basladim sukur gordum 69u.
inşallah deryacim valla bende çok istiyorum

Afiyet olsun canim.

Menulerin azalmis baya canim. Aslinda guzel ama mesela oglen ve aksam salata da ye.
dışarıdaydim canım yol üstü ne bulduysam yedim onu

Ulasirsin canim. Ins emeklerimizin karsiligini alalim..

Bende 2 gun oldu halsizlik ama sonra alistim gerci ben meyve yiyorum bol.

Bilmem ki rakipler belirlendi mi berilceee Pembe_patikli ?

evet canım çiğ köfte :) inşallah tabi 92 kilodayken şimdiki gibi rahat yurumedigimi farkettim sanırım 69 oluncada simdiikinden dahaa rahat yürürum aynı ayakkabının farklı renklerini aldı biz gelinimiz tabi 10 kilo eksiği o daha rahat oldu

Peynir olmayabilirdi evet canım ama bambayi yariya indirsem doymazdim birazcik siskoyum

Biraz kh agirlkli olmus canim

Ay elma sirkesi demişken,.gecen kış ev yapimi elma sirkemden iciyordum her sabah. Amma bilincsizmisim suya biraz damlatmak yerine. 1 çay bardağı sirkeyi iciyodum

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 avuc badem kuru uzum ve kabak cekirdegi karisimi
Ara: 1 elma. 1 fincan sutlu kahve
Oglen: haslama kirmixi et. Salata.
Ara: 1 portakal
Aksam saat 17:00 de: kiymali sebze yemegi yarim tabak. Salata.

Su: 3 lt
Spor: 1 saat crosstraining
20 dakika eliptik

Yoldayim simdi eve gidiyorum.

Ay elma sirkesi demişken,.gecen kış ev yapimi elma sirkemden iciyordum her sabah. Amma bilincsizmisim suya biraz damlatmak yerine. 1 çay bardağı sirkeyi iciyodum
Ayy iyi midene birşey olmadı canım ..bende arada içiyorum 1 tatlı kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup ..bazıları bal ilave ediyor dokunmasın diye ama ben ilave etmedim ..

İyi tutmuşsun kendini ..dur bakalım yarın ne gösterecek tartı

Gayet güzel menü spor su da iyi bu haftaya guzel basliyoruz :))

çok güzel canım hele sporun süper afiyet olsun

Çok dengeli olmus bence

Ayy iyi midene birşey olmadı canım ..bende arada içiyorum 1 tatlı kaşığı sirkeyi 1 bardak suya koyup ..bazıları bal ilave ediyor dokunmasın diye ama ben ilave etmedim ..
Evet ben de şükrediyorum gercekten.
Yelizcim sence yeniden baslayayim mi sirkeye ben? Tabi sulusuna

My menu:
Sabah: yarım simit (içini yemedim, cok ozlemistim) peynir, salatalik
Ara: 2 çay
Öğle: dünden kalan bir parca tavuk göğsü (susamlı) + domates
Ara: çay ve kuru meyveli chiali küçük bir kek
Akşam: yoğurt,.haşlanmış 1 patates
Su 3lt
Spor: yürüyüş 45dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…